Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

radyolojim,benim ve lotusumun görevi tamamdır...Allah kabul etsin

slm bız geldıık malum bırkac gündür gıremedık topıge.samsundan babam geldı gercı 1 guncük kalabıldı ama olsun bunada sükür dimi :) kocaman göbişle babamın karsınına cıkmaya cok utandım yawww.bu kadınlık ne zor bısey yarabbım.
sızler nasılsınız kızlarr?hepınızı çok özledım.bu arada ben gıttıkce agırlasıyorum sanırım bu gıdısle kızım bıraz erken gelecek teyzelerı.rahım agzında kasılmalarım agrılarım çok oluyor bu carsamba dr kontrolümüz var bakalım ne dıyecek???

alhancım,çarşamba günü dr.gününü belirler bence...hayırlısıyla kurtulur,kuzucuğunu kucağına alırsın...bizlere dua etmeyi unutma

iyi pazarlar.nasılsınız arkadaşlar.benim görevim bitmedi radyolojim.yarın bitirecegim insallah..haber ederim.
nazım olsun canım sen üzme kendini...
alhanım canım benim bol bol istirahat et ...dinlen canım.
ben bu gün çok yoruldum temzilik iş üç.bana müsade.daha bulaşıklar duruyo :bbo:sabahkiler.onlarıda halledem.iyi akşamlar.

Rady cim benim görev tamamdı zaten. Ablamınkide tamam..Allah pinkrosumuzun niyetini kabul buyursun inşallah...

Alhanım Allah kavuştursun..Baya yaklaştı, Elif simayımız anne ben geliyorum hazırlan diyo galiba.
Ve bu sefer oldukça ciddi olacak bu gelişi :)))
Hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah..

Yaa ben bugün çok saçma bişe düşündüm, yani olamaz tabi ama.
Biz bugün adapazarına düğüne gittik, dönerkende ızmit'te özdilek'e uğradık.
Ben bi kadını myhopuma o kadar çok benzettimki, yanında bir adam vede bir 13 yaşlarında kız vardı.
Böle bakakaldım, ablama da dedim myhopa ne kadar çok benziyo diye o olmasın.
Tabi benim baktığım çoktan gitti ablam göremedi.
Ablamda annesinde sapanca daydı belkide burayada gemişlerdir dedi.
Çünkü sapancayla özdilek çok yakın.
Öyle bir olay yaşadım bugün :))))

nehirimm insanlar çift yaratılmış derlerrrr okuldayken bir arkadaşım vardı bana anne derdi annesinin gençlik resimleri aynı benmiş annesiyle bile tanıştırmıştı beniiiii gelelim banaa ctesi eşimin ani bir kararıyla küçük kaynım eltim yeğenim kartaldaki büyük kaynımı ziyarete gittikk gece 10 gibi döndük ama malum eşim pc yi zapdetti yattı da bende bakayım dedim yazdıklarını gördümm keşke bir imkan olsada biraraya gelebilsek ama bak düğüne gelmişsinizz demekki bir haftasonu çark caddesinde mesela buluşabilirizzzz off hayali bile güzelll hele bi istanbul buluşmasını atlatındaa araya sakaryayı sıkıştırsak mı ne dersinnnnyerimseniben

hayırlı sabahlar cnm arkadaşlarımmm mirmirmirmir
odaları değiştirmek ne zor işmiş ya
sanki başka bir eve taşınmış gibi yorgunummm

ama çok güzel oldu :))

biraz işlerim var onları halledeyim geleyim a.s.

günaydın arkadaşlar.sanki üstümden bi kamyon geçmiş gibi yorgunum...kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum.malum bende yapam işlerimi.:bbo:

GÜnaydın herkese
geÇmıŞı okuyamıyoprum.
Hatta artık yazamayacaĞımda galıba sıze.
Patronun oĞlu geldı.
ıŞ ÖĞretıyorum.masada her dakıka beraber olacaĞız.
Vakıt bulrusam gırer bakar selam verırım.
Kendınzıe Çok ıyı bakın.
GÖrÜŞmek Üzere.

