Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kusura bakma swetçim amacım seni ağlatmak değil gülyüzümün cesaretini toplamasına sebep olmak CADIARZU

çilekim gülümsemeleri senin kadar yerinde kullananı görmedim harikasın :lepi::lepi:

nehirimm ahmetçik yanımda çokk selamı varr gamyoncuiremsu

Canımmmm sende çoook selam söyle, ablamda burda annemde ablamda annemde ahmet'e çooook selam söylüyorlarzemuszemus
Canımm benimmkaydirigubbakcemile5

Sana dedimya nooldu diye, dün sabah niye canın skkındı diye. Ben işte sanmıştımda değilmişya başka bişeye dedin. Onu sormuştum ben

Ama çok özel bir sahne oopuyorumnanaktan. Bilmiyorsunuz neden çıplak:kedi:
Hem altında pantolonu vaarr:kedi: Sevdiği kızı öldü zannettiği için kendini öldürmeye gitti:asigim:

ölmeye gıtmesı için çıplak olmasımı gerekıyo gızzzzlülülülülülü lülülülülülü:roflol: :roflol: :roflol:

annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaa o ne biçim avatar

nehircimmmmmmmmm

ayıp annem ayıp küçükler var aramızda

nehır kız o avatar da ne oyle ayıp ayıp lmaz:lmazpuyorumnanaktan :bbo:

nehir kıss adam çıplak yawkaydirigubbakcemile3

kız ben oyle sahnelerde gözlerimi kapatıyom :kedi: :kedi:

abooowwwwwwwwww pantolonu yok gibi durur..hee düşük giymiş dimek ..bel yanikaydirigubbakcemile3

ölmeye gıtmesı için çıplak olmasımı gerekıyo gızzzzlülülülülülü lülülülülülü:roflol: :roflol: :roflol:

delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay ne güldürdünüz beni ikiniz var ya

:roflol:
Alacakaranlık filminin devam filmi Yeni Ay'ın setinden bir film karesi berinimopuyorumnanaktan
Bizim için o sahne harikaa harikaaaa:asigim:

Ama çok özel bir sahne oopuyorumnanaktan. Bilmiyorsunuz neden çıplak:kedi:
Hem altında pantolonu vaarr:kedi: Sevdiği kızı öldü zannettiği için kendini öldürmeye gitti:asigim:

vay edepsiz vaaayyyy
şuna bak hele.dün bi yaş daha büyüdün ya mesaj mı veriyon millete yani.tamam bize de farz oldu sana koca bulmak artıkın :roflol: :roflol:

çilekim gülümsemeleri senin kadar yerinde kullananı görmedim harikasın :lepi::lepi:
:kedi: teşekkürler tatlımm yaa :1hug:
ve aleyküm selam nehirimmm Şeniz

hee anladım şimdi, önceki akşam bişeye çokk kızmıştımm daa, çokk canım sıkılmıştı Çok üzgünüm çoook
ama geçti şimdii şükürr
nehır kız o avatar da ne oyle ayıp ayıp lmaz:lmazpuyorumnanaktan :bbo:
kaydirigubbakcemile3
hiç gülcemm yoktu yaw:roflol: :roflol:

helaaaaaaaaaaaaallllllllllll rady cim ağzıan sağlık ne güzel yazmışsın

artık nehirin başın bağlayalım

sanırım oda bize mesaj veriyor

ay gülyüzüm yaa.kara haber deyince ödümü kopardın valla
bu mu kara haber şimdi.hele bi dur be güzelim.rabbim neylerse güzel eyler.bi bakmışsın yavruların senin üzerindeler.bi de bakmışsın doğuma gidiyosun.hiç belli olmaz canım yaa.
gerçi arkadaşlar söylenmesi gereken en güzel şeyleri söylemişler.nevinimle mumumun söylediklerine ben de harfi harfine katılıyorum
lütfen kendini de bizi de üzme.senin için dua ediyoruz.bende bu sefer herşeyin güzel olacağına inanıyorum

bu arada ben buranın pazar günü bu kadar kalabalık olmasına alışık değilim.şşşt nooluyo bakiim,kocişler nerde :)))
bende pazardı marketti alışverişti yemekti derken anca gelebildim.birazdan da yürüyüşümüz başlıycak galiba.
çok ta yoruldum.gitmesemmii acaba

abooowwwwwwwwww pantolonu yok gibi durur..hee düşük giymiş dimek ..bel yanikaydirigubbakcemile3

Hey Allah'ım kitabı anlattıracaklar bana
Yaw o vampir. Kendini öldürmesi demek güneş ışığına çıkması demek.
Güneşe çıkacak, teni parlayacak. Kimliğini ifşa edip yasakları deldiği için ölüm cezasına çarptırılacakopuyorumnanaktan
Edward:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…