Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın canlarım;

Lotusumu çok merak etmişsiniz,eşiyle görüşenlerde olmuş ama malum lotusumla kimse görüşememiş...o da bana sizlere haber vermemi istedi...ama gece internetim yoktu birtürlü bağlanamadık...o yüzden sabah gözümü açar açmaz size haberlerini vereyim dedim...bacımın halsizliği va kanaması var,tlf.konuşamıyor,biraz canı sıkkın,bebekleri dün akşam 8 de 10 dk.görmüş,bebişler gözlem altındalar,biraz solunum sıkıntıları varmış,birde emme reflexleri tam gelişmemiş...hepsi bugün daha iyi olcaklar eminim,güzel haberlerle döneceğim sizlere...duanızı eksik etmeyin...inşallah güzel bacım ve bebişlerimiz sağlıklarına kavuşup evlerine dönecekler....:Saruboceq:

myhope,süpriz yapmış...alperenimiz gelmiş...hoşgelmiş...sağlık durumları iyidir inşallah...bu bebişimizin adıda süpriz bebek olsun....bir günde üç bebişimiz oldu..ne kadar güzel,bu topikte bebek haberleri hiç eksilmesin Allahım...

kızlar ben de yatıp,kalkıyorum,biraz oturuyorum,biraz ev içinde geziniyorum,ara ara çok sıkılıyorum...beklemek bu işin en kötü yanı...bir de ben hiç birşey hissetmiyorum,acaba bu işin belirtileri olurmu ya....

hepiniz sevgiyle kalın...ara ara gelirim yine...şafak olayına gelince de kimisi 10.günde test yaptırıyormuş,kimisi de 12.günde...dr.bir arayıp soracağım...

günaydın
gülyüzüm lotusumuza bizden de çok selam söyle.ben de biraz daha kendilerine geldiklerinde moralleri biraz daha düzeldiğinde ararım inş.
ikiz bebeklerin başlangıtaki durumları hep zor oluyor zaten.bizim ailede de çok ikiz var.ordan biliyorum.düzelir inş.
lotusum buraya kadar ki bütün sıkıntıları savdı ya başından bunu da atlatır inş.hem bu da sıkıntı mı ki zaten.ne bilsinler yeni doğmuş bebekler anne emmeyi.analarının karnında meme mi vardı ki :roflol: :roflol: :roflol:

hayırlı sabahlar arkadaşlarım mirmirmirmir

lotusumdan haber getiren herkesten Allah razı olsun
inşaallah en kısa sürede toparlanırlar.. lotusum üzülüyordur tabi kolay değil ama doğdular ya.. Rabbim bu aşamaya getirdi ya...
gerisi de hayırlısı ile gelecek
iyi olacak herşey inş..

myhopun telefonunu bi zahmet bilen arkadaşlar özelden verebilirse çok sevinirim...

gülyüzlüm ne kadar kaldı şafağa ? 1 haftadan az kaldı dimi ?

günaydıııın
gözümüz aydın dün ne güzel bir günmüştü öyle bebişler gelmiş çok şükür tebrik ederim lotuscum myopecim bu arada ben de cuma günü doğmuşum : )

darısı bize inşallah

Sizin tıp dili ne ki kııı??
Sen öğretmen değil misin mumum??

Bu arada çook teşekkür ederim mumum bak bende senden bişey öğrendim. Ama benim senden öğrendiğim yararlıkaydirigubbakcemile3
hayır cnm ben öğretmen değilim:umursamaz: şakaaaaaaaaaaa doğru biliyorsun

ama çok yakında doktor alacağım

hıııııı şaka değil tekrar sınavlara girip kadın doğumcu olsam mı acep diye düşünüyorum:uhm:

çok saol gülyüzüm lotusumuzdan haberdar ettiğin için bizleri

sende canın sıkma şafak 7 kaldı

sen 12.günü bekle ve testini öyle yaptır

inş en hayırlı haberi alacağız

berin berin berin berin

dünden beri lobidesin ama hiç yorum yazmıyorsun acep pc açıkmı bıraktın bak böyle sessiz olma telaş yaparım ben

korkarım

günaydın kızlar gülyüzlüm sağolasın canım inş daha iyi olacaklar
mumum yakışır bacım valla hiç düşünme hemen bu sene gir sınavlara
hepinizi öpüyorum çıkmam lazım arada uğrarım gene sıkı denetim kalkdı bizim burda
müdür değişdi çok şükür rahatladık çay içicem şimdi görüşürüz güzel arkadaşlarım.

Günaydın hanımlar bugün gelemeyeceğim nete habarınız olsun..

Gülyüzüm Allah razı olsun...ınşallah sağlık sıhhatlerine kavuşur miniklerimiz tez zamanda..
E kolay değil zamanlarından azcık önce doğdular..

Alperenimiz nasıl acaba?

Mumum daha detaylı anlatırmısın lütfen?
Sen tıp okudunda tus a mı gireceksin?
Yoksa sil baştanmı okuyacaksın ve ne öğretmenisin?

Çileeem günaydın datlumm..
Rady günaydınnn..
Zuhal günaydıınn..
Naz günaydııınnn...

heeeeeee deni cnm

yakışır havalı havalı dr bizler tafra yapıyorya bizlerde hastalarımıza yaparız

yok cnm ne tusu

ben anasınıfı öğretmeniyim gerçek mesleğim

evlenmeden önce devlet okullarında görev yapıyordum

sonra kapandım evlendim ve açık çalışmak istemediğim için ara verdim bir süre

şimdide kafama uygun bir yerde çalışıyorum

hıııı şimdi tatildeyiz ama

kısacası bukadar

ama düşünmüyor değilim jinekolojiyi okumayı

gülyüzüm haber getirdigin için çok tesekkür ederiz.ben aslında lotusumun sesini çok duymak istiyorum.ama zaten yorgun bacım.evine geçince ararım artık.biraz toparlansın.bebişlerimizde toparlansın diye bekliyorum.lotusum ne zorluklar atlattı bu zorluklarıda atlatacak buna inanıyorum.çok selam söle bizden.gönlümüz dualarımız onunla ve bebişlerinde...
berinim canım kayınvalidem aynı gülüm..hala aynı sıkıntılar devam ediyo.bakalım bi bakıcıyla görüşmem olacak ..para konusunda anlaşabilirsek bizde baya rahatlıcaz en azından.milletin çenesinden kurtulmuş oluruz...

günaydın nehirimmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

arkadaşlar istanbul'da önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı?
Almanya dan eşimin yakınları gelecek tüp bebek için
araştırmamızı istediler de ..
bildiğiniz yerler varsa söyleyin lütfen a.s.

Ablam ilk denemesini Yeşilköy'de ınternational Hospital'da yaptırmıştı.
Çok mükemmel bir hastane. Çok memnun kalmıştı ordan.
Ama biraz pahalı, yok itiraf ediyorum çok pahalı.
Ama harika bi yer, çok ilgililerdi.

Anladım mumucum...Hakkında hayırlısı olsun inşallah...

olmazmı canım ben memorial i alman hastanesini tavsiye ederim taksimde ,bahçeci kliniği nişantaşında ,anadolu yakasındada umut tüp bebek var acıbadem ,jinemed var bunlar en iyiler:1hug:

hoşgeldin berincim bende geldim gidiyorum kayınvaldenin yazlığına gidicez bu akşam hazırlık yapıyorum kalıcaz bir gün yada iki gün gelince görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…