Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım benim durumum biraz karışık....Anlatmaya çalışayım....

tüm kan ve kromozom testlerimi yaptırmıştım son denememden önce...hepsi temiz çıktı pıhtılaşma dahil hiçbişiy bulamadılar.Ama dr um yine de 4. denemem olduğu için kan sulandırıcı iğnelere başlamamı istedi.ilk 3 ay sürekli iğne oldum. 12. haftaya girdiğim gün kanamalarım başladı.benim ikiz gebelik başlamıştı ama keselerden biri boş gebelik oluştu buna bağlı olarak kanama olduğu ya da daha önce geçirdiğim dış gebelik sebebiyle rahimde yapışıklık oluştuğu ve bebek büyüdükçe yapışıklıkların açıldığı ve kanama yaptığı söylendi. tam 1 ay kanamam oldu.hergün bebeğimi kaybediyorum sandım.ve kanamamnın durması için iğneleri kesmek zorunda kaldık.2 hafta içinde kanamam bitti.ben de artık iyice rahatlamıştım.tamam artık dedim galiba herşey düzeliyor.....

Ama çok yanılmışım....21. haftada rutin kontrole gittiğimde bebeğimin artık yaşamadığını öğrendim..1 hafta cansız bebeğimi taşımışım.....suni sancıyla doğurdum minicik bebeğimi...senağlama

tam sonuçları almadım ama ilk yapılan kan testlerinde antifosfolipid antikoru bulunmuş bende.bu da pıhtılaşma yapıyormuş.
belki de iğnelere devam etsem bebeğimi doğuracaktım ve bugün 3 aylık olacaktı bebeğim.bunu dr uma da sordum iğneleri bırakmasaydık..... dedim.o da bana kanama sebiyle de bebeğimi kaybedebileceğimi söyledi.herşey nasip kısmet dedi......

durum bu kızlar....Biraz uzun oldu galiba...
Allah hepimize yardım etsin......

ah canım nerden başlasam nasıl anlatsam bu bebiş isteği mahvetti benide boşver hatırlamak istemiyorum önümüze bakalım dimi hepimizin yaşadıkları şeyler benimkilerde:1hug:

anlat cnm burada birbirimizin dertlerini dinlemek ve moral vermek destek olmak için varız

hıııııııııı nehir hanımcım bizlere cevap vermedi bileesenağlamasenağlama

AYYYYYY çok alındım bak bizler bekarlardan daha bekarız

taş gibi hatunlarız süperiz zekiyiz kokoşuz hıhhhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile3

laelaelaelaelae

sağol canım....:1hug:

doğum günün kutlu olsun canım....nice mutlu yıllara.....a.s.

Çok teşekkür ederim butterflys ım Şeniz

nehiri kaçırttık galiba kızlarkaydirigubbakcemile3

yok cnm burda destek geldi nehir e

ayyyyy hakkınızı helal edin bak çok uğraştım sizle nehir hanımcım

iyi sağlam birini bulun bu kıza yoksam vampir falan demicek gidicek...
k:roflol: :roflol:ızına sahip çıkmazsan ya davulcuya ya zurnacıya demişler..delikafadulden

Ayy olsada gitsem:asigim:

nehircim alltaki etikette neyazdığını gördün mü

ilk yazı

Gördüm mumucum ellerine sağlık:jeyyar:

Biz ailecek edfırt hayranıyızhihoyyytÇok iyi bir vampir o,lütfen,tam bir aile vampirikaydirigubbakcemile3

Aile vampiri..Aahhh bilmiyorsunuz ne kadar efendiopuyorumnanaktan

iyi vampir edfırd ay çok merak ettim izliycem o filmiyerimseniben

Bu güne kadar durduğunuz kabahat zaten pinkim:lepi:

hıııııııııı nehir hanımcım bizlere cevap vermedi bileesenağlamasenağlama

Yok kıııı aşkolsun mumum misafir geldi o yüzden çıktım.
Şimdide bi bakayım dedim.
Akşama geleceğim. Edfırtımdan vazgeçirtemezsiniz beniiopuyorumnanaktan

iyi cnm bende dedimki yoksa bizim kız biraz alıngan kaprisli mi( hiç sevmem öyle insanları)

senin öyle olmama sevindim artık seni edwardına bırakıyorum aşkını doya doya yaşa

iyi cnm bende dedimki yoksa bizim kız biraz alıngan kaprisli mi( hiç sevmem öyle insanları)

senin öyle olmama sevindim artık seni edwardına bırakıyorum aşkını doya doya yaşa

