Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

yok kız ne uzulecem haftaya pazar tekrar soran olursa dıye yazıyım dedım :1hug::1hug:

olmazmı canım ben memorial i alman hastanesini tavsiye ederim taksimde ,bahçeci kliniği nişantaşında ,anadolu yakasındada umut tüp bebek var acıbadem ,jinemed var bunlar en iyiler:1hug:
çok teşekkürler arkadaşlarım a.s.
ben de sizin söyledikleriniz dahil kk.den önerilen 12 hastane buldum
tek tek görüşecekler artık, neresi kafalarına yatarsa sengözlerimebaksanab

bence ilk sıra GÜLYÜZÜMÜN

sonraaaaa NEHİRRRRRRRR
nehir mii kaydirigubbakcemile3 yandın :1no2: :roflol:
nıye kımse gelmıyor yaaaa
ben geldimmm
merhaba kızlar a.s.

ıyi akşamlar kızlar...

Bende haberler biraz nahoş..

Benden her gittiğimde kan alıp e2 adlı hormonu ölçüyorlar.Yumurtaların sağlığı gelişimiyle alakalı bilgi veriyor bu hormon...Bugün düşmüş değerim malesef.Bugün de yarın da 300 ünite gonal-f olacam,pazartesi tekrar muayene var,yine kan vericem.Pazartesi bakacaz bakalım neler bekliyor bizi.Can sıkılacak bir durum değil,toparlıcaz inşallah dediler ama benim canım sıkkın tabikide..
Bi haber edem dedim,çıkıcam şimdi,depresyona girip,somurtup,ağlayıp uyumak istiyorum((

Lotusum canımmmm....Rabbim hepinize sağlık sıhhat versin...Çabucak toparlanıp sağlığınıza kavuşup evinize döneceksiniz inşallah..A öce aradım ama açan olmadı teli bende fazla çaldırmadım zaten,uygun değillerdir belki diye...ıkiz bebek zor ,Rabbim yardımcıları olsun..
Peşinede myhopeumu aradım,Alpereni emziriyormuş,çok iyilermiş maşallah sübhanallah.Myhopeumuzun azcık ağrıları varmış tabi ama onlar bişecik değil,geçer hepsi inşallah..
ıyi geceler hepinize...
Gülyüzüm bencede 12. günü bekle...
Hatta benim ızmitteki kendi doktorum,12. gün yapılan teste bile çok kızıyor,çok erken,gebelik testi adet gecikince yapılır,12. gün değeri hiç bişey ifade etmez,gebeliğin sağlığı açısından hiçbir bilgi vermez diyor ama ne mümkün daha fazla beklemek dimi???

hadi nevin hayırlı haberleri yaz namaz kılmaya gideceğim

hadidddddddddddddddddddddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiii

geçmişi sonra okursun

nevincim cnm sıkma canını e2 yükselmesi için bir arkadaş bana

eşinle behrizi bırakın beraber olun demişti bilmem ama ne kadar doğru

sıkma canını yaaaaaaaaaaaa şimdi sen anne adayısın bebeklerin oluşma aşamasındalar ve herşey çok önemli

hoşgeldin nevinim
ama öyle somurtmak, ağlamak... falan deyip kabuğunaa çekilme :gitme:
üzülüyorum çok mafoldumben

bugün bir işlem yapamadılar yanii öyle mi
ne diyeyim ki vardır bir hayır...
pazartesi ola hayır ola inşaallah

hadi nevin hayırlı haberleri yaz namaz kılmaya gideceğim
hadidddddddddddddddddddddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiii

geçmişi sonra okursun

ŞenizŞeniz
nevincim cnm sıkma canını e2 yükselmesi için bir arkadaş bana
eşinle behrizi bırakın beraber olun demişti bilmem ama ne kadar doğru

sıkma canını yaaaaaaaaaaaa şimdi sen anne adayısın bebeklerin oluşma aşamasındalar ve herşey çok önemli

Nediyosunnnnn:lepi:
Ayy hemen hemen uygulayıveriyim ayol:kedi:
Sağol canım da işte insan sıkılıyor yani,doğru söylüyorsun canım arkadaşım,sağolaın..
hoşgeldin nevinim

Üzülme kuzum sen,bunlarda geçer,ben alışıkım boşver...
Öyle canım,hayır olsun,herişte bir hayır vardır diyelm hayır olsun ve o hayrın mükafatınıda görelim inşallah...

Bizim yarın 6. evlilik yıl dönümümüz,Mumucumun sözünü dinleyimde bugeceden kutlayayım bari:)))

MMmmmmmmmuccckkkk...

kutla cnm hemde doyasıya :kedi:

sonra yarın tekrar deneyin sonra pazartesi e2 zirvede :lepi:

çok öpüyorum cnm amannn sende sorun e2 mi hallederiz hihoyyyt

inşaallah kat kat göreceksiz mükafatını kuzum opuyorumnanaktan

bence de mumumu dinle :jeyyar:
kutla cnm hemde doyasıya :kedi:
sonra yarın tekrar deneyin sonra pazartesi e2 zirvede :lepi:
çok öpüyorum cnm amannn sende sorun e2 mi hallederiz hihoyyyt

:roflol:

hem mumuyu dinle diye yazın sonunda da :roflol::roflol::roflol:

yapın hıhhhhhhhhh pazartesi hepinizle görüşürüz nevincim hayırlı haberlerle dönsün inş

:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

yapın hıhhhhhhhhh pazartesi hepinizle görüşürüz nevincim hayırlı haberlerle dönsün inş

ne alınıyon kız sen daha tecrubelısın dıye bunu koymuştum:roflol: evet bu fazlaydı ozurrr

Son düzenleme:

senin anlatış şekline güldüm mumum kaydirigubbakcemile3
küsme hemen :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…