- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.761
nehirimm ahmetçik yanımda çokk selamı varr gamyoncuiremsu
nehır kız o avatar da ne oyle ayıp ayıplmaz: lmaz puyorumnanaktan :bbo:
nehir kıss adam çıplak yawkaydirigubbakcemile3
:roflol:
Alacakaranlık filminin devam filmi Yeni Ay'ın setinden bir film karesi berinimopuyorumnanaktan
Bizim için o sahne harikaa harikaaaa:asigim:
Ama çok özel bir sahne oopuyorumnanaktan. Bilmiyorsunuz neden çıplak:kedi:
Hem altında pantolonu vaarr:kedi: Sevdiği kızı öldü zannettiği için kendini öldürmeye gitti:asigim:
Hem altında pantolonu vaarr:kedi: Sevdiği kızı öldü zannettiği için kendini öldürmeye gitti:asigim:
nehır kız o avatar da ne oyle ayıp ayıplmaz: lmaz puyorumnanaktan :bbo:
nehir kıss adam çıplak yawkaydirigubbakcemile3
kız ben oyle sahnelerde gözlerimi kapatıyom :kedi: :kedi:
abooowwwwwwwwww pantolonu yok gibi durur..hee düşük giymiş dimek ..bel yanikaydirigubbakcemile3
ölmeye gıtmesı için çıplak olmasımı gerekıyo gızzzzlülülülülülü lülülülülülü:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol:
Alacakaranlık filminin devam filmi Yeni Ay'ın setinden bir film karesi berinimopuyorumnanaktan
Bizim için o sahne harikaa harikaaaa:asigim:
:kedi: teşekkürler tatlımm yaa :1hug:çilekim gülümsemeleri senin kadar yerinde kullananı görmedim harikasın :lepi::lepi:
ve aleyküm selam nehirimmm ŞenizCanımmmm sende çoook selam söyle, ablamda burda annemde ablamda annemde ahmet'e çooook selam söylüyorlarzemuszemus
Canımm benimmkaydirigubbakcemile5
Sana dedimya nooldu diye, dün sabah niye canın skkındı diye. Ben işte sanmıştımda değilmişya başka bişeye dedin. Onu sormuştum ben
kaydirigubbakcemile3nehır kız o avatar da ne oyle ayıp ayıplmaz: lmaz puyorumnanaktan :bbo:
hiç gülcemm yoktu yaw:roflol: :roflol:ölmeye gıtmesı için çıplak olmasımı gerekıyo gızzzzlülülülülülü lülülülülülü:roflol: :roflol: :roflol:
evet nehircim kara haber geldimafoldumbenaynı beklediğim gibi,:bbo:çok kötüyüm,10 ebriyo kamış ama kaliteleri hiç iyi değil:1no2:yarın 11 de transfere çağırdılar ama bugünden moralim bozuldu bile...biryandan bu gün söylemeleri iyi oldu yarına kadar ağlamaktan göz pınarlarım kurur bari bugünden herşeyi tüketirim...ben başıma geleceğini biliyordum...hep böyle oluyor,herşey iyi gibi giderken son golü atıyorlar...benim hiçbir zaman çocuğum olmaycak,polyanacılık oynayamıyorum artık...acı gerçeği kabul etmelim,yüreği sızım sızım sızlasada...:CüvCüv:bu duyguyu hiçbir zaman yaşayamıyacağımı biliyorumsenağlama
nehircim,doğum günün kutlu olsun canım...
swetcim,Allah bir solukta kurtarsın canım...
Mumucum hala halayın başını çekmek istiyormusun canım:roflol:
abooowwwwwwwwww pantolonu yok gibi durur..hee düşük giymiş dimek ..bel yanikaydirigubbakcemile3
ölmeye gıtmesı için çıplak olmasımı gerekıyo gızzzzlülülülülülü lülülülülülü:roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?