Kim:1shok: ben:1shok:

Ne alınganlığı mumum yaaa..
Gerçekten çıkmam gerekti pat diye çekirdek almaya gittim:roflol:
Yoksamki verirdim taze taze cevaplarınızı:mymeka:
Edward:asigim:

saygıdeğer arkadaşlarım vermiş olduğunuz destekten ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,iyiki varsınız...arkamda bana dua eden çok kişi olduğunu biliyorum,Yüce mevlamdan isteğim edilen dualardan bir tanesini kabul etsin...

butterfly's;başımıza gelen şeyler kolay değil,senin durumunda ayrı bir üzüntü,Allah sana da güç kuvvet versin...inşallah eylülde başlar ve 9 ay sonunda bebişini kucağına alırsın bu sefer...sende de demek orta kalitede ebriyolar vardı,kaç tane transfer edilmişti??ama ne zaman orta kalite deseler hamile kalsan bile çocuğunu dünyaya getireni pek duymadım...geçen gün gittiğimde de bir bayan yanıma oturdu,üçüncü denemesiymiş,orta kalitede ebriyoları varmış,tutmuş ama 1,5 aylıkken düşmüş...

Nevincim,yarın inşallah sen bize güzel haberler getirirsin...

Mumucum,hırsına ve azmine hayranım,keşke bende biraz pozitif olabilsem...inşallah halayın başını çekersin....

bugün sizleri üzdüğüm için hakkınızı helal edin...helede sen nehirim, bu mutlu gününde seni üzdüğüm için affet beni...

yarın büyük gün;swetimin doğumu,nevincimin durumu belli olacak ve ben...Allahım hepimizin işini rast getir:Saruboceq:

canım benim bebeğim çok sağlıklıydı...

ben orta kalite transferiyle bebek dünyaya getiren çok kişi okudum bu sitede...
o yüzden umutluyum....zemuszemus

bugün sizleri üzdüğüm için hakkınızı helal edin...helede sen nehirim, bu mutlu gününde seni üzdüğüm için affet beni...

Duymamış olayım bu sözü:1closedeyes: Hemde hiççççç:1closedeyes:

Yoktan var eden, kalitesiz embriyodan mı var edemeyecek !!!

O'na hiç birşey zor değil.

Yeterki olmasını dilesin.

Sana bu çocuğu yazdıysa, o sana gelecektir. O'nu izniyle.

Sen teferruatlarla uğraşma. Nasibinde varsa o senindir.

Teslimiyet başka birşey değil.

Hala halayın 2.kişisiyim gülyüzüm..
Dualarımız seninle...
RAbbim yar ve yardımcın olsun.
Senden tek istediğim teslimiyetin tam olsun. İnancın tam olsun. Hiç birşey senin elinde değil bunu unutma.
Verecek olanda O, vermeyecek olanda, alacak olanda yalnızca O...
Zamanı geldiyse ne ala...

günaydın canlarım.nasılsınız.
nehirim geçmiş dogum günün kutlu olsun tatlum.
swethome canım dogru karar senin ve doktorun verecegi karar canım...sezeryan biraz zor ama.bir kaç gün içinde hemen toparlanabiliyosun..
gülyüzüm canım transferin bu sefer başarılı olacak canım.lütfen pozitif düşün....anne olacaksın elbet bir gün bebegini kucagına alacaksın.benim arkadaşım normal yolla hamile kalıyodu 9 kere düşük yaptı.ama hiç yılmadı.10.bebegini kucagına aldı...şimdi 2 tane çocugu var.azim ,çaba.güçlülük ve sabır bizim adımız canım.unutma oldumu.dualarım seninle tatlım..
diger kızlar hepiniizi çok öpüyorum.benim bugün boynum tutuldu ya....sopa yutmuş gibi dolanıyom kaydirigubbakcemile3birazda agrım var...

