Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Tamamdır o zaman. Zaten seviyoruz. 1. şık daha iyi oldu.
Hem işyerine direk otobüs varmış. Bu çok güzel işte. Tamamdır o zaman. Otobüsün kodunu verirsin.

O kırmızıyla çizdiğim yer ne demek bakim anlamadım ben:sm_confused:

selam bacılar.ay selam vermeyi unutmuşum...kaydirigubbakcemile3
ve aleyhüm selam cnm a.s. sen de gelebilseydin....... :a015:
kaydirigubbakcemile3 bakalım oylamaya sunarız artık kaydirigubbakcemile2

Nehırım saĞol cnaım
ıyı oldum gıbı ama arada hala donuyorum:))))
kızlar sız bayaĞı buluŞuyorunuz bacıalr ben gelemem bu hald oralara sanırsam .
Dur bakalım son dakıka golu atarım belkı sıze:))))))))

delikafadulden
yaniiiiiiii diyorum ki geleceğiniz zaman ben tek tek tekmil vericemm, ayrıntılı görüşücez nasıl hareket edeceğiniziiiiiiii kaydirigubbakcemile3

delikafadulden
yaniiiiiiii diyorum ki geleceğiniz zaman ben tek tek tekmil vericemm, ayrıntılı görüşücez nasıl hareket edeceğiniziiiiiiii kaydirigubbakcemile3

Heee tamam ozaman:roflol:
Ne bilim sanki böyle programın bir parçasında olmayacakmışsınız diye zannettim.
Yaa eminönü yada ortaköy olsun yaa.. Şimdi kalbim oralara çarptı.
Ama tabiki siz öneri sunun mutlakaalkisalkisalkis

Swetim şimdi gelmeni çok isteriz ama sen kendine güveniyorsan gelebilirsin. Yada ablanla falan.
Çünkü zaten doğum yakın. Birde yer bulamam diyorsun. Bence sen ablanla gelme olayını düşün bakam.

Hee bu arada çileğim evet demeyi unuttum kaydirigubbakcemile3
Ablamda geliyor inşallah.
Kocişi annemle her yere gönderdiği için ablamı kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
ohhh yer ayarlamaya bile başlamışsınızzz hadi bekliyoruz buluşun da nehirimle nevinimin suikaste uğramamış resimlerini görelimmmm tabi çileğimindee unuttum sanma ekleyecektin ama malum ben gittim o ara neyse yenileri geliyor nasılsaaaaaakaydirigubbakcemile5
dün akşam kontrolüm vardı oğluşum bir elini alnına dayamış poz verdi bizeeeeherşey yolunda hareket takibine başlıyoruz artıkk ve sezeryan olacağı kesinleştii gelince yazacaktım ammaa msn ve kk açılmadııı onun haricinde heryer açıldı yaaa bişi anladıysam arap olayımmm net yok desem diğer sitelere nasıl girdim var desem kk ve msn nereye gittiiiii:uhm:
swetem dikkat et canımm tam hastalık havası yaa bi soğuk bi sıcak ne giyeceğimizi şaşırdık vallaaaa:1hug:
denefimm ve aleyküm selammma.s.
gülyüzlümm bizden de selam götür lotusumaaa:1hug:
pinkimm iyi gezmeler canımmmm:1hug:
radyolojimm inşallah gelemez o yüzsüzler canımm bu arada 7 iyidir iyiiiii makinem bozulsa bende 7 veya 8 kiloluklardan alırım herhaldee yorgan battaniye içinn neyse hayırlısı olsun canımm:1hug:
alhanım nazım berinim zuhalim esram mumucum nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

Son düzenleme:
Hoşgeldin myhopum. Hadi hayırlısı olsun sezeryan olcak demek inşallah.
Neden kesinleşti acaba.
Azramızda sezeryanlamı doğmuştu? Annesi üzülmezse soralım
Alperenimiz dönmedi mi annesi doğum şekline?
Olsun nasıl olursa olsun hayırla sağlıkla olsun inşallah...

Hee bu arada çileğim evet demeyi unuttum kaydirigubbakcemile3
Ablamda geliyor inşallah.
Kocişi annemle her yere gönderdiği için ablamı kaydirigubbakcemile3
benim kocacım da aynen öle cnm delikafadulden
umarım annemi peşimden salmaz :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3 yok cnm o kadar da değel dimi :1shok:
hımmm demek öle fisfisfis ben soracaktım nehircim sormuşş
hayırlısı olsun inş.
merak etme Allah izin verirse suikastsız delikafadulden resimlerimizi koycez inş. :lepi:

hoşbulduk nehirimmm evet ilki sezeryan olduğu için buda sezeryan dedi doktorum aslında dikişi beğenmedi ben nasıl böyle dikiş yapmışım neyse bu sefer toparlarız dedii aslında azram iki hafta erken geldiği için doktorum tatildeydi başka doktor yapmıştı unutmuşşşş ordan söz açıldı işte kesin mi deyince de kesin dediiiii neyse hayırlısıyla sağlıcakla kucağıma alayım da nasıl olursa olsun dimiiiiiii
dönüp dönmediğini pek bilemiyorum ama daha var nerdeyse 2.5 ayyy sezeryan zaten problem olmaz sanırım dimii olurmu yoksaaCADIARZU

Yok yok olmaz zaten myhopum panik yapma.
Hani dönmeyincede mecburen sezeryan diyorlarya ondan sordum.
ama zaten ilkide sezeryan olduğu için 2. ninde öyle olması çok normal.
Aman gözünü seveyim bişe bildiğimden sormadım, merak gidermek, öğrenmek için sordum :))

Mesela swetiminki dönmüşya normal gibi gözüküyor şimdilik.
Alhanım dönmesini bekliyor.
Hayırlısı olsun inşallah..

