Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ayyyyy cok şükür nevınım hayırlı haberlerını beklıyoruz canım..cook dua ettım coook.ınsallah ihlas bebişlerı annelerıne sapasaglam tutunacaklar. :lepi: :lepi: hihoyyyt ayyy çok heyecanlandım rabbım sen cekılen bu emeklerı boşa cıkarma rabbim...gülyüzümde sende olumsuz olma bakııım hııım klava:

Evvvettt beklenen isim geldi şükürler olsun...

Kızlar ben var ben,sizi çok seviyorum.Rabbim hepinizden razı olsun,efendimizin şefaatine nail olmayı nasip etsin...

Ben okadar iyiyimki anlatamam,şoklardayım resmen..

Benim ilk denememde toplama işleminden sonraki 2 gün kabus gibiydi,anlatamam yani.Resmen sürünmüştüm.Tuvalete zor gidiyordum,abdest alırken ayaklaımı lavaboya kaldıramıyordum,eşim maşrapayla duşa kabinde su döküp,kurulayıp,çoraplarımı giydiriyordu.2 gün oturduğum yerde ağlayarak namaz kıldım.Marifet diye anlatmıyorum bunları tabiki,çok zordu çok...

Çok korktum yine öyle olacak diye.4 saat yol o kadar ağrıyla nasıl geçerdi.Elhamdülillah Rabbim yardım etti..

Sizler yürekten inanarak dualar ettiniz ve Rabbim de kabul buyurdu.Okadar rahat geldikki,hatta çok eğlenceli bir yolculuktu.Ara ara uyudum çaktırmadan...Gamzemin mesajları beni çok mutlu etti,Radyolojimin teli ve duaları beni çok mutlu etti.Şimdi geldim geçmişi okudum yazdıklarınız dualarınız,tek yürek olmanız beni çok duygulandırdı.

Allah hepinizden razı olsun.Rabbim gönlünzden geçen herşeyi hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin.Sizl beni mutlu ettiniz,Rabbim de sizleri mutlu etsin,sağlık sıhhat afiyet huzurdan ayırmasın...

Evet tam 22 tane yumişim toplanmış şükür...Bakalım yarın neler olacak,kaç tanesi sağlıkla döölenip bölünecek...Hayırlısı her şeyin...

Narkoz vericekleri için,geceden hiçbir şey yiyip içmeden gitttim.Çıkınca meyve suyu ve keke verdiler.Ahh benim saf kafam,sen aç karnına niye tatlı yiyosunki..Bi mide bulantısı bi ateş basması.Dedim bana poşet verin,bunlar midemde durmayacaklar.Nitekim durmadılarda çıkardım hepücüğünü rahata erdim vesselam:)))Sonra bi güzel yemek yedik,elhamdülillah.yemek yemek ne büyük nimet Yarabbim...Aslında hayatımızdaki her şey ,en küçücük şeyler bile başlı başına bir nimet ama yokluğunu yaşayınca anlıyoruz anca...

Şu anda oturuyorum ve bilgisayar başındayım.Düşünün ne kadar iyiyim.Karın bölgemde hafif bir acı var ama olmaması garip olurdu zaten.ıçime aletler soktular,işlemler yapıldı,olması çok doğal tebiki..

Rabbim ne kadar büyüksün,yardımcı oldun bana..Tüm arkadaşlarımın yar ve yardımcısı ol..

Gülyüzüm,canım,biz hayırlısıyla sağlıkla diye dua ediyoruz hep..hayırlıysa gelecekler değilse gelmeyecekler..Bundan ötesi yok...Heyecanını anlıyorum,anlamamam mümkün değil inan..Ama az daha sabır kuzum,hakkkımızda herşeyin hayırlısı.Kazancın,evladın,eşin,evin vs. herşeyin hayırlısı bacım...

Sizleri çok sevdiğimi söylemişmiydim daha önce:)))

Kocaman kocaman öpüyorum hepinizi,o güzl yanaklarınızdan..

