Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sağol nehirim iyiym
sen naıslın
ben gelene kadar kaçmışsın bile
bend ebu arada bir uyuz gibi kaşınma tuttu allahım inanlımaz
bütün vucudumda karınca dolaşıyor sankiçoffffffffff
valla ne hamaratsıznı kızalr hep kendi evinzie olmaz
ama a aaaaaaaaaaaaaaaaa gelin briaz da bize canımmmmmmmmmhatta toplanma işini bizim evde yapalım:)=
kumaşalrı alınc adoğru kartal isikametine glein ben karşıalrım sizi yorulmazsınız
ne o öyle.
balık ekmek piyer loti park bilmem ne peehhhhhhhhh
biizm evde eğlence çokkkkkk
cam çerçeve halı felan yaniiiiiiiiii

günaydınlar...

dün dr.gittim...biraz canım sıkıldı,fiatlar artmış...haftaya kadar bir iki ilaç verdi,doğum kontrol hapı,jel,folik,antibiyotik...ama asıl doktorum .ameliyattaymış onunla görüşmek için haftaya tekrar gideceğim,protokolümü o belirlesin istiyorum...bu gittiğimde bayağı kalabalıktı,millet yine akın etmiş...oturduğumuz yerde kimde ne var bildiğimiz yok,nereye gitsen oranın kalabalıklığını anlıyorsun...tek ben değilmişim diyorsun...ALLAH'ım bizi o kapıdan boş çevirme ne olur...bir iki kişiyle de konuştum,herkesin derdi farklı farklı...kimisinin yumurtları erken uyarlmış,kiminin 4.yaptırmasıymış,kiminin yaşı geçmiş,kiminin de kocası yaptırmak istemiyormuş...neler var neler........

Herkese selamlar....
radyolojim ,Çileğim tebrik ederim hamarat bacılarım benim,maşllah maşallah tütütütütü....
Çileğim ben gece iş yapmayı çok severim,daha enerjik ve daha dayanıklı oluyorum...Akşam cam silmek daha iyi oluyor çünkü gündüz güneş gözünün içine giriyor insanın,hiç bişe görmüyosun bi süre sonra,bide kan ter içinde kalıyosun:)))Gece işi iyidir ama sabahında bereketi ayrı tabi....

Swetim Pinkim nabersiniz bakam...Ahhh swetim ahhhh,gelekte yapak iişlerini dimi,ne güzel olur...

Kızlar ben dün EKG mi çekildim,ayak ve el bileklerime kocaman kablolu mandallar taktılar,göğsüme karnıma vakumlu bişeler bağladılar,pıt pıt kalbimi duydum ....Ama sonucu bilmiyorum henüz,doktorunuza gösterecksiniz dediler...Böyle işte...

Ben şimdi balkonumu yıkayıp çamaşırlarımı asayım...Bide düşünüyorum yazlıkları kışlıkları devşirsemmi diye,bakalım keyfim gelirse bi el atayım gardrobuma:))))

nevinim hareketlilik günlerin sürüyor bacım
hadi hayırlısı inş.. :1hug:

benim çıkmam lazım arkadaşlar
evde işler benii bekliyorrr :bbo:
pazt. görüşmek üzere inş.
öpüyorum hepizini a.s.

bende çektirmişdim böle bişiy ama benim kafama takmışlardı nevinim
benim kafa çatlak ya :roflol::roflol:doktor kontrol istemişti 18 yaşında
ozaman ay ne zor bişiy kıpırdamadan duracaksın falan :mymeka:

ben yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım canım sen geç kalmışsın sanki biraznaniknanik
hadi kolay gelsin benimde misafirlerim gitti kaldım gene yanlız:a015::a015:

selam arkideşler.nasılsınız.ben geldim çok şükür.patron yemege gitti.bende hemen buraya geldim.
halı yıkama derdi benimde var.of of.yaz gelince yaz temizligi..temmuzda ALLAH nasip ederse ev okumamı yapacam..ona yakın temizlik yaparım dedim...
gülyüzüm insalah herşey gönlünce olur guzum.
alışkanlıklara gelince bendede aynı sorun var...bi eşyayı koydugum yerde bulmalıyım.ama öle senelerce aynı parfümü kullanma takıntımda yok yani.kızlar degüşük parfümler var hemde süper degiştirin bence..yerimseniben

denefim hoşgeldin canım nasılsın
ben çeşit çeşit parfüm kullanırım canım
dediğin gibi temizlik temmuza inş evden de çıkarsak öbür eve nasib olur heralde

sende hoş geldin canım.bi eve taşınmak çok zordur ama.....sıfırdan temizlik yapmak çok güzel oluyo.kolay gelsin canım.görümcen gittimi...nasılsın...

görümcem annesinde sabah kahvaltıya geldiler gittiler
akşam evde yokum diye kalmadılar.
iyiym ben çok şükür allaha şu evden kurtilimda başka bir isteğim yok inş.
nescafe yapdım içiyorum atla gel sende.

AY valla ne iyi olurdu.keşke yakın olsaydık.ne iyi kaynatırdık.canım bana müsade..hastam geldide.öpüyorum seni.İNSALLAH TEZ ZAMANDA KURTULURSUN ..YENİ EVİNE GEÇİNCE OH ÇOK ŞÜKÜR DERSİN..ALLAHA emanet ol..

sağol denefcim....sana da kolay gelsin canım

Rady cim benim görev tamammmm..Allah kabul etsin inşallah...

Denef abla deme bana parfüm değiştir diye değiştirememki, bazen başka parfüm sıkıyorumda tanıyamıyorum kendimi yabancı geliyor sıktığım koku :))

Gülyüzüm hayırlı olsun tedavin inşallah...
ınşallah hayırla sağlıkla evlatlarınıza kavuşursunuz hepiniz inşallah...
Neden doğum kontrol hapı verdi doktorun acaba??

halsiz yorgun ve bitik arkadaşınız geldi :)
hemen yatmam lazım size iyi geceler demeden olmaz dimi
hayden öptüm bacılarım
nehirim allah kabul etsin

nehircim,bende bilmiyorum ki doğum kontrol hapını niye verdiğini...ama benim ilk denemem özelde olmuştu onlarda vermişlerdi...dediğim gibi canım asıl dr.la görüşmeye gittiğimde sorarım...ama kullanmaya da başladım,inşallah birşey olmaz...yumurtaları baskılasın diyemiydi neydi işte,bir bildikleri var ki veriyorlar anacım...

radyolojim,görevi tamamlayamadım,malum ben okuyamıyorum,ama yarın inşallah anneme okutacağım

günaydın kızlar radyolojim benim görev tamamdır iyiki dün okumuşum
çünkü sabah kırmızılar geldi bu ay da kısmet değilmiş denemeye devam
inş bir dahaki aya hepinizi öpüyorum bugün evde yokum eve geç geleceğim
görüşürüz< bacılarımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…