- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.421
günaydın berincim
birşey itiraf edeyim mi sana
gülyüzlümmm ben de aldım elime o zopalardan haberin olsunhoşgeldin nevincim,herşeyin güzel gitmesi çok sevindirici,hakkında hayırlsı canım,yolunuzun uzak olması seni yoruyordur ama sonu güzel olcak eminim...zopayııı çoktan hakkettim bende bırakın bu garibi,yere düşünce kaldırırsınızmafoldumben
alkisalkisalkisKızlar ben bu aralar geçmişi okuyup yazdıklarınıza cvap veremiyorum kusura bakmayın lütfen..
Şimdi okudum biraz,hakkaten çok çabuk birikiyormuş bu geçmiş yaahuuu...
Çileğim tatlım haklısın kuzum,sanada okumamız lazım ihlas,ben kaçırmşım orayı yaww..Radyolojim ayarlasın a okuyalım inşallah...
Yıl dönümümüz için ettiğini dualar ve iyi dilekleriniziçin çok ama çok teşekkür ederim,Allah razı olsun ve amin cümlemize diyorum:)))
Radyolojim,Lotusun konuşma şekli daha güzel anlatılamazdı gerçekten ....Gerçekten çok güzel bir sesi var,cıvıl cıvıl maşallah,insan saatlerce konuşabilir onunla..
Lotusum pazar sabahı aradı beni sağolsun,sesi çok iyi geliyordu,bir sürü dua etti Allah razı olsun...
Bide dediki" bunlr tefriciye bebekleri,sıra ihlas bebekelrinde inşallah"
Çok hoşuma gitti bu cümlesi,amin kuzum inşallah,hyırlısıyla sağlıkla...
defnemiz ne kadar güzel yaa,maşallah sübhanallah,Swetimi andırıyo sanki bana öle geldi...Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürlr nasip etsin,hayırlı evlat etsin ...
Mumucum denefim,berinim,Nazım,Kelebeğim,gülyüzüm,myhpem,Alhanım canlarım ,sizler nasılsınız,gördüğüm kadarıyla iyisiniz maşallah,Rabbim daha iyi etsin cümlemizi...
Gülyüzüm sana hemen bir şey anlatayım...
Tüp bebek bölümden dıptıs ve esel74 arkadaşlarımızı test tarihleri aynı günmüş.Önce idrtesti yapmışlar ikisinkide negatif çıkmış.Sona kan tahlili yaptırmışlar,dıptısınki malesef ngatif çıkmış ama esel arkadaşımızınki 74 küsür çıkmış.Esel,kan tahlilinen sonra tekrar idrar testi yapmı,kan değeri 74 olmasına rağmen idrar testi negatif çıkmış,şu anda hamiş..Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
Yani demem oki,idrar testine at kenara,bidahada yapma..12.gün kan tahlilini bekliyoruz canım.Rabbim hayırlısını nasip etsin..Kendimizi her türlü sonuca hazırlamalıyız,ihtimalimiz %100 değil çünkü ama bu olumsuz düşücelerimizi haklı çıkarmaz...Zopalarım karışmam,Radyoloimide alırım yanıma,bak o bu aralar asabi takılıyo zaten,onla bir olup kızırız sana ona göre:))))
:))) düşünceye bak ya Rabbimmmm kaydirigubbakcemile3Evet Gülyüzüm aynen deiğin gibi canım..
ben idrar testi yapmayı düşünmüyorum...Zaten verdikleri çatlatma iğnesinde hcg homonu var,oda yanıltıcı olabiliyor bazen.Kuzucuklar Rabbime emanet,ol derse olacak inşallah...Dünyaya teşrif zamanları gelmişse gelecekler..Neden çoğul konuşuyorum acaba ben:)))Kıyamıyorum embriyolarımıza heralde,tekil konuşursam diğeri alınacakmış gibi geliyor:)))
ben buna gülerimm kaydirigubbakcemile3selam kızlar
aaa cıleke dua lazımda bana lazım degılmı
bıttı mı sanılıyor dua faslı yoksa :uhm:
selam kızlar
aaa cıleke dua lazımda bana lazım degılmı
bıttı mı sanılıyor dua faslı yoksa :uhm:
günaydın berincim
birşey itiraf edeyim mi sana
ofya sabah ezandan sonra döndüm durdum 7bucuga kadar baktım uyku gelmiyor bide benim ufaklık uçan tekme savurmaya başladı uyuyamadım kalktım
epeyce koltugun ustunde keyıf yaptım
aaaa şimdide cok uykum geldı ama uyumuycam
Günaydın hoşgeldin..günaydın kızlar.ben ara ara sohbetlerinize konuk oluyorum.hepinizi sanki tanıyor gibiyim.hepinizin herşey gönüllerinize göre olsun.zemuszemus
alkisalkisalkis
hoşgeldin kuzum özledim seni çokk :asigim:
geçmiş olsun atlattınız bunu da hihoyyyt
ben buna gülerimm kaydirigubbakcemile3
niye unutuyonuz bizi hee :mymeka:
Yaa offfffff,bişe dedim iş açtım başıma...Nebilem ben herkese okundu bitti sandımdı yaa....Kusura bakmayın..Dua lazım olmaz olurmu bacım,hepimizin ihtiyacı var tabiki duaya...Okuyacaz herkes inşallah,senin doğumuna varya daha,ondan sanırım benim kafam karıştı...Kusura bakma...Ben balık hafızayım biraz:kedi:
Bize et,bize de etkaydirigubbakcemile2
Ayy miye inat ediyon kız uyu gitsin boşver,günler uzun uyumazsan nasıl geçecek...