Aynen dediğin gibi hayırlı sağlıklı doğum olsunda, nasıl olduğu önemli değil.

Bu arada çileğim olabilir yani, nasılsa bizim annemiz gelecek seninkide gelebilir yani :)))

babam hasta olmasa gelir belki hem kocamın da gönlü olur, hem annene arkadaş olur ama sanmıyorumm yani :1no2: tek başına bişey yapamıyor şimdilik

myopçum kimileri sezeryanı kendisi tercih ediyorr ??? çokk kötü bişey olsa tercih edilmezdi herhalde

tamam normal olsa daha iyi olacaktı ama yani bu da olağan bişey, hayırlısıyla atlatırsın inş. a.s.

Terzi önemli değil çileğim kumaşçıyı bulsak kafi :))
Hımm nasıl gelsek acaba. Neyse bayrampaşa çok yakınmış zaten:çok üzgünüm:
Direk kumaşçıyı bulabilirsiniz diyorsan istersen orda buluşalım, istersen iş yerinin önünde. Onu sen bilirsin çileğim. Bize nasılsa fark etmez :))

myopçum kimileri sezeryanı kendisi tercih ediyorr ??? çokk kötü bişey olsa tercih edilmezdi herhalde

tamam normal olsa daha iyi olacaktı ama yani bu da olağan bişey, hayırlısıyla atlatırsın inş. a.s.

canım azramda 2 gün önce suyum geldi gece hastaneye gittik açıklık yok sancı yok geri gönderdiler ara ara gelmeye devam etti ertesi gün gece 3 gibi sancılar başladı ama bekledim bu seferrrrr sabah 8.30 da gittik 12 ye kadar bekledik dörtlü usg ye soktu doktorum en son su hiç kalmamış açıklık 3 cm ydi dakka başı sancı geliyordu ama doktor eşime enfeksiyon kapma rizki çok fazla demiş normalde olur ama madem tedaviyle oldu rizke atmayalım demiş eşimde siz bilirsiniz deyince sezeryana girdim işte aslında hep normal görünüyorduu nasip:sm_confused:
nehirim bizimki mecburiyetten de swetemle alhanımın normal olur inşallah benim sezeryandan şikayetim olmadı Allah için ama normal gibisi de yok yaa en güzeli o

ne b.paşası sanane,öyle bi ilçe yok burda :mymeka: en azından sana yok :roflol:
cnm şimdiiii
**eminönünden/36-CE Cebeci Mh. si otobüsüne bineceksin ve 75.yıl ilköğretim durağında ineceksin
**eğer direk kumaşçıya gitmek isterseniz eminönünden-edirnekapı otobüsü/edirnekapıdanda metroyla taşköprü durağında inersiniz, ben alırım sizi
böyle yaniii karar verirsiniz cnm benim için fark eden bişey yok çünkü :1hug:
nasip kısmet cnm Allah böyle takdir etmiş
şükür ki bak problem yaşamamışsın daha önce
umarım bu da sorunsuz geçer Şeniz

Selamlarrrr kızlarrrr....

Ayyyyy ayyyy doğum muhabbetleri başladı ne güzel yaa....Bebişler olunca inşallah,burayı bırakmak haaa ona göre....Bebekler uykuya siz buraya tamammı?

Hımmm hakkat gidiyoz ıstanula haaa,şaka gibi valla...Ben bilmem valla neyle gelecez edecez,şuna bin derler binerim ben:))))))Bide birbirimize tel noları vermemiz lazım,bi aksilik olur,karıştırırız bulamayız falan dimi ama?

Kocişe dedim,biz ıstanbula gidecez,kızlarla buluşacaz dedim,peki dedi...Hiç bişe sormadı,bende kurcalamadım şahsen:))))
Radyolojim benim buzdolabım,bulaşık makinem ve fırınlı ygazım beko,hepsinden çok memnunum...Çamaşır makinesini 7 kg al bencede..Ben haftada 1 çamaşır yıkıyorum,öle çok çamaşır birikiyorki,annem şaşırıyo nasıl çıkıyor bukadar çamaşır 2 kişiden diye:)))Bazen renklileri de beyazlarıda kendi aralarında ikiye bölüyorum,sığmadığı için.7 kg olsaydı tek seferde yıkayıverirdim...Yorgan ve battaniye içinde süper olur gerçekten.Gerç, ben uyku setinin yorganını sığdırıyorum 5 kiloyada:)))Biraz zor oluyo ama azmediyprum ve başarıyorum:)))

ayy sende farketmez demişin kaydirigubbakcemile3 neyse günü gelince konuşulur zaten tekrar a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…