- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.801
Canım geçmiş olsunmu diyim ne diyim bilemedim.Benim de dış gebelik oldu ilk denemem...
Bide bende de var kan pıhtılaşma sorunu.Sen önceden biliyormuydun yoksa kaybettikten sonramı öğrendin.Ben yumurta uyarıcı ilaçların yanında bir de kan sulandırıcı iğne oluyorum...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Biz ailecek edfırt hayranıyızhihoyyytÇok iyi bir vampir o,lütfen,tam bir aile vampirikaydirigubbakcemile3
hayırdır cnmCADIARZU
ah canım nerden başlasam nasıl anlatsam bu bebiş isteği mahvetti benide boşver hatırlamak istemiyorum önümüze bakalım dimi hepimizin yaşadıkları şeyler benimkilerde:1hug:
AYYYYYY çok alındım bak bizler bekarlardan daha bekarız
taş gibi hatunlarız süperiz zekiyiz kokoşuz hıhhhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile3
sağol canım....:1hug:
doğum günün kutlu olsun canım....nice mutlu yıllara.....a.s.
nehiri kaçırttık galiba kızlarkaydirigubbakcemile3
yok cnm burda destek geldi nehir e
ayyyyy hakkınızı helal edin bak çok uğraştım sizle nehir hanımcım
iyi sağlam birini bulun bu kıza yoksam vampir falan demicek gidicek...
k:roflol: :roflol:ızına sahip çıkmazsan ya davulcuya ya zurnacıya demişler..delikafadulden
nehircim alltaki etikette neyazdığını gördün mü
ilk yazı
Biz ailecek edfırt hayranıyızhihoyyytÇok iyi bir vampir o,lütfen,tam bir aile vampirikaydirigubbakcemile3
iyi vampir edfırd ay çok merak ettim izliycem o filmiyerimseniben
hıııııııııı nehir hanımcım bizlere cevap vermedi bileesenağlamasenağlama
iyi cnm bende dedimki yoksa bizim kız biraz alıngan kaprisli mi( hiç sevmem öyle insanları)
senin öyle olmama sevindim artık seni edwardına bırakıyorum aşkını doya doya yaşa
bugün sizleri üzdüğüm için hakkınızı helal edin...helede sen nehirim, bu mutlu gününde seni üzdüğüm için affet beni...
canım hiç bilmiyordum bunları.aslında senin hakkında hiçbirşey bilmiyordum.çok üzüldüm.rabbim bu imtihanlar karşısındaki sabrımızı artırsın inş.canım benim durumum biraz karışık....Anlatmaya çalışayım....
tüm kan ve kromozom testlerimi yaptırmıştım son denememden önce...hepsi temiz çıktı pıhtılaşma dahil hiçbişiy bulamadılar.Ama dr um yine de 4. denemem olduğu için kan sulandırıcı iğnelere başlamamı istedi.ilk 3 ay sürekli iğne oldum. 12. haftaya girdiğim gün kanamalarım başladı.benim ikiz gebelik başlamıştı ama keselerden biri boş gebelik oluştu buna bağlı olarak kanama olduğu ya da daha önce geçirdiğim dış gebelik sebebiyle rahimde yapışıklık oluştuğu ve bebek büyüdükçe yapışıklıkların açıldığı ve kanama yaptığı söylendi. tam 1 ay kanamam oldu.hergün bebeğimi kaybediyorum sandım.ve kanamamnın durması için iğneleri kesmek zorunda kaldık.2 hafta içinde kanamam bitti.ben de artık iyice rahatlamıştım.tamam artık dedim galiba herşey düzeliyor.....
Ama çok yanılmışım....21. haftada rutin kontrole gittiğimde bebeğimin artık yaşamadığını öğrendim..1 hafta cansız bebeğimi taşımışım.....suni sancıyla doğurdum minicik bebeğimi...senağlama
tam sonuçları almadım ama ilk yapılan kan testlerinde antifosfolipid antikoru bulunmuş bende.bu da pıhtılaşma yapıyormuş.
belki de iğnelere devam etsem bebeğimi doğuracaktım ve bugün 3 aylık olacaktı bebeğim.bunu dr uma da sordum iğneleri bırakmasaydık..... dedim.o da bana kanama sebiyle de bebeğimi kaybedebileceğimi söyledi.herşey nasip kısmet dedi......
durum bu kızlar....Biraz uzun oldu galiba...
