Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

aa sen neden kocacınla gitmiyorsun mumum :uhm:
bak yine başladılar klava:klava:
:roflol: sorryy

dugune sen nıye gıtmıyon sen gıtmezsen ayıp olur bencekız

benı de eşim cagırıyor illede gel dıye, bıde halı yıkamıyım dıye kaydirigubbakcemile2
kendı işyerınden fazla izin kullanamıyor 1 gun icin gelmek zor gelıyor haklı tabı de belkı bende gıderım istanbula gun:uhm:u bellı degıl henuz bakalım

hoşgeldın myhopem nasılsın
bugun mu cıktın hastaneden

hoşbulduk canımmmmopuyorumnanaktan
yeğenimden fırsat bulup bir gireyim dedim ama sayfalar geç açılıyor neyse bugün 10:30 da taburcu olduk alperenim ilk kez evine geldi yıkadık şu anda uyuyor cuma sabahı kanamam olunca acil sezeryana alındım malum 9:10 da alpereni almışlar 3120 gr ağırlıkta boyu 50 cm benim doktorun usg cihazı kesin bozukk 2500 bile değildi perşembedeki kontrolde nasıl canım sıkılmıştıııı neyse ufak rahatsızlıklar hariç ki oda doğaldır fazla problemim yok Allaha şükür oğlumunda öyle kanamam gelince çok korktum ameliyathaneye girene kadar neler neler geçti aklımdan ama orada aklıma hepiniz geldiniz narkozdan önce dua ettim hepiniz için Allah kabul eder inşallahhh Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın ben şimdilik kaçıyorum fırsat buldukça gelmeye çalışırım hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

nehirrrrrrr
şimdi sana 10 puanlık bir soru !
umarım mantıklı bir cevabın vardır kötükedihüso

*cep telefonu nedir? ne işe yarar?
:dilcikar:

mafoldumbenmafoldumben Yokki mantıklı açıklamam.
Bende soruyorum artık bu soruları kendime.
Nehir cep telefonu insanlarla iletişim kurmak için ve neden senin cep telefonun var duymayacaksan diyemafoldumben
Bugün şok oldum telefonuda eve dönerken müzik dinlemek için çıkardım bi baktım aramışsın. Kontorümde yoktu cevap arayamadımmafoldumben

bak yine başladılar klava:klava:

Çileğim beni aramış ama ben duymamışım onu diyor:çok üzgünüm:
Ya mumum sorma hep böyle yapıyorum kim ararsa arasın yok bi türlü ulaşamıyor bana. Kim sorarsa cebim var.
Herkesten azar işitiyorum bu konuda. Hiç duymuyorsun telefonunu şu telefonu yanından ayırma diye.
Bide heryerde unutuyorum. Hiç bağım yok şu telefonla.

Ne eee mayhopum mu gelmişşşş:dance:

aa 3120gr mış demek kılosu yerınde maşallah
bu cıhazlarda var bışey kesın :1no2:

rabbım analı babalı buyutsun vatana mıllete hayırlı bı fert olur inşallah
yegenimizi bızım için op kokla Emi:1hug:

Maşallah sübhanallah mayhopum 3120 gr harika yaaa...:dance::dance::dance:
Hep öle dedi doktorun gelişimi geriden geliyor diye..
ama kilosu harikaymışş maşallah sübhanallah..:dance::dance:
Gözümüz aydın tekrardan..
Senide eşinide tebrik ediyorum myhopum..
Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü, vatanına, dinine, ailesine hayırlı evlat olsun inşallah.:teytey::teytey:..

myhope,maşallah alperinimizle,elif ceren ve burak ilyas bebişlerimiz aynı saatte dünyaya gelmişler...çok güzel bir tesadüf oldu bu ya...maşallah bebişimizin kilosu da boyu çok güzel allah esirgesin...senin o dr.nu ne yapmalı şimdi...bebişin gelişmemiş diye seni onca sıkıntıya sokmuştu....neyse sonu güzel oldu ya...

slm kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın.umarım hepiniz çok iyisinizdir.ben çok iyiyim....şimdilik bana müsade inanın daha bulaşık yıkayacagım.of of.çile bülbülüm çile..kafamçokkarıştı

myhopenin selamı var diye yazacaktım bakmış bizim hatun gelmiş.neyse kızlar yine üstümde kalmasın.myhopenin selamı vardı hepinize..

(Allah razı olsun )
hımm anladım cnm, çok iyi yapmışsınız
inşaallah çokk iyi geçer..
hem belkim sana da meşhur tatil bebişlerinden gelir inşaallahhhh :1hug:

inşallah iyi geçer......
rabbimin mucizelerine akıl sır ermez ama bu çokkk minicik bir ihtimal canım....
eşimde azospermi var...sperm üretimi var fakat dışarı çıkış yok.....:çok üzgünüm:

Mumum ablamlar daha yoldalar. Bolu'dalarmış..

e2 değeri iyi çıkmış. Bu gece olacakmış çatlatma iğnesini, çarşamba yumurtalar toplanacakmış hayırlısıyla inşallah...

Offf şimdide mesaja video nasıl eklenir deli gibi onunla uğraşıyorum saatlerdirklava: Bi yapamadım yaaklava:

ablanlar neden o kadar gec cıkmışki yola gec saate kadar hastane acık mı ki:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…