Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

çok sevindim berincim
peki nehircim istanbulun neresinde buluşacağız
karar verdinizmi

Verdik nazım galiba radyolojim onaylamadı henüz. Şimdi üzgün biraz bugün maalesef kırmızıları geldi (

Biz çilekle buluşacağız gaziosmanpaşada annem ben ve ablamla birlikte. Kumaş bakacağız.
Sonrada eminönüne geleceğiz. Orada olacak buluşma herhalde. Orada balık-ekmek yiyip turşu suyu içip :)) Eyüp Sultan'ı ziyaret edip, he bide namaz kılıp pierre loti ye çıkmayı planlıyoruz, kahve-çay içmeye.
Plan böyle sen ne diyorsun?

benim için no probleme canım
ben anadolu yakasındayım ama eminönü bana yakın
bide eşimin bırakacağını düşünürsek 30 dk ordayım
ayıptır sorması ne kumaşı kuzum bu

nazcım nehır cok pahalıya kumaş aldıgını soyleyınce
cılekte kendı oturdugu yerde ucuz kumaşcı varmış ordan kumaş almaya gelecek nehır gıller

ıyi gecelerrr.....

Evet Nazcım aynen Berinin dediği gibi oldu....

Aslında kumaştan çıktık yola sonra hazır gelmişken buluşalım bari dedik:))ıyide ettik...

Nehir yanımda şuanda,onun yerinede ben yazıyorum.....

iyi geceler berincim bende çıkıyorum...

Eşim geldi bilgisayarda işi varmış,ona devrediyorum şimdi...

Herkese iyi geceler...Öptüm herkesi...

iyi geceler kızlar bugun kk ya tam gırtdım kayınvalıdem geldı yazacaktım ama epey oturdu.sonra komsum ve görümceciim geldı bır türlü yazamadım sıze.bu arada bulusma varr dimi :) ayyy bızsız nasıl bulusacaksınız bakem?yüreciniz cızzzzz etmeyecekmı heee?neyse bende o gun telle canlı tel baglantısıyla görüşürm sizle.radyolojım anladın sen onu :)
bu arada kırmızılara cok üzüldüm cnım yegenımız nazlı ama annesını üzmeden gelecek ınsallah sıkma canını olurmu kuzum sen ?
myhopecım sezeryanmı oacak senın ayy gün yaklastıkca cok fena tırsıyorum beeen.hayırlısıyla yavrularımızı alsak kucagımıza.oyyy carpıntı geldı yıneee.
denefım sen nasılsın bacuum?nazım nevınım nehırım lotusum gülyüzüm pinkim sızler nasılsınz kıssslarrrr?

alhancım mümkün olsada sizlerde gelseniz keşke
telefonla bağlanman bile yeter bize emin ol
sen bebeğini bi dünyaya getirde :Saruboceq::Saruboceq:
bende izini aldım kızlar allahdan bir mani olmazsa çok yakında
kısmen buluşuyoruz kısmen diyorum çünkü çoğu arkadaşımız olamayacaksenağlama
bizde bu ayki çalışmalara başladık allahın izni ile inş hayırlı olur :Saruboceq:
radyolojim bende çok üzüldüm kırmızılara ama herşey bitmediki canım
aksine daha yeni başladı bakalım daha ben neler yaşayacağım üzülme allah en büyük yardımcımız
denefim bide sana denk gelsem bişiy istemiyorum heeee
ayran içdik ayrı düşdük vesselam:teselli:

slm kızlar...........
maalesef istemediğim şeyler geldi senağlama senağlama
bu hberı almamak umuduyla actım canım topıgı.......ne desem kı......bılıyorum maddı manevı zor bır yol bu ama bu yolun sonunda hepımızı meleklerımız beklıyor ınsallah.......ha gayret canım durmak yok......:Saruboceq::1hug:

nevvinnnnnnnnnn canıııım bıtanecık arkadasım bak bı daha usttekı gıbı hamılelık ıhtımalım sıfır gıbı bır cumle kurarsan cok uzuluruz hepımız,ona gore....:mymeka:neyse altlarda accık toparlamıssın o da olacak fılan dıye.......cık cık yakısmıyo guzel arkadasıma umutsuzluk..a.s.....yahu bende delırdımmı nedır edebıyat elestırmenı gıbı kızın cumlelerını deşiyorum....:roflol:....samımıyetımı hosgorun kızlara.s.bakın bızler bırbırımıze dualar ettık ALLAH karsılıgını verdı hemen sukur aynı ay kac hamısımız bırden oldu.....herseyın hayırlısı....hakıkaten sımdı aklıma geldı tekrar okusak mı kızlar ne dersınız??????:uhm:

slm lotusum nazım nasılsınız kızlarr?sız geldınız ben cıkacam şimcik.
nazım bu aykı calısmalarınız hayırlı olsun ınsallah..

