- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.181
hayır cnm ben öğretmen değilim:umursamaz: şakaaaaaaaaaaa doğru biliyorsunSizin tıp dili ne ki kııı??
Sen öğretmen değil misin mumum??
Bu arada çook teşekkür ederim mumum bak bende senden bişey öğrendim. Ama benim senden öğrendiğim yararlıkaydirigubbakcemile3
günaydın canlarım;
Lotusumu çok merak etmişsiniz,eşiyle görüşenlerde olmuş ama malum lotusumla kimse görüşememiş...o da bana sizlere haber vermemi istedi...ama gece internetim yoktu birtürlü bağlanamadık...o yüzden sabah gözümü açar açmaz size haberlerini vereyim dedim...bacımın halsizliği va kanaması var,tlf.konuşamıyor,biraz canı sıkkın,bebekleri dün akşam 8 de 10 dk.görmüş,bebişler gözlem altındalar,biraz solunum sıkıntıları varmış,birde emme reflexleri tam gelişmemiş...hepsi bugün daha iyi olcaklar eminim,güzel haberlerle döneceğim sizlere...duanızı eksik etmeyin...inşallah güzel bacım ve bebişlerimiz sağlıklarına kavuşup evlerine dönecekler....:Saruboceq:
myhope,süpriz yapmış...alperenimiz gelmiş...hoşgelmiş...sağlık durumları iyidir inşallah...bu bebişimizin adıda süpriz bebek olsun....bir günde üç bebişimiz oldu..ne kadar güzel,bu topikte bebek haberleri hiç eksilmesin Allahım...
kızlar ben de yatıp,kalkıyorum,biraz oturuyorum,biraz ev içinde geziniyorum,ara ara çok sıkılıyorum...beklemek bu işin en kötü yanı...bir de ben hiç birşey hissetmiyorum,acaba bu işin belirtileri olurmu ya....
hepiniz sevgiyle kalın...ara ara gelirim yine...şafak olayına gelince de kimisi 10.günde test yaptırıyormuş,kimisi de 12.günde...dr.bir arayıp soracağım...
heeeeeee deni cnmgünaydın kızlar gülyüzlüm sağolasın canım inş daha iyi olacaklar
mumum yakışır bacım valla hiç düşünme hemen bu sene gir sınavlara
hepinizi öpüyorum çıkmam lazım arada uğrarım gene sıkı denetim kalkdı bizim burda
müdür değişdi çok şükür rahatladık çay içicem şimdi görüşürüz güzel arkadaşlarım.
Günaydın hanımlar bugün gelemeyeceğim nete habarınız olsun..
Mumum daha detaylı anlatırmısın lütfen?
Sen tıp okudunda tus a mı gireceksin?
Yoksa sil baştanmı okuyacaksın ve ne öğretmenisin?
B]
günaydın nehirimmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
arkadaşlar istanbul'da önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı?
Almanya dan eşimin yakınları gelecek tüp bebek için
araştırmamızı istediler de ..
bildiğiniz yerler varsa söyleyin lütfen a.s.
berin berin berin berin
dünden beri lobidesin ama hiç yorum yazmıyorsun acep pc açıkmı bıraktın bak böyle sessiz olma telaş yaparım ben
korkarım
selam canım :1hug:
haklısın dunden berı pek yazamadım tam yazıcam bırılerı geldı bıraktım
sonra dayı kızı ufaklık geldı pcde oyun oynadı abılerınden fırsat bulamıyor pcde oyun oynamaya
bu sabahda kalktım actım pcyı tam yaızcaktım kı kayınvaldem mutfagı batırmış
recel yapıyorken recel taşmış ocak yerler ( yapış yapış ) battıgını soyledı onları sıldım temızledım
sonrasında da kayınvaldemın dayısı yaylada mevlut verıyormuş arabalar gıdıyordu bızde anıden gıttık dunden hıç haberım yoktu mevlutten ve gıdecegımızden :uhm:
gıttık yenı geldık
ee benden bu kadar sen nasılsın canıma.s.
hoşgeldin berincim bende geldim gidiyorum kayınvaldenin yazlığına gidicez bu akşam hazırlık yapıyorum kalıcaz bir gün yada iki gün gelince görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?