Mumm senide tebrik ediyorum canım,evde telefon kaybeden kadın olarak ginese sokacm seni:))

Gamzem an be an,gelişmelerden arkadaşlarımı haberdar ettiğin için çok teşekkür ederim canım,Allah razı olsun...Yeğenimi bir önce hayırla sağlıkla göndersin melekler sana...Senide,CNN ıNTERNATıONAL genel yayın yönetmeni ilan ettim,bugünde itibaren:)))Muck muck muck....

Görüşmek üzere,sağlıkla kalın emi?

Hoşbuldum berinim sağoasın,Allah razı olsun bacım...Yaptınmı pastanı akam.Afiyet bal şeker olsun.Pastayı bi severimki,mmmmm olsada yesek,bugün iştahım çok açık yavvv...
Göbek 2 adım önümde gidiyo valla:)))

maşallah okudum nevinin yazısını 22 yumoş toplanmış maşallah hayırlısıyla sağlıkla döllenip bebecikler olarak nevinimizin göbişine yerleşirler inşş darısı başıma inşş..
bende birkaç gündür kayınvaldenin yazlığındaydım döndüm artık hayırlısıyla

Sağol Pinkim,Allah razı olsun...

Hep beraber mutlu haberler verelim burdan inşallah..Ohhh keyfine bak kuzum...

nevinim canım kardeşim allah senden de razı olsun.çektiğin sıkıntının acının stresin ecrini kat be kat alırsın inş.
ben gülyüzümünkiyle birinci bebiş yola çıktı olarak görüyordum.şimdi ikincisi de göründü gibi bişey inş.
ay zaman çok çabuk geçsiiinn.alhanın myhopun lotusun swetin mutlu haberlerini verdikleri günleri dün gibi hatırlıyorum.zaman ne çabuk geçti.doğdular da büyümeye başladılar bile.
elif simayımız bugün 1 aylık oldu maaşallah.inşallah sizler için de o günleri görcez.seni böyle iyi görmek beni de çok mutlu etti.maşallah sana.afferin benim arkadaşıma

amin canım benim,edilen dualrın hepsi kabul olur inşallah...ama ben bazı şeyleri hissediyorum canım,karamsarlığım belki bu yüzdendir...hayırlısı olsun,yaşayıp herşeyi görüyoruz işte.....bebişimiz iyimi canım?

amin canım...sen de tedavine başlayacaktın ne oldu,ne alemdesin,soruyorum ama sakıncası yoksa cevap ver canım...

MUMUCUM,ne oldu tlf.bulabildinmi...Allah iyiliğini versin evin içinde nasıl kaybettin bacım...

nevinim gelmiş hoşgelmiş...moralinin yerine gelmesine çok sevindim,bu moralle devam et canım,herşey güzel olacak inşallah...

Canlarıııımmm canım ablalarımmm ne kadar harikasınız siz yaaa..

Ablama diyorum Ankara'dan dönerken; bak hiç ağrın olmadı geçen sefer neydi öyle.
Ehh dedim o kadar çok kişinin duası varki üzerimizde elhamdülillah...

Harikasınız bi tanesinizz..Hepinizi çoook seviyorum..
Rabbim hepinizin gönlündeki muradı versin hayırlısıyla inşallah..
Tüm dualarınız kabul olsun inşallah...

Gülyüzüm Allah razı olsun iğneyi söylemişsin bitanem çileem de haber verdi belki okumamışızdır diye..Ki okumamıştık...Sağolun hepiniz...

Gittik geldik elhamdülillah...İnşallah hayırla sağlıkla bölünür anneciklerine hayırla sağlıkla tutunurlar..

Gülyüzüm bugün ablam kullandı giderken arabayı, bende yanında oturdum ( eniştemde arkada uyudukaydirigubbakcemile3 ) hepinizden bahsettik, tabiki sendende.
Sen bayaa erken yapmışsın idrar testini yaa..
Baksana 12. gün daha cuma günü..
Nasipte ne varsa o..İnşallah zamanı gelmiştir...İnşallah şimdi yazılmıştır bebekleriniz hayırla sağlıkla...