günaydın kızlar.
lütfen bana kimse yorgunluktan bahsetmesin.geberiyorum kaç gündür.benim üzerimden kamyon değil tır hatta uçak geçti galiba.hala da bi ton işim var yaaa off (
ben de yeni geldim işe.emara bakmaya gelecekti servisi.baktılar ve de bugün de olmayacağına karar verdiler.hatta bu hafta da zor gibi gözüküyo.bakalım ne olacak.bu bozulduğunun 3. haftası.
neyse bende eve gider yarım kalan temizliğe devam ederim.bu arada cumartesi günü arçelik bayisiyle kavga ettim.bulaşık makinem cumartesi gelecekti.diğerleri geldi o gelmedi.bende eskisini göndermiştim.şimdi setüstü musluğun altında duruyo.açıp bi ton laf saydım.bunlar paraayı aldıktan sonra işleri bitiyo bizimle yaa.nasıl sinirlerimi bozdular anlatamam.
şimdi ben evde olanlara hak vermeye başladım kızlar.hakikaten evde olunca kk ya girmeye fırsat kalmıyo.iş yerinde daha çok girebiliyorum yaw :)

işte bu işler böyle radycim
aynı şeyleri ben çokkk defa yaşadım
nehircim de yaşamıştı geçenlerde hatırlarsann
parayı alınca işleri bitiyor dediğin gibii
bahaneyle sana da iyi tatil oldu :))
işlerini halledersin ne güzelll

bende bugün eve gitmek istemiyorum
daha o kadar çokkkkkkkkk işim var ki :1no2:
keyfim de yok pek nasıl olacak bilmem (

günaydınlar......
topiğimizin güzel bayanları iş başındalarmış demek...bende hafta sonu bizim kızlar gezmedeler diye düşünmüştüm...meğerse iş yakmaktan canları çıkmış...dinlene dinlene yapın canlarım,kendinizi çok yormayın...ben çalışırken haftalık iş yapardım,çünkü sabah çıkar,iş çıkışı kaynanama ya da anneme yemeğe giderdik yatmaya da evimize gelirdik...ev kirlenmezdi...ama şimdi hergün iş yapıyorum ve biteceğide yok...

radyolojim;bu aralar biraz aksilikler seni buluyor galiba canım,bende halılarımı yıkamaya gönderdim,hala gelmedi,bayramlık ağzımıda ben onlara açacağım...esnaf adam verdikleri sözü gününde yapsalar şaşarım.......

günaydın kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3
biraz geç bi günaydın ama idare ediverinnnn
hepiniz mi temizlik yaptınızz tabi hava güzel tam zamanı dimiiii darısı benim başıma da benim ancak okullar kapandıktan sonraaa malum kardeşim gelecek ankaradan başkada kim gelecek bilmiyorum tek kişilik iş değil çünkü ev aldı başını gidiyor resmen ama bana yasakk bitek süpürüyom o kadarrrrrrr soba bile duruyor iki haftadır pazar eşim kaldıracak ama evde değiliz kiiii başka günde o evde olmuyo neyse:sm_confused:
radyolojim bulaşık makinan bugün gelir inşallah:1hug:
swetemm sen arada iyiyim de bize yeter canımm kolay gelsinna.s.
denefim bizde seni öpüyoruz canımmm:1hug:
çileğim pinkim gülyüzlüm nevinim nehirim lotusum alhanım berinim nazım mumucum nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

myhope,canım be iyiyim çok şükür,bildiğin gibi ilaçlara başladım...bu yolun sonu bebekle sonuçlansın istiyorum artık...duanı eksik etme canım...sen de sakın işlere elini süreyim deme

çileğim pinkim gülyüzlüm nevinim nehirim lotusum alhanım berinim nazım mumucum nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz
hamdolsun cnm buna şükür :1rolleyes: Şeniz
sizi dağınıklar sizi naniknanikevde kuduruyonuz değilmikaydirigubbakcemile3
eve 9,30 civarı geliyoruzz o saatten sonra birşeyler yapmaya hiç hal kalmıyor :bbo:
ama evi nasıl dağıtıyoruz orasını anlamış değilim fisfisfis :roflol:
myhope,canım be iyiyim çok şükür,bildiğin gibi ilaçlara başladım...bu yolun sonu bebekle sonuçlansın istiyorum artık...
inş. cnm inş..
Allah ın izniyle bu sefer yüzün güler inş. :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…