Allah hepimize yardım etsin......
işte bu yaa..benim arkadaşım normal yolla hamile kalıyodu 9 kere düşük yaptı.ama hiç yılmadı.10.bebegini kucagına aldı...şimdi 2 tane çocugu var.
gümnaydın canım.çok gemiş olsun.salarını mı kurutmadın.ya da cereyanda mı kaldın.[benim bugün boynum tutuldu ya....sopa yutmuş gibi dolanıyom kaydirigubbakcemile3birazda agrım var...[/B]
ohohohhhooohhhooobenim koçiş sabah saat 8:30 evden çıktı araba pazarınadelikafadulden
sonra ordan geldi 14:00 da sünnet düğünü varmış orayadelikafadulden
sonra ikindi namazında cenaze varmış orayadelikafadulden
sonra oradan geldi 5 dakika evde durdu başka düğün varmış oraya gitti delikafadulden
ne zaman gelir belli değil yani tek başına kaldımdelikafadulden
sende üşenme cnm git yürüyüşüne 10 kilo verdiğini duydum ve tebrikler ediyorum darısı başıma olsun inş
ben o mesajı okudum canım okdum da aday olmayınca ben naapıyım şimdi.Yaa durun vurmayın:tomato:
Rady e mesaj verdik ama hatunun morali bu aralar o kadar bozuktuki görmedi yazılarımılülülülülülü
Sen koca arıyoruz diyosunda ben hiç görmüyorum o arananları -tatlicadiarzu- Ne işşşlaelaelaelaelae
Buldunuzda ben evlenmedim mi?
Ayrıca evet bana birşeyler oluyor evlendirilmem lazım:roflol::roflol::roflol:
evet evettt bu aşikar delikafadulden :roflol:Yaa durun vurmayın:tomato:
Rady e mesaj verdik ama hatunun morali bu aralar o kadar bozuktuki görmedi yazılarımılülülülülülü
Sen koca arıyoruz diyosunda ben hiç görmüyorum o arananları -tatlicadiarzu- Ne işşşlaelaelaelaelae
Buldunuzda ben evlenmedim mi?
Ayrıca evet bana birşeyler oluyor evlendirilmem lazım:roflol::roflol::roflol:
çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:durum bu kızlar....Biraz uzun oldu galiba...
Allah hepimize yardım etsin......
Şeniz Allah şifa versin denefim, yatış pozisyonun iyi değildi herhalde...günaydın canlarım.nasılsınız.
nehirim geçmiş dogum günün kutlu olsun tatlum.
swethome canım dogru karar senin ve doktorun verecegi karar canım...sezeryan biraz zor ama.bir kaç gün içinde hemen toparlanabiliyosun..
gülyüzüm canım transferin bu sefer başarılı olacak canım.lütfen pozitif düşün....anne olacaksın elbet bir gün bebegini kucagına alacaksın.benim arkadaşım normal yolla hamile kalıyodu 9 kere düşük yaptı.ama hiç yılmadı.10.bebegini kucagına aldı...şimdi 2 tane çocugu var.azim ,çaba.güçlülük ve sabır bizim adımız canım.unutma oldumu.dualarım seninle tatlım..
diger kızlar hepiniizi çok öpüyorum.benim bugün boynum tutuldu ya....sopa yutmuş gibi dolanıyom kaydirigubbakcemile3birazda agrım var...
günaydın radyycim Şenizherkese günaydın.çileğim günaydın
ben de bugün işe biraz erken geldim.
ya kızlar bir haftadır sürekli ,ağrıkesiciyle bile geçmeyen başağrım var.aynı zamanda da mide bulantısı.hem de inanılmaz.sabah 6 da bi kalktım o kadar fena bulantım var ki.ne yapıcamı bilmiyorum.doktora mı gitsem acaba.migrenden şüpheleniyorum.ben normalde ağrı kesici hiç almam.ancak ağrılarım dayanılmaz olursa alırım.o yüzden hafif dozda olanlar bile bana çabuk etki eder.ama bu ağrıyı hiçbişey kesmiyo.
:roflol: :roflol: :roflol:ben o mesajı okudum canım okdum da aday olmayınca ben naapıyım şimdi.
olunca mesajına cvp vercem :roflol:
ama seni edfırttan başkası kesmez gibi geliyo.şimdi sana başka birini bulursak günah olur bize.yazık gençler birbirini seviyo.araya girmek olmaz di mi delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol:
evet nehirim götürdük sonunda ahmetçiği ama yunuslara yine binemedikk :kedi:
Günaydın berincimŞenizgunaydın kızlar nasılsınız bu sabah
gunaydın nehıra.s.
gunaydın cılek a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?