Verende O, vermeyecek olanda...Biz duamızı ediyoruz, halayımız için hazırlık yapıyoruzkaydirigubbakcemile3..Takdir Rabbimden..
Biz her halükarda senin yanındayız..

Bende dönerken araba kullandım adapazarından izmite kadar, ayy çok heyecanlıydı benim için:roflol:

İnşallah bebeklerimiz peşpeşe gelir...Nasıl alhanım başlatmıştı furyayı...İnşallah gülyüzümle başlar bebeklerimiz inşallah..

Hepinizi çoook ama çoook seviyorum gerçekten..
Annemden önce sana haber verdim çileğim düşün..

Eh sizde bizi seviyorsunuz biliyoruuuummm:kedi:

Radyciimm şeyyyy:kedi: aramışsın:kedi:
Ben uyuyorduuuumm:kedi:
Napiim sabah 5 buçukta kalktık...Yol da sersemletti biraz..Baktımki ablamda iyi elhamdülillahopuyorumnanaktan
Boylu boyunca uzandım arkayakaydirigubbakcemile3
Zaten Bolu tüneli kapalıydı dönerken dağın etrafından dolaştık. O daracık virajlı yolda giderken önümüze tır çıktı, eniştem hafif bir fren yaptı ama ben araya düştüm:roflol::roflol:
Öldük gülmekten:roflol:

evet nehirim aradım.ablan açtı teli.ben de bi ara acaba annen mi diye düşündüm.çünkü nevinin sesi o kadar iyi geliyodu ki maaşallah.şaşırttı beni.
dedim sen ayaktasın nehir mi uyuyo.ona noolmuş ki.:)))))))
ablan söyledi çok erkenden kalktığını.

ben de araba kullanmak istiyorum yaa.en son ehliyet kursunda kullanmıştım 2 yıl önce:roflol:

bizde gökçeadaya gitmeye karar verdik.eğer programımızda bi değişiklik olmaz sa tabi.gidersek ailece arabayla gidicez.ben de oraya giderken veya da orda pekiştirmek istiyorum biraz.çğnkü araba almayı çok istiyorum.inşallah bu senenin sonunda olur arabamız bizimde.

bolu dağı tünelinin kapalı olduğunu gazetede okumuştum.tünel yolu bayağı kısaltıyor yaa.orası olmayınca gerçekten çok dolaşmak gerekiyor.

ben de hesaplıyorum 10 ağustosta tatile gitmeyi düşünüyoruz.sanki yine iğnelerin zamanına denk gelecekmiş gibi geliyor.gerçi iğneyi o zamana kadar olurum heralde de yumurtalar kaç günde gelişir onu bilmiyorum.o yüzden de tedirginim biraz.yine ertelenecekmiş gibi geliyor.hayırlısı bakalım
yılan hikayesine döndü benim mesele :sm_confused:

iyigeceler kızlar nevinim gelmiş hoş gelmiş allah tamamına erdirsin inş.
radycim iyigeceler canım msn den yazacakdım ama benim msn de bi sorun var
açıyorum kapanıyor o yüzden yazamadım yatacakdım ama sizlere uğramadan yatmayım dedim
oh ne güzel tatillere gidiliyor valla bizim nanay bu sene eşimin işi yeni benim işim yeni
izin yok anlıcanız offfffff.ben yatıyorum yarın iş var hadi iyi geceler.

nehircimde gelmiş hoşgelmiş...bugünü hiç unutmazsın atrık canım...helede arabadaki düşüşünükaydirigubbakcemile3...demekki horluyordun enişten de seni uyandırmak için ferene basmıştır...kaydirigubbakcemile3yollar çuk uzun çok şükürki bir kere daha gidilcek ve sonra hamiş