- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.581
haklısın cnm a.s
zaten biz son olarak görüşücez bunu ama genede şöle diyelimmm...
şimdiiiii
eğer haremden eminönüne geçerseniz daha kolay olur ordan direk bizim işyerinin oraya araba var
(ben geleceğin gün otobüs kodunu veririm)
esenlerde inerseniz g.o.paşa merkeze var minibüs, ordan tekrar bi minibüse daha binip bana ulaşabilirsiniz
ya da merkezde buluşuruz ordan beraber hareket ederizz
yanii madem seviyorsun treni vapuru 1. şık daha mantıklı :lepi:
ve aleyhüm selam cnm a.s. sen de gelebilseydin....... :a015:selam bacılar.ay selam vermeyi unutmuşum...kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 bakalım oylamaya sunarız artık kaydirigubbakcemile2
Heppücüğü çok güzel.
Hepsine gittim sayılır
Beşiktaş hariç.
CADIARZU pierre-loti ye çok gittim bencede çok güzel.
Ortaköye hastayım...hemen kaydım oraya şu anda.
Ama eminönü balık-ekmek deyincede akan sular durur:roflol:
Beşiktaşı hiç bilemedim:sm_confused:
Yani yerini biliyorumda bir geçmişimiz yok:roflol:
delikafaduldenTamamdır o zaman. Zaten seviyoruz. 1. şık daha iyi oldu.
Hem işyerine direk otobüs varmış. Bu çok güzel işte. Tamamdır o zaman. Otobüsün kodunu verirsin.
O kırmızıyla çizdiğim yer ne demek bakim anlamadım ben:sm_confused:
delikafadulden
yaniiiiiiii diyorum ki geleceğiniz zaman ben tek tek tekmil vericemm, ayrıntılı görüşücez nasıl hareket edeceğiniziiiiiiii kaydirigubbakcemile3
benim kocacım da aynen öle cnm delikafaduldenHee bu arada çileğim evet demeyi unuttum kaydirigubbakcemile3
Ablamda geliyor inşallah.
Kocişi annemle her yere gönderdiği için ablamı kaydirigubbakcemile3
hımmm demek öle fisfisfis ben soracaktım nehircim sormuşşohhh yer ayarlamaya bile başlamışsınızzz hadi bekliyoruz buluşun da nehirimle nevinimin suikaste uğramamış resimlerini görelimmmm tabi çileğimindee unuttum sanma ekleyecektin ama malum ben gittim o ara neyse yenileri geliyor nasılsaaaaaakaydirigubbakcemile5
dün akşam kontrolüm vardı oğluşum bir elini alnına dayamış poz verdi bizeeeeherşey yolunda hareket takibine başlıyoruz artıkk ve sezeryan olacağı kesinleştii gelince yazacaktım ammaa msn ve kk açılmadııı onun haricinde heryer açıldı yaaa bişi anladıysam arap olayımmm net yok desem diğer sitelere nasıl girdim var desem kk ve msn nereye gittiiiii:uhm:
swetem dikkat et canımm tam hastalık havası yaa bi soğuk bi sıcak ne giyeceğimizi şaşırdık vallaaaa:1hug:
myopçum kimileri sezeryanı kendisi tercih ediyorr ??? çokk kötü bişey olsa tercih edilmezdi herhalde
tamam normal olsa daha iyi olacaktı ama yani bu da olağan bişey, hayırlısıyla atlatırsın inş. a.s.
ne b.paşası sanane,öyle bi ilçe yok burda :mymeka: en azından sana yok :roflol:Terzi önemli değil çileğim kumaşçıyı bulsak kafi :))
Hımm nasıl gelsek acaba. Neyse bayrampaşa çok yakınmış zaten:çok üzgünüm:
Direk kumaşçıyı bulabilirsiniz diyorsan istersen orda buluşalım, istersen iş yerinin önünde. Onu sen bilirsin çileğim. Bize nasılsa fark etmez :))
nasip kısmet cnm Allah böyle takdir etmişcanım azramda 2 gün önce suyum geldi gece hastaneye gittik açıklık yok sancı yok geri gönderdiler ara ara gelmeye devam etti ertesi gün gece 3 gibi sancılar başladı ama bekledim bu seferrrrr sabah 8.30 da gittik 12 ye kadar bekledik dörtlü usg ye soktu doktorum en son su hiç kalmamış açıklık 3 cm ydi dakka başı sancı geliyordu ama doktor eşime enfeksiyon kapma rizki çok fazla demiş normalde olur ama madem tedaviyle oldu rizke atmayalım demiş eşimde siz bilirsiniz deyince sezeryana girdim işte aslında hep normal görünüyorduu nasip:sm_confused:
nehirim bizimki mecburiyetten de swetemle alhanımın normal olur inşallah benim sezeryandan şikayetim olmadı Allah için ama normal gibisi de yok yaa en güzeli o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?