- 25 Ağustos 2008
- 658
- 34
- 623
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.121
hoş geldin bacım.....ben varım ama bende kaçıyorum.sabah malum işe gidecem.iyi akşamlar
İyi geceler canım ben artık hep burdayım görüşürüz tekrar...
ben geldim sen gidiyosun
hoşgeldinn kaydirigubbakcemile5ben geldim sen gidiyosun
kaydirigubbakcemile3topiğimize nazar değmesin çok hareketli bugünlerde
gerçi gençlere ayak uyduramıyoruz ama
değilmi nevin ablasırnaşık şeysırnaşık şey
hoşgeldin berinn, mumumu haklı çıkardın kızz kaydirigubbakcemile3pınkım denefım cılegım teknıkerım mumucum myhopem nazcım kelebegım ve şuan ismi aklıma gelmıyen arkadaşlarım sızler nasılsınıza.s.
sonn "4" desene myhopçum Şenizselam kızlarrrrropuyorumnanaktan
bugün son kontrolümüzü olduk salı sabah 8:15 de hastaneye yatıyorumm işlerden vede yeğenden fırsatım olmuyor inşallah hepiniz iyisinizdirrr lotusumm inşallah yarın bu saatlerde meleklerin sağlıcakla hayırla kucağında olur canımmm hepinizi öpüyoruz canlarım iyi akşamlarrrrrŞenizŞeniz
çokk sevindim pinkçim :))selam kızlar ben geldim
bugün dr a gittim biliyorsunuz ultrasondaki muayenede tüpteki sıvı görünmedi en çok buna sevindim ameliyat falan gerekmiyor şimdilik. yumurtalığın ikisindede kist çıktı adetim gecikti ya bu ay yumurtalar çatlamayıp kistleşmiş olabilirmiş üzülmeyin kötüye işaret değil iki yumurtalığında çalıştığını gösterir dedi dr um benim biri çalışmıyoduda buna da çok sevindim kullandığım bitkiseller işe yarıyomu ne bal çörekotu tarçın,arı poleni incir yiyorum her sabah fındık bol besinlice besleniyorum 4 kilo aldım ama olsun işe yrıyo galiba bir an önce şu fazla kilolardan vermeliyim.ilaç verdi kistler eriycek dedi dr inşş inş erirde bu önümüzdeki adette başlarız hayırlısıyla
bana dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ALLAHIM hepimizin meleğini tez zamanda göndersin sağlıkla inşş
şimdilik iyi geceler kızlar yarın görüşelim iyi uykular
:roflol: bende bunu merak ediyordummiyigeceler kızlar gene geçmiş kaynamış valla almış başını gitmiş yazılanlar
lotusum yarın doğuma gidiyormuş allah yardımcısı olsun inş.:
biz bu ayda başaramadık geldi gene kırmızılar ama benim bu işimden pekde bi araya gelemedik yani:roflol::roflol:
inş önümüzdeki ay denemeye devam edeceğiz.
şimdi yatmalıyım yarın iş var görüşürüz inş kızlar.
lotusum canım benimmmmm Şenizcanlarım slmkaydirigubbakcemile5
duygularım karmakrısık,sabah 7.45 de hastaneye yatıyorum nasıpse sabahları da cok tatsız olurum ben yahu:bbo:sevınc korku umut heyecan hersey var ıste ne bıleyım........
alhanım RABBIM korusun melegını dunyalar guzelı masallah
cok kalamayacagım dua okuyup yatacagım bacılar.........yarın hepınıze dua edıcem nasıpse sızlerde dualarınızı esırgemeyın......opuyorum hepınızıopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3Şimdi konuya çok alakasız olacak ama şunları bir an önce koymam lazımmm..
Meşhur mükemmel ıstanbul buluşmamızda çileğimin tavsiyesi üzerine gittiğimiz kumaşçıdan aldığımız kumaşları görmüştünüz.
Şimdide dikilmiş halleri..
---
Aşağıda gördüğünüz hatun ablam, yani nevinırmak.
Elbiseleri annem dikti.
Tabi onları içine badi giyip giymiyor:roflol:
güle güle iyi günlerde giy kuşummm ŞenizBuda modeli tamamen çileğe ait olan, hatta aynısı modelden kendisindede olan pardesüm.
Bunuda gaziosmanpaşadakki gene çileğin sayesinde tanıdığımız terziye diktirdiğim pardesüm.
dünn.....