canım hiç bilmiyordum bunları.aslında senin hakkında hiçbirşey bilmiyordum.çok üzüldüm.rabbim bu imtihanlar karşısındaki sabrımızı artırsın inş.
bizim mükafatımız diğerlerinkinden daha farklı olacak.
en kısa zamanda sende bebeğini kucağına alırsın inş.

.benim arkadaşım normal yolla hamile kalıyodu 9 kere düşük yaptı.ama hiç yılmadı.10.bebegini kucagına aldı...şimdi 2 tane çocugu var.
işte bu yaa.
maaşallah.

[benim bugün boynum tutuldu ya....sopa yutmuş gibi dolanıyom kaydirigubbakcemile3birazda agrım var...[/B]
gümnaydın canım.çok gemiş olsun.salarını mı kurutmadın.ya da cereyanda mı kaldın.
bi kas gevşetici al iyi gelir.inşallah geçer

herkese günaydın.çileğim günaydın
ben de bugün işe biraz erken geldim.
ya kızlar bir haftadır sürekli ,ağrıkesiciyle bile geçmeyen başağrım var.aynı zamanda da mide bulantısı.hem de inanılmaz.sabah 6 da bi kalktım o kadar fena bulantım var ki.ne yapıcamı bilmiyorum.doktora mı gitsem acaba.migrenden şüpheleniyorum.ben normalde ağrı kesici hiç almam.ancak ağrılarım dayanılmaz olursa alırım.o yüzden hafif dozda olanlar bile bana çabuk etki eder.ama bu ağrıyı hiçbişey kesmiyo.

ohohohhhooohhhooo
maşallah valla.ay ben ölmüşüm bitmişim yaw.böyle enerjik insanları görünce hayran hayran bakıyorum.ben iki adım atınca anam ağlıyo yaw

ben o mesajı okudum canım okdum da aday olmayınca ben naapıyım şimdi.
olunca mesajına cvp vercem :roflol:
ama seni edfırttan başkası kesmez gibi geliyo.şimdi sana başka birini bulursak günah olur bize.yazık gençler birbirini seviyo.araya girmek olmaz di mi delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol:

hayırlı sabahlar.. hayırlı haftalar herkesee alkisalkisalkis
ama bana haftasonu yine yaramadıı.. çokk yorgunum çokk kafamçokkarıştı

cumt. kardeşime söz vermiştik karne hediyesi feshaneye götürdükk.. luna parka gamyoncuiremsu
pazar da eşim babannemlere ev taşımaya yardıma gitti, ben de fırsattan istifade evde birsürüüüü iş buldum kendime mirmirmirmir

sonuçç :bbo: -tatlicadiarzu- evet evettt bu aşikar delikafadulden :roflol:
durum bu kızlar....Biraz uzun oldu galiba...
Allah hepimize yardım etsin......
çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:
Allah tekrar bu sıkıntıları yaşatmasın inş. :teselli:
Şeniz Allah şifa versin denefim, yatış pozisyonun iyi değildi herhalde...

günaydın radyycim Şeniz
git tabiii, durum böyleyse bekleme yasakkelime
bulantıyı da ağrı tettikliyor büyük ihtimallee fisfisfis
geçmiş olsun cnm
:roflol: :roflol: :roflol:

Geçin dalganızı

Denef ablacım çook geçmiş olsun...İnşallah düzelir en kısa zamanda boynuna.s

Ohh sonunda ahmetçik lunaparka gittimi?
O gün gidemedik yunuslara onun için içimde kalmıştı..iyi bari gitmiş çocukcağız:gitme:

Radycim:dilcikar:
Evlenmicem işte:dilcikar:

Çook geçmiş olsun radycim..Allah şifa versin..Derhal doktoraaananiknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…