- 15 Temmuz 2008
- 5.478
- 4.920
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.661
iyi geceler kızlar bugun kk ya tam gırtdım kayınvalıdem geldı yazacaktım ama epey oturdu.sonra komsum ve görümceciim geldı bır türlü yazamadım sıze.bu arada bulusma varr dimi :) ayyy bızsız nasıl bulusacaksınız bakem?yüreciniz cızzzzz etmeyecekmı heee?neyse bende o gun telle canlı tel baglantısıyla görüşürm sizle.radyolojım anladın sen onu :)
bu arada kırmızılara cok üzüldüm cnım yegenımız nazlı ama annesını üzmeden gelecek ınsallah sıkma canını olurmu kuzum sen ?
myhopecım sezeryanmı oacak senın ayy gün yaklastıkca cok fena tırsıyorum beeen.hayırlısıyla yavrularımızı alsak kucagımıza.oyyy carpıntı geldı yıneee.
denefım sen nasılsın bacuum?nazım nevınım nehırım lotusum gülyüzüm pinkim sızler nasılsınz kıssslarrrr?
bu hberı almamak umuduyla actım canım topıgı.......ne desem kı......bılıyorum maddı manevı zor bır yol bu ama bu yolun sonunda hepımızı meleklerımız beklıyor ınsallah.......ha gayret canım durmak yok......:Saruboceq::1hug:maalesef istemediğim şeyler geldi senağlama senağlama
Rica ederim Radyolojim nedemek nedemek....Tarih banada farketmez,Berincim buluşmayada gelirim derse 23 ü yapalım ozamanı...
Ben balık ekmeğe bayılıyorum ama eminönüne çok gittik :roflol:piyer loti :roflol: diyorum bende,ben oraya hiç gitmedim... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Peğğğğki ikisine birden gidemezmiyiz,eminönünde balık ekmek yiyip,turşu suyu içip kahvelerimizide yukarlarda içsek olmazmı?Çokmu uzaklar,imkansızmı bu?naniknanikkafamçokkarıştı
Ayyy Radyolojim bende tam aksi sezeryandan tırrrrrrsıyorum,epidural normal istiyorum.Hamile kalma ihtimalim sıfır olmasına rağmen yinede herbir şeyi düşünüyorum ve hayal ediyorum tabikide...Her bir planımız hazır sadece hamile değiliz,oda olacak inşallah...Ben normal istiyorumda bizimki tedaviyle olacağı için doktorlar kesin sezeryan der..Korktuğum başıma gelir yani herzamanki gibi...
Ama ne diyoruz her şeyin hayırlısı sağlıklısı nasip olsun inşallah....:CüvCüv::CüvCüv:
evet canım dger arkadaslarda kabul ederlerse okumanın hepımız cok faydasını goruruz bence...gercı benım arada tasınma ıslerım fılan var ama elımden gelenı yaparım yınede.....a.s.evet lotusum haklısın okumalarımızı tekrarlayabılırz.hemde seve seve okurummmm.topik halkı ne dıyecek bakalım bu fikre?
lotusum hoşgeldin canım merak ettim ne zaman geliyor seninkiler
nekadar kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?