- 15 Temmuz 2008
- 5.478
- 4.920
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.161
ahhhhh denefim misafir vardı şöyle bir göz atayım bakayım lotustan haber varmı diyeay kızlar mutluluktan aglıyorum inanın.darısı bizim başımıza...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar selamlar....
Ayyy yaaa ne güzel birgün böyle...İkizlerimiz geldi,oğluşumuz geldi,elhamdülillah...
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin,hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah,tüm sevdikleriyle beraber...
Kızlar ben az önce geldim,hemen kaçıcam,çok fena yorgunum çünkü...
Ben bugünde iğnelerimi olucam,yarın tekrar gidicez muayeneye,yarın akşam çatlatma iğnemi olucam büyük ihtimall,pazarteside yumişler toplanacak Allahın izniyle...Ondan 3 gün sonrada transfer kısmetse,sonrada şafak12 bismillah dicez inşallah...
Bu gece az uyudum,3 saatlik uykuyla dünyanın yolunu gittik geldik,bugün çok yoruldum gerçekten,şimdi dinlenme zamanı...
Lotusumu akşam arıcam inşallah,dinlensin biraz daha,myhopeçumun teli kimde varsa bana özelden mesaj atıversin piliiiiizzzzz...Onuda ararım akşama ..Canlarım benim yaa,anne oldu bizim arkadaşlarımız Rabbimize şükürler olsun.Darısı hayırlısıyla sağlıkla bizlere tüm topiğimize ve tüm isteyenlere olsun...
Öpüyorum kocaman hepinizi...
Kızlar selamlar....
Ayyy yaaa ne güzel birgün böyle...İkizlerimiz geldi,oğluşumuz geldi,elhamdülillah...
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin,hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah,tüm sevdikleriyle beraber...
Kızlar ben az önce geldim,hemen kaçıcam,çok fena yorgunum çünkü...
Ben bugünde iğnelerimi olucam,yarın tekrar gidicez muayeneye,yarın akşam çatlatma iğnemi olucam büyük ihtimall,pazarteside yumişler toplanacak Allahın izniyle...Ondan 3 gün sonrada transfer kısmetse,sonrada şafak12 bismillah dicez inşallah...
Bu gece az uyudum,3 saatlik uykuyla dünyanın yolunu gittik geldik,bugün çok yoruldum gerçekten,şimdi dinlenme zamanı...
Lotusumu akşam arıcam inşallah,dinlensin biraz daha,myhopeçumun teli kimde varsa bana özelden mesaj atıversin piliiiiizzzzz...Onuda ararım akşama ..Canlarım benim yaa,anne oldu bizim arkadaşlarımız Rabbimize şükürler olsun.Darısı hayırlısıyla sağlıkla bizlere tüm topiğimize ve tüm isteyenlere olsun...
Öpüyorum kocaman hepinizi...
Mumum Allah iyiliğini versin yaaa..
Eşim yaptı servisi ben topiği okuyorum diyosunya:roflol:
Bende şimdi lotusumuzu aradım. Eşiyle konuştum.
Bebekleri küveze almışlar (küvöz mü doğrsusu?)
[/B]
canım denefim inş en kısa zamanda darısı senin başına bak benide ağlatma
burda ağlayamam atarlar beni işden sonra
bugün mucize bir gün kk da tarihe geçmesi lazım
lotusun bebekleriyle alperenin doğum tarihi aynı olacak çok güzel bi tesadüf.
selam canlar...evdeyim ...bi bakam dedim kim var kim yok diye...
nevinim ay canım az kaldı transfere.insallah bu sefer herşey güzel olacak..:Saruboceq::Saruboceq:
berinim sen nasılsın bacım.bakıyom lobidesin...
evet cnm kuvöz denir bizim tıp dilinde
bacım ammada sulu gözlüyüz he.senle beni yan yana getirseler aglamaktan peçeteler yetmez kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?