Uçan tekmelerini yerim onun...
Siz isim buldunuzmu berincim..
Günaydın hoşgeldin..
Sağolasın canım ,Allah razı olsun..
Her şey senin de gönlünce olsun ...opuyorumnanaktan
Allah razı olsun pınarcımgünaydın kızlar.ben ara ara sohbetlerinize konuk oluyorum.hepinizi sanki tanıyor gibiyim.hepinizin herşey gönüllerinize göre olsun.zemuszemus
:roflol: :roflol: :roflol:Hoşbuldum canım,bende sizleri özledim valla...
Sağol tatlım,atlattık şükür..
Yaa unutmadık tamam.Silin hafızalarınızdan o mesajımı silin silin,silin silin,silin silin:roflol:Hipnoz yapıyom size:roflol:Silin silin silin silin silin...
hala cinsiyeti belli değildi dimii :1shok:kız olursa ela nur erk olursa da ali fırat düşünüyoruz
Güzellermiş canım...Hayırlısı olsun..Sağlıkla gelsin inşallah miniğimiz...kız olursa ela nur erk olursa da ali fırat düşünüyoruz
senin anlatış tarzına hasta oluyorum nevinim hee, sankim roman, hikaye neyin okuyorum kaydirigubbakcemile3 bunu da belirtmeden geçemicem :lepi:
830 ' dan 3200 'e :1shok: vay be maşaallah, mumum haklıymış desene kaydirigubbakcemile3 çokkk şükür ..
herşey gayet güzel.. sonuçta gayet güzel olacak inşaallah.. ben çok umutluyum Allah ın izniyle :1rolleyes:
tamam tatlım kolay gele sana ŞenizYafriler ben ufaktan kaçam...
3 posta çamşırım var,malum kendim hariç herşeyi atacam makineye..
Bide evimi bir silip süpürem,malum istirahat dönemi geliyor inşallah...
Şimdi balkonumu yıkayıp çamaşırlarımı asayım,sonra ufaktan temizlik,sonrada çarşıya gitmem lazım,kıyafetimin üstüne eşarp almadım dah,gidemde bi eşarp bakayım,düğüne gidemicez bari kınaya gidelim..
Sayfam açık,arada gelip bakacam inşallah..
Görüşmek üzere..
:roflol: :roflol: :roflol:
hala cinsiyeti belli değildi dimii :1shok:
çocuk doğdu doğacak yahuu :roflol:
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
Teşekkür ederim efem,öhö öhö...
Mumum bişe dediyse vardır bir bildiği elbet:jeyyar:
Bende umutluyum canım,elhamdülillah...
Bu tedavi benim için zor geçiyor,eşim içinde bir hayli zor,adam işleri serdi benim peşime dolanıyorkaydirigubbakcemile3
Sonuçlar güzel hayırlı ve sağlıklı olacak Allahın izniyle...Elimizden geleni yaptık,yapıyoruz sonrası tevekkül...
:roflol:ya malesf belli değil cınsıyetı
ama kesin cok oynak bişey olacak doktor dedi zaten sen şimdi iyi uyu bebek doğunca hiç uyutmayacak seni
:roflol:
olsun hayırlı evlat olsun da inş. şutarafagitti
Aynen yaa rady çok asabi bu günlerde
Bana dün dediki kavga mı vaar dedim ben. Gel sende arada iki tokat yersin dedi:1shok:
:roflol:
Çileem beni affettiğin için çok teşekkür ederim:asigim:.. Ama söz vermiyim inşallah olmaz bi daha:roflol:
Abliş dün sağolsun heeepp seni sordularda, hatta çileem aradı ama ben malum duymadım:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?