- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.381
aa sen neden kocacınla gitmiyorsun mumum :uhm:ben geldim mamalarımı yedim ama çok sıcak olmasa daha iyi olacak
birileri tatilden bahsetmiş eşim kardeşinin düğünü var oraya gidecek bende eskişehire ablama
doya doya hasret gidereceğim ohhhhhhhhh
ama eşim olmadan geçecek 15 gün ben kokişsiz nasıl uyuyyacağım bilmem
:roflol: sorryybak yine başladılarklava: klava:
ben geldim mamalarımı yedim ama çok sıcak olmasa daha iyi olacak
birileri tatilden bahsetmiş eşim kardeşinin düğünü var oraya gidecek bende eskişehire ablama
doya doya hasret gidereceğim ohhhhhhhhh
ama eşim olmadan geçecek 15 gün ben kokişsiz nasıl uyuyyacağım bilmem
sağlık durumum müsade etmez cnm çok uzak 1600 km çünkü
hoşgeldın myhopem nasılsın
bugun mu cıktın hastaneden
nehirrrrrrr
şimdi sana 10 puanlık bir soru !
umarım mantıklı bir cevabın vardır kötükedihüso
*cep telefonu nedir? ne işe yarar?
:dilcikar:
bak yine başladılarklava: klava:
hoşbulduk canımmmmopuyorumnanaktan
yeğenimden fırsat bulup bir gireyim dedim ama sayfalar geç açılıyor neyse bugün 10:30 da taburcu olduk alperenim ilk kez evine geldi yıkadık şu anda uyuyor cuma sabahı kanamam olunca acil sezeryana alındım malum 9:10 da alpereni almışlar 3120 gr ağırlıkta boyu 50 cm benim doktorun usg cihazı kesin bozukk 2500 bile değildi perşembedeki kontrolde nasıl canım sıkılmıştıııı neyse ufak rahatsızlıklar hariç ki oda doğaldır fazla problemim yok Allaha şükür oğlumunda öyle kanamam gelince çok korktum ameliyathaneye girene kadar neler neler geçti aklımdan ama orada aklıma hepiniz geldiniz narkozdan önce dua ettim hepiniz için Allah kabul eder inşallahhh Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın ben şimdilik kaçıyorum fırsat buldukça gelmeye çalışırım hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
hoşbulduk canımmmmopuyorumnanaktan
yeğenimden fırsat bulup bir gireyim dedim ama sayfalar geç açılıyor neyse bugün 10:30 da taburcu olduk alperenim ilk kez evine geldi yıkadık şu anda uyuyor cuma sabahı kanamam olunca acil sezeryana alındım malum 9:10 da alpereni almışlar 3120 gr ağırlıkta boyu 50 cm benim doktorun usg cihazı kesin bozukk 2500 bile değildi perşembedeki kontrolde nasıl canım sıkılmıştıııı neyse ufak rahatsızlıklar hariç ki oda doğaldır fazla problemim yok Allaha şükür oğlumunda öyle kanamam gelince çok korktum ameliyathaneye girene kadar neler neler geçti aklımdan ama orada aklıma hepiniz geldiniz narkozdan önce dua ettim hepiniz için Allah kabul eder inşallahhh Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın ben şimdilik kaçıyorum fırsat buldukça gelmeye çalışırım hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
(Allah razı olsun )
hımm anladım cnm, çok iyi yapmışsınız
inşaallah çokk iyi geçer..
hem belkim sana da meşhur tatil bebişlerinden gelir inşaallahhhh :1hug:
Mumum ablamlar daha yoldalar. Bolu'dalarmış..
e2 değeri iyi çıkmış. Bu gece olacakmış çatlatma iğnesini, çarşamba yumurtalar toplanacakmış hayırlısıyla inşallah...
Offf şimdide mesaja video nasıl eklenir deli gibi onunla uğraşıyorum saatlerdirklava: Bi yapamadım yaa klava:
ablanlar neden o kadar gec cıkmışki yola gec saate kadar hastane acık mı ki:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?