- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.441
ya sen de benden betersin be gülyüzüm.kendini mutsuz edecek bişeyler buluyosun illa ki kendine.eğer o kadr çabuk belli olsaydı doktorlar da hemen yaptırın derdi idrar ya da kan testini dini.neden bekleyin diyolar.demek ki bu sonuçları bekliyor onlarda erken aşamada.oldu canım olduuuu.bu sefer oldu inan banagünaydın canlarım...ben bugün çok kötü birşey yaptım,sabah erkenden idrar testi yaptım,sonuç negatif:çok üzgünüm:
çok sağol canım benim.kocaman öptüm seni bende opuyorumnanaktanay cnm benim çok mütevazisin
kendine teşekkür etmişsinya
lotusu bende armak istedim çok merak ettim sesini ne güzel ifadelerle anlatmışsın
işte sen duygularını içtenlikle ve samimiyetle bizlerle paylaştığın için bizde sana teşşekkür ederiz ki burdasınopuyorumnanaktan
rady alkış alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet bana da söyledi bunu.ben de gerçekten çok beğendim.dedim ki ama tefriciye bebekleri daha bereketliydi.daha çoktu.tekrar dönsek mi ki tericiyeye
[Radyolojim,Lotusun konuşma şekli daha güzel anlatılamazdı gerçekten ....Gerçekten çok güzel bir sesi var,cıvıl cıvıl maşallah,insan saatlerce konuşabilir onunla..
Lotusum pazar sabahı aradı beni sağolsun,sesi çok iyi geliyordu,bir sürü dua etti Allah razı olsun...
Bide dediki" bunlr tefriciye bebekleri,sıra ihlas bebekelrinde inşallah"
Çok hoşuma gitti bu cümlesi,amin kuzum inşallah,hyırlısıyla sağlıkla...
kız olursa ela nur erk olursa da ali fırat düşünüyoruz
hee yaa rady bana hala küs ve kavgalı ve sinirli ve asabii :1closedeyes: nolcek böyle bilmem mafoldumben
nehirim bir daha olmaz inşaallah :1rolleyes:
hem ben sana hiç kızmıcam bugün.. dün ettiğin 7/24 kelamı beni çok mutlu etti, duygulandırdı :asigim:
Hiiiiç kızmıcan mıı:1shok:
Yeeehhuuuuuuuuuuuuuu:lepi:
Başlıyım ozaman:dance:
Az kaldııııı azzzzzzzz anladın sen onuu:jeyyar:
Nayy na nayyy naa nayyy sürpriz sürprizzzzzzemuszemus
Çileeekkkk dıttırı dıttırı dıttırııııııııınaniknanik
:roflol:
(mumum haklısın gizli bişe söylüyorum ama çileem bana kızmayacakmış onun için söylüyorum..Şahitsiniz yanii:roflol:)
İŞTE BİZLERİN BEBEKLERİ ÇOK NAZLI NE YAPALIM GELMEK İÇİN ZORLUYORLAR AMA İNŞ HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA GELSİNLERDE BU GÜNLERİ UNUTURSUNŞimdi efem ben kısaca dünün özetini yapayım.Gerçi benim kısacam bile epey uzun oluyor ama idare edin artıkın..
Dün önce kan verdim,kollarım mosmor,eroinman gibiyim heee:)))Sonra muayenem oldum,gayet güzeldi herşey,maşallah...15-20 civarı yumurta gözüküyor bakalım kaç tane toplanacak,kaçı sağlıklı çıkacak,hayırlısı...
Sonra dedilerki,kan tahlili sonucunuzu bekleyin,imkanınız varsa,olaki değer düşük çıkar,yarın muayeneye gelmeniz gerekir,en azından burda kalırsınız dediler.Bizde tamam dedik.Akşam beş,beş buçuk gibi çıkar sonuçlar dediler.Bizde işte o arada namaz kıldık,yemek yedik.Dün Ankara çok sıcaktı,bayılacaktım sıcaktan,şıpır şıpır terler akıyordu her yerimden.Sonra kahve dünyasını keşfettik,buz gibiydi içerisi,çok güzeldi yani.Serinledim bir kendime geldim çok şükür.
saat 5'e yaklaşıyordu,hadi ufaktan gidelim dedik.Merkeze gittik.Bekle bkle bekle bekle,fenalıklar geldi.Sonuçlar gelmek bilmiyor.Bana afakanlar bastı tebi,tırım tırım dolanıyorum.Bişede demiyorlar,şu saate gelir bu saatte gelir diye,delirdim resmen...
Sonuçlar 7buçuğa doğru anca teşrif etti,doktora gösterildi,ne yapılacağına karar verildi..Neyse çok şükür ,cumartesi 830 olan kan değerim,3200 e çıkmış,elhamdülillah..Çatlatma iğnesine karar verildi.Bizim ordan çıkmamız 8i buldu..Yolda dur benzin al,namaz kıl,su al..Bi su içiyoruzki sormayın.Giderken 2 litre gelirken 2 litre:)))Arabamızda sağolsun su gibi benzin içiyor:)))Onu besliyoruz arada:)))
Eve gelmemiz 12 yi geçti,hemen evden iğnelerimi aldım.Gece 12.30 da vurulmam gerekiyordu.Vuruldum şükür..Yarın sabah 10.30 ankarada olacaz inşallah.Önce eşimin işlemleri var,sonra 12 yarım gibide benim yumişler toplanacak kısmetse..1 saat istirahat edip taburcu olabilirsiniz dediler ama ben hiç ihtimal vermiyorum.Onlar beni tanımıyorlar daha..Çok ağrım olacak muhtemelen,nasıl geri gelicem o yolu bilmiyorum,kalmakta istemiyorum ama bakalım.İnşallah rahat atlatırım,ağrım olmaz...