Nebilem kız,böle peşpeşe,sıksık mesaj yazmayınca garibime gitti,keyfi yok heral diye düşündüm,neyseki keyifçeğizlerin yerindeymiş çok şükür...
heyyyyyy, 1 dk yasakkelimeCanım biz sırayla birbirimize dua okuyoruz...Geçen sene tefriciye okumuştuk,şimdi ihlas okuyoruz,hep beraber.Burdan yazması yasak olduğu için özelden hallediyoruz canım..Senide alalım istersen sıraya bacım...Gerçi sanırım bittiherkese okunu galiba,sana okuyalım istersen canım...Bu işlerle radyolojim ilgileniyor,yani listeyi sayıyı falan o veriyor bize özelden,biz de bitirip görev tamam diyoruzkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3Buda annemim diktirdiği pardesü.
Tabiki kumaşların hepsi istanbuldan
---
Ohh bee bitti sonunda. Şu çekilmek değilde inetrnete eklemek çok zor bir işkaydirigubbakcemile5
Hee bide namaz eteği vardı annemin ama onu ekleme çekme gereği duymadıksırnaşık şey
Heee bide,tedavide kullandığım bütün ilaçları,yazılan her yazıyı,kağıdı saklamaya karar verdim.Hatıra olarak,bi kutu bulup içine koyacam,yavrucum büyüyüp anlayacak yaşa geldiğinde gösterecem inşallah:)))
Bende bir duş alıp yatayım,sabah erken çıkıcaz yine.5.5-6 civarı çıkıcaz inşallah...Haydi hayırlı haberlerle inşallah...Lotusum doğumda ben kontrolde gülyüzüm şafak sayıyor,myhopem dan haber geldi..Ohhh ohh maşallah,Rabbim nazarlardan saklasın cümlemizi...
nazcım bu topiğe giren böyle canım
bence sende çilekte nehirde kaın bu topikten.
körle yatan şaşı kalkarmış.
üzüm üzüme baka baka kararırmış
bulaşıyor heralde :))))))))))))
ama... :gitme: :teselli: :sinifsinif:günaydın
radyoloji çileğe küstü.çilek radyolojiyi sevmiyo galiba.radyoloji çoookkk üzgün :1no2: :dilcikar: senağlama :gitme: :a015:
duaya ihtiyacım yok mu diyorsun :1closedeyes:Benim neyime okuyacaklar kız dua?
hımmm doğru yaa, ben yine karıştırdım bu yumurta işini :1ninca:Çileğim bakalım yumurtalar gelişimini tamamladı mı?
Yakın herhalde çatlatma iğnesini verme zamanı. Acaba ne zaman toplacak yumurtalar?
Ankara'da da kalmalarına gerek kalmadı galiba, yumurta takibi için..
du ben daha yeni firariydim laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Çileeekkkkk hadi gelllkaydirigubbakcemile kaçalımmm
Badem nickini değiştirmiş. Kaybettiği bebeklerinin adını almış. AdaEge olmuş adı:çok üzgünüm:
Çileem belki sen bilmiyorsundur.
5 aylık ikizlerini banyoda kendi ellerine doğurmuştu, üstelik bebekler yaşıyordumafoldumben
Rahim ağzı yetmezliğindenmafoldumben
ama... :gitme: :teselli: :sinifsinif:
Şeniz
duaya ihtiyacım yok mu diyorsun :1closedeyes:
duaya ihtiyaç duymayan tek kul göster bana nehirim :a015:
hımmm doğru yaa, ben yine karıştırdım bu yumurta işini :1ninca:
pek çözemicem herhalde :roflol:
du ben daha yeni firariydim laelaelaelaelae
gerçekten mii mafoldumben aman Ya Rabbimm mafoldumben
Rabbim dayanamayacağımız şeylerle sınav etmesin bizleriii...
çok üzüldümm
gunaydın kızlarselam canlarım...meraktasınızdır diye müjdeli haberi getireyim dedim...kıymetli bacım 9.20 doğum yaptı...malum kendisiyle henüz konuşamadım,biraz kendine gelmesini bekliyorum...haliyle ağrıları var,ara ara ağlıyormuş...ama maşallah bebişlerimizin sağlık durumu iyiymiş...:Saruboceq:Allahıma çok şükür bugünleri bize gösterdiği için...darısı olmayan herkesin başına...:Saruboceq:
hariikkaaaaa :lepi:selam canlarım...meraktasınızdır diye müjdeli haberi getireyim dedim...kıymetli bacım 9.20 doğum yaptı...malum kendisiyle henüz konuşamadım,biraz kendine gelmesini bekliyorum...haliyle ağrıları var,ara ara ağlıyormuş...ama maşallah bebişlerimizin sağlık durumu iyiymiş...:Saruboceq:Allahıma çok şükür bugünleri bize gösterdiği için...darısı olmayan herkesin başına...:Saruboceq:
hıı :1closedeyes:Çileemkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?