evet lotusum haklısın okumalarımızı tekrarlayabılırz.hemde seve seve okurummmm.topik halkı ne dıyecek bakalım bu fikre?

sağol alhancım allah razı olsun canım
evet bencede okusak iyi olur.

lotusum hoşgeldin canım merak ettim ne zaman geliyor seninkiler
nekadar kaldı?

naz,alhan ıkınız de yesıl ısıksınız canlar nbr?????????
bugun gulyuzumleydık hep cok ıyı geldı bana da sohbet muhabbet......enerjı topladım....sagolsun bacım hep yetısır bana zaten:1hug:
myhopem demek alperenımız sezeryanla gelıcekmıs.........hayırla ve saglıkla gelsınlerde ınsallah......az kaldı hepımızın......alhanın dedıgı gıbı bazen bende dogumdan cok korkuyorum arastırıyorum o yuzden benım zaten normal olmaz........... korkum kendı canımdan cok,bebeklerım adına .....tup merkezımde dogurmak ıstıyorum onlar cok tecrubelı ama uzak,evıme ıkı saat uzakta,oradakı dr um bıle memleketınde de bır drun olsun acıl durum ıcın dıyor ....dogum tam planlandıgı vakıtler olmaz cunku....hala belırsız gıbı tarıh...bazen dusununce buradakı drlara guvenemıyorum.....bakalım hayırlısı artık......:Saruboceq:
eeeeeeee bulusmanın yerı ve zamanı da tamam neredeyse yanı.....o kadar ugrastım baktım olmuyor beyaz bayrak cekıyorum canlar napım:çok üzgünüm::roflol:sızın adınıza sevınır,fotolarınızla avunuruz bızde........sengözlerimebaksanabkumasların da resmını ısterız ha ona gore......hatta bulusmaya gıdemeyen gakcılar olarak bız ıcılen kahvenın fıncanının bıle resmını ıstıyoruz dımı kızlar:dilcikar::roflol:

evet lotusum haklısın okumalarımızı tekrarlayabılırz.hemde seve seve okurummmm.topik halkı ne dıyecek bakalım bu fikre?
evet canım dger arkadaslarda kabul ederlerse okumanın hepımız cok faydasını goruruz bence...gercı benım arada tasınma ıslerım fılan var ama elımden gelenı yaparım yınede.....a.s.

lotusum hoşgeldin canım merak ettim ne zaman geliyor seninkiler
nekadar kaldı?

sagol canım benım buyuk ıhtımal temmuz bası canım ama hazırana da kayabılır ıkızlerın halı pek bellı olmuyor.......sen bu ayda calısmadasın dımıhihoyyyt

ılahı lotusum bır alemsın aslında haklısın bızım içinde kahve içsinler yok yok meyva suyu içsinler kahve bebişlerımıze ıyı gelmez dımı :)
dr un haklı canım sen kendıne baska bır dr daha belırle ne olur ne olmaz.bırde ıkız oldukları ıcın sezeryan yaparlar sanırım riske atmazlar merak etme saglıcakla alırız ınsallah kucaklarımıza.nazlı geldı bızım veletler annelerını kac ay yatak dösek yatırdılar ama sonunda degdı ama...

evet lotuscum aynen devam hayırlısı bakalım ben şimdi yatıyorum daha varmış doğumuna
allahım kolaylık versin sizlere inş
iyigeceler alhanım öpüyorum canım senide lotusum hoşcakalın..

ıyı geceler nazım allah rahatlık versın.
lotusum senıde yanlız bırakmak ıstemem ama bende cıkıyorum canım.benım kız kıpır kıpır wc yolunu arsınlatıyo sabaha kadar azcık uyuyayım barıı.
bu arada sabah dükkanı acan arkıdışimizede günaydınlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…