Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

denefim bırak lütfen ben söyliycem o şarkıyı.çileeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaahhh aaaahhh çile bülbülüm çileeee.
bizde haftasonu piknikte olduğumuzdan dolayı temizliğimizi bugün yaptık ve de yorulduk tabiiki de
nevinim canım benim.hakkında hayırlısı olur inş.hadi bismillah
az önce lotusla konuştum.herkese boolll booll selamını söylememi özellikle istedi.pek müsait olamıyormuş bıcırıklardan.oğluşumuzda biraz sarılıktan şüphelenmiş.yarın kontrolleri varmış.hastaneye yatmaktan korkuyor.inşallah öyle bişey olmayacak.diğer bebişler gibi kolaycana atlatacak inş. burak ilyasımız.
ayrıca lotusun süper enerjik bir sesi var.çok güzel pozitif enerji veriyor karşısındakine maaşallah.insanın susup onu dinleyesi geliyor :))
hepiniz ayrı ayrı değerlersiniz ya,sizi tanıdığım için çok mutluyum.bu siteye üye olduğum için,bu topiğe girdiğim için,sizlerle tanıştığım için kendime çok teşekkür ediyorum
iyi geceler canım topiğim .canım arkadaşlarım
((((anam seçim konuşması gibi oldu yaaww.topiğe başkan mı seçiyoss))))

günaydın canlarım...nasılsınız.
hepinizi çok öpüyorum ...radyolojime aynen katılıyorum.radyolojime yokmu alkış. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
...sizleri tanıdıgıma çok mutluyum...

hayırlı sabahlar :1ninca:
sağlık durumum müsade etmez cnm çok uzak 1600 km çünkü
anladım mumucum
haklısın 1600 km yasakkelime
hoşgeldinnn myhopummmm :1hug:
maşaallah ya
görüyor musun Rabbim in işini, O istedi mi usg cihazları arızalı damgası yer de; oğlunun kilosu tam yerinde olur :lepi:
:teselli: tamam kuzum, sen üzme kendini
affettim ya ben senii :asigim:
ama bu seferlik hee :mymeka:
bi daha olmasın mümkünse sengözlerimebaksanab
inşallah iyi geçer......
rabbimin mucizelerine akıl sır ermez ama bu çokkk minicik bir ihtimal canım....
eşimde azospermi var...sperm üretimi var fakat dışarı çıkış yok.....:çok üzgünüm:
hımm :çok üzgünüm: çok üzüldüm :sinifsinif:
ama şükürki tüp bebek diye bir yöntem var..
ve aleyküm selam,
hala pas vermiyorsun bakıyorum :sinifsinif: mafoldumben

bugünlerde telefon madurunuz oldum yaw Çok üzgünüm çoook
lotusum da açmadı telefonunu, ulaşamadım, konuşamadım :gitme:

günaydın canlarım...ben bugün çok kötü birşey yaptım,sabah erkenden idrar testi yaptım,sonuç negatif:çok üzgünüm:

ay cnm benim çok mütevazisin

kendine teşekkür etmişsinya

lotusu bende armak istedim çok merak ettim sesini ne güzel ifadelerle anlatmışsın

işte sen duygularını içtenlikle ve samimiyetle bizlerle paylaştığın için bizde sana teşşekkür ederiz ki burdasınopuyorumnanaktan
günaydın canlarım...nasılsınız.
hepinizi çok öpüyorum ...radyolojime aynen katılıyorum.radyolojime yokmu alkış. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
...sizleri tanıdıgıma çok mutluyum...
günaydın denefim olmaz

rady alkış alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın canlarım...ben bugün çok kötü birşey yaptım,sabah erkenden idrar testi yaptım,sonuç negatif:çok üzgünüm:

hiç ümütsizliğe kabılma cnm idrar testine güvenme

diyelimki tek embriyo tutundu henüz yavaş yavaş hormonlarda etki eder

12.günde kan tahliline bakalım cnm

Günaydın kızlar yorgun savaşçı geldi..

Durun bi gülyüzümü zopalayıp geleyim hemen...

günaydın

ey TÜRK oğlu TÜRK bizler ne şavaşlar kazanmış ECDATLARIN TORUNLARIYIZ

yorulmak mı dedi biri anlamadım klava:klava:

GÜLYÜZÜMÜ sopalarken seni yalnız bırakmak istemem bende gelebilirmiyim

Günaydın kızlar yorgun savaşçı geldi..

Durun bi gülyüzümü zopalayıp geleyim hemen...

hoşgeldin nevincim,herşeyin güzel gitmesi çok sevindirici,hakkında hayırlsı canım,yolunuzun uzak olması seni yoruyordur ama sonu güzel olcak eminim...zopayııı çoktan hakkettim bende bırakın bu garibi,yere düşünce kaldırırsınızmafoldumben

gelin anacım gelin,gelen vurdu giden vurdu birde siz vurun anacım.kafamçokkarıştı

Kızlar ben bu aralar geçmişi okuyup yazdıklarınıza cvap veremiyorum kusura bakmayın lütfen..

Şimdi okudum biraz,hakkaten çok çabuk birikiyormuş bu geçmiş yaahuuu...

Çileğim tatlım haklısın kuzum,sanada okumamız lazım ihlas,ben kaçırmşım orayı yaww..Radyolojim ayarlasın a okuyalım inşallah...

Yıl dönümümüz için ettiğini dualar ve iyi dilekleriniziçin çok ama çok teşekkür ederim,Allah razı olsun ve amin cümlemize diyorum:)))

Radyolojim,Lotusun konuşma şekli daha güzel anlatılamazdı gerçekten ....Gerçekten çok güzel bir sesi var,cıvıl cıvıl maşallah,insan saatlerce konuşabilir onunla..
Lotusum pazar sabahı aradı beni sağolsun,sesi çok iyi geliyordu,bir sürü dua etti Allah razı olsun...
Bide dediki" bunlr tefriciye bebekleri,sıra ihlas bebekelrinde inşallah"
Çok hoşuma gitti bu cümlesi,amin kuzum inşallah,hyırlısıyla sağlıkla...

defnemiz ne kadar güzel yaa,maşallah sübhanallah,Swetimi andırıyo sanki bana öle geldi...Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürlr nasip etsin,hayırlı evlat etsin ...

Mumucum denefim,berinim,Nazım,Kelebeğim,gülyüzüm,myhpem,Alhanım canlarım ,sizler nasılsınız,gördüğüm kadarıyla iyisiniz maşallah,Rabbim daha iyi etsin cümlemizi...

Gülyüzüm sana hemen bir şey anlatayım...

Tüp bebek bölümden dıptıs ve esel74 arkadaşlarımızı test tarihleri aynı günmüş.Önce idrtesti yapmışlar ikisinkide negatif çıkmış.Sona kan tahlili yaptırmışlar,dıptısınki malesef ngatif çıkmış ama esel arkadaşımızınki 74 küsür çıkmış.Esel,kan tahlilinen sonra tekrar idrar testi yapmı,kan değeri 74 olmasına rağmen idrar testi negatif çıkmış,şu anda hamiş..Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
Yani demem oki,idrar testine at kenara,bidahada yapma..12.gün kan tahlilini bekliyoruz canım.Rabbim hayırlısını nasip etsin..Kendimizi her türlü sonuca hazırlamalıyız,ihtimalimiz %100 değil çünkü ama bu olumsuz düşücelerimizi haklı çıkarmaz...Zopalarım karışmam,Radyoloimide alırım yanıma,bak o bu aralar asabi takılıyo zaten,onla bir olup kızırız sana ona göre:))))

[/QUOTE]

nehircim ve çileğim,bu benim prensesim,arkadaşımın bebişi,bayılıyorum ben yavruya..

ey TÜRK oğlu TÜRK bizler ne şavaşlar kazanmış ECDATLARIN TORUNLARIYIZ

yorulmak mı dedi biri anlamadım klava:klava:

GÜLYÜZÜMÜ sopalarken seni yalnız bırakmak istemem bende gelebilirmiyim

Mumum durduğun kabahat anacım,hayden,topla kızılcık sopalarını takıl peşime:)))

Hem fiziksel hemde psikolojik olarak yorgundum dün...Ama bugün daha iyiceyim..Bu yorgunluk,olumsuzluk umutsuzluk değil,dün kızdım biraz okaa....anlatacam inşallah..
Sağol canım,yoruluyoruz tebi yaa,dünyanın yolu be canım.Olsun napalım..Yavrum duğduğunda doğar doğmaz onada zopa var:ecrin_bebek:
Sen şimdiden yere düşmüş gibisin ama olmaz böle..Biz şimdiden başlayalım seni şaha kaldırmaya :)))
gelin anacım gelin,gelen vurdu giden vurdu birde siz vurun anacım.kafamçokkarıştı
Ben zaten düşmüşüm
Kaldırımlar yatağım olmuş
Gel bide sen vur,hadi gel bide sen vur...

Ben zaten düşmüşüm
İçim dışım korku dolmuş
Gel bide sen vur,hadi gelllllllll....

Diye devam eder şebom...Biz vurmaya değil seni kaldırmaya geliyoz anacım hazır ol:)))

haklısın nevincim,kiminde doğru çıkıyor,kiminde yanıltıyor,transferden sonra yapılan her işlemler aslında kişiye göre değişiyor,bende farkındayım herşeyin,niye yaptığımı bende bilmiyorum,bu sonuç inşallah beni yanıltır...ak kara herşey 12.gün belli olcak......

güldürdünüz beni kızlar...allah iyiliğinizi versin...hiç çıkmak istemiyorum ama eşim kahvaltı hazırlamış gideyim de yiyeyim...yine geleceğim...

Evet Gülyüzüm aynen deiğin gibi canım..

ben idrar testi yapmayı düşünmüyorum...Zaten verdikleri çatlatma iğnesinde hcg homonu var,oda yanıltıcı olabiliyor bazen.Kuzucuklar Rabbime emanet,ol derse olacak inşallah...Dünyaya teşrif zamanları gelmişse gelecekler..Neden çoğul konuşuyorum acaba ben:)))Kıyamıyorum embriyolarımıza heralde,tekil konuşursam diğeri alınacakmış gibi geliyor:)))

selam kızlar

aaa cıleke dua lazımda bana lazım degılmı
bıttı mı sanılıyor dua faslı yoksa :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…