Böle işte,Sabahın 6sından gecenin 1 ine kadar sokaklardaydım,bunaldım,daraldım,benimkiler geldi.Çıldıracak gibiydim dün,anlatamam yani..Eve dönme sürem uzadıkça,huysuzlaşıyorum,asabileşiyorum,çekilmez bi insan oluyorum...Kocişimden Allah razı olsun,arada komikler yapıp beni güldürmeyi başarıyor...
HIHHHHHHHHH
Allah razı olsun pınarcım
senin de inş. kaydirigubbakcemile5
------
senin anlatış tarzına hasta oluyorum nevinim hee, sankim roman, hikaye neyin okuyorum kaydirigubbakcemile3 bunu da belirtmeden geçemicem :lepi:
830 ' dan 3200 'e :1shok: vay be maşaallah, mumum haklıymış desene kaydirigubbakcemile3 çokkk şükür ..
herşey gayet güzel.. sonuçta gayet güzel olacak inşaallah.. ben çok umutluyum Allah ın izniyle :1rolleyes:
BURDAYIMmumu nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hadi bekliyorum itiraftan bahsettin kaçtın gittin
ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY HAYIRLISIYLA GÜZEL OLACAK
Güzellermiş canım...Hayırlısı olsun..Sağlıkla gelsin inşallah miniğimiz...
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
Teşekkür ederim efem,öhö öhö...
Mumum bişe dediyse vardır bir bildiği elbet:jeyyar:
Bende umutluyum canım,elhamdülillah...
Bu tedavi benim için zor geçiyor,eşim içinde bir hayli zor,adam işleri serdi benim peşime dolanıyorkaydirigubbakcemile3
Sonuçlar güzel hayırlı ve sağlıklı olacak Allahın izniyle...Elimizden geleni yaptık,yapıyoruz sonrası tevekkül...
7-24 kelamı ne aaa merak ettımkafamçokkarıştı
bende meraklıyımdır sadece mumu degıl meraklı olan:uhm::uhm:
mızıkçı mumulmaz:lülülülülülü:bbo::jeyyar::jeyyar:kötükedihüso
bak yaaa mafoldumbenHiiiiç kızmıcan mıı:1shok:
(mumum haklısın gizli bişe söylüyorum ama çileem bana kızmayacakmış onun için söylüyorum..Şahitsiniz yanii:roflol:)
dün nevin müsait değildir belkim diye arayamadım onu, nehiri aradım işte7-24 kelamı ne aaa merak ettımkafamçokkarıştı
bende meraklıyımdır sadece mumu degıl meraklı olan:uhm::uhm:
bence de :1closedeyes: :umursamaz:mızıkçı mumulmaz:lülülülülülü:bbo::jeyyar::jeyyar:kötükedihüso
BAKKKKKK BEN BÜYÜKÜM :sm_cool:
ha ha kim buyuk sen midelikafadulden
kafa kagıdını goreyim senin
HİÇTE BİKEREM MIZIKÇI DEĞİLİM
İYİCE MERAK EDİN DİYE SÖYLEMİYECEĞİM İŞTE
zemuszemuszemuszemusdelikafadulden:dance:
HİÇTE BİKEREM MIZIKÇI DEĞİLİM
İYİCE MERAK EDİN DİYE SÖYLEMİYECEĞİM İŞTE
zemuszemuszemuszemusdelikafadulden:dance:
Bensiz mi alacaksın eşarbı aşk olsun?
Ya sen gitmeyeceksin diye bende kıyafet ayarlamadım hacıı:1rolleyes:
Hem gündüz sıcak olur beraber gidelim bekle beni...
hee yaa rady bana hala küs ve kavgalı ve sinirli ve asabii :1closedeyes: nolcek böyle bilmem mafoldumben
selam millet
röntgenciniz geldi :roflol:
ya sen de benden betersin be gülyüzüm.kendini mutsuz edecek bişeyler buluyosun illa ki kendine.eğer o kadr çabuk belli olsaydı doktorlar da hemen yaptırın derdi idrar ya da kan testini dini.neden bekleyin diyolar.demek ki bu sonuçları bekliyor onlarda erken aşamada.oldu canım olduuuu.bu sefer oldu inan bana
evet bana da söyledi bunu.ben de gerçekten çok beğendim.dedim ki ama tefriciye bebekleri daha bereketliydi.daha çoktu.tekrar dönsek mi ki tericiyeye
Hiiiiç kızmıcan mıı:1shok:
ÖNCELİKLE KIZLAR SİTEYE GİRMİYORUM HATA DİYOR DELİ OLDUM YA
İŞTE BİZLERİN BEBEKLERİ ÇOK NAZLI NE YAPALIM GELMEK İÇİN ZORLUYORLAR AMA İNŞ HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA GELSİNLERDE BU GÜNLERİ UNUTURSUN
GÜLEREK ANLATIRSIN EVLATLARINA
İNŞ
HIHHHHHHHHH
BEN NE DEDİM PAZARTESİ GÜNÜ e2 ZİRVEDE
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY HAYIRLISIYLA GÜZEL OLACAK
sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
Evet kabul ediyorum bu çilekle benim suçumm:sinifsinif:..
Şimdi sende bizi çatlatacan dimi:umursamaz:..
Hadi söllleeeekaydirigubbakcemile
ÇOK NAZ AŞIK USANDIRIRMIŞ
YOK ÇOK ÖNEMLı DEĞıL HERKEZ MERAK EDıNCE BENDE BıRAZ NAZ YAPTIM ıŞTE
şakkıdışakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?