- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.401
bazı kişiler ( o kendini bılır ) bi selam almaya bile tenezzül etmiyor: umursamaz:
anladım mumucumsağlık durumum müsade etmez cnm çok uzak 1600 km çünkü
hoşgeldinnn myhopummmm :1hug:hoşbulduk canımmmmopuyorumnanaktan
yeğenimden fırsat bulup bir gireyim dedim ama sayfalar geç açılıyor neyse bugün 10:30 da taburcu olduk alperenim ilk kez evine geldi yıkadık şu anda uyuyor cuma sabahı kanamam olunca acil sezeryana alındım malum 9:10 da alpereni almışlar 3120 gr ağırlıkta boyu 50 cm benim doktorun usg cihazı kesin bozukk 2500 bile değildi perşembedeki kontrolde nasıl canım sıkılmıştıııı neyse ufak rahatsızlıklar hariç ki oda doğaldır fazla problemim yok Allaha şükür oğlumunda öyle kanamam gelince çok korktum ameliyathaneye girene kadar neler neler geçti aklımdan ama orada aklıma hepiniz geldiniz narkozdan önce dua ettim hepiniz için Allah kabul eder inşallahhh Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın ben şimdilik kaçıyorum fırsat buldukça gelmeye çalışırım hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
:teselli: tamam kuzum, sen üzme kendini
mafoldumbenmafoldumben Yokki mantıklı açıklamam.
Bende soruyorum artık bu soruları kendime.
Nehir cep telefonu insanlarla iletişim kurmak için ve neden senin cep telefonun var duymayacaksan diyemafoldumben
Bugün şok oldum telefonuda eve dönerken müzik dinlemek için çıkardım bi baktım aramışsın. Kontorümde yoktu cevap arayamadımmafoldumben
hımm :çok üzgünüm: çok üzüldüm :sinifsinif:inşallah iyi geçer......
rabbimin mucizelerine akıl sır ermez ama bu çokkk minicik bir ihtimal canım....
eşimde azospermi var...sperm üretimi var fakat dışarı çıkış yok.....:çok üzgünüm:
ve aleyküm selam,denefim bırak lütfen ben söyliycem o şarkıyı.çileeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaahhh aaaahhh çile bülbülüm çileeee.
bizde haftasonu piknikte olduğumuzdan dolayı temizliğimizi bugün yaptık ve de yorulduk tabiiki de
nevinim canım benim.hakkında hayırlısı olur inş.hadi bismillah
az önce lotusla konuştum.herkese boolll booll selamını söylememi özellikle istedi.pek müsait olamıyormuş bıcırıklardan.oğluşumuzda biraz sarılıktan şüphelenmiş.yarın kontrolleri varmış.hastaneye yatmaktan korkuyor.inşallah öyle bişey olmayacak.diğer bebişler gibi kolaycana atlatacak inş. burak ilyasımız.
ayrıca lotusun süper enerjik bir sesi var.çok güzel pozitif enerji veriyor karşısındakine maaşallah.insanın susup onu dinleyesi geliyor :))
hepiniz ayrı ayrı değerlersiniz ya,sizi tanıdığım için çok mutluyum.bu siteye üye olduğum için,bu topiğe girdiğim için,sizlerle tanıştığım için kendime çok teşekkür ediyorum
iyi geceler canım topiğim .canım arkadaşlarım
((((anam seçim konuşması gibi oldu yaaww.topiğe başkan mı seçiyoss))))
ay cnm benim çok mütevazisinaz önce lotusla konuştum.herkese boolll booll selamını söylememi özellikle istedi.pek müsait olamıyormuş bıcırıklardan.oğluşumuzda biraz sarılıktan şüphelenmiş.yarın kontrolleri varmış.hastaneye yatmaktan korkuyor.inşallah öyle bişey olmayacak.diğer bebişler gibi kolaycana atlatacak inş. burak ilyasımız.
ayrıca lotusun süper enerjik bir sesi var.çok güzel pozitif enerji veriyor karşısındakine maaşallah.insanın susup onu dinleyesi geliyor :))
hepiniz ayrı ayrı değerlersiniz ya,sizi tanıdığım için çok mutluyum.bu siteye üye olduğum için,bu topiğe girdiğim için,sizlerle tanıştığım için kendime çok teşekkür ediyorum
iyi geceler canım topiğim .canım arkadaşlarım
((((anam seçim konuşması gibi oldu yaaww.topiğe başkan mı seçiyoss))))
günaydın denefim olmazgünaydın canlarım...nasılsınız.
hepinizi çok öpüyorum ...radyolojime aynen katılıyorum.radyolojime yokmu alkış. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
...sizleri tanıdıgıma çok mutluyum...
günaydın canlarım...ben bugün çok kötü birşey yaptım,sabah erkenden idrar testi yaptım,sonuç negatif:çok üzgünüm:
Günaydın kızlar yorgun savaşçı geldi..
Durun bi gülyüzümü zopalayıp geleyim hemen...
Günaydın kızlar yorgun savaşçı geldi..
Durun bi gülyüzümü zopalayıp geleyim hemen...
günaydın
ey TÜRK oğlu TÜRK bizler ne şavaşlar kazanmış ECDATLARIN TORUNLARIYIZ
yorulmak mı dedi biri anlamadımklava: klava:
GÜLYÜZÜMÜ sopalarken seni yalnız bırakmak istemem bende gelebilirmiyim
gelin anacım gelin,gelen vurdu giden vurdu birde siz vurun anacım.kafamçokkarıştı
günaydın
ey TÜRK oğlu TÜRK bizler ne şavaşlar kazanmış ECDATLARIN TORUNLARIYIZ
yorulmak mı dedi biri anlamadımklava: klava:
GÜLYÜZÜMÜ sopalarken seni yalnız bırakmak istemem bende gelebilirmiyim
Sağol canım,yoruluyoruz tebi yaa,dünyanın yolu be canım.Olsun napalım..Yavrum duğduğunda doğar doğmaz onada zopa var:ecrin_bebek:hoşgeldin nevincim,herşeyin güzel gitmesi çok sevindirici,hakkında hayırlsı canım,yolunuzun uzak olması seni yoruyordur ama sonu güzel olcak eminim...zopayııı çoktan hakkettim bende bırakın bu garibi,yere düşünce kaldırırsınızmafoldumben
Ben zaten düşmüşümgelin anacım gelin,gelen vurdu giden vurdu birde siz vurun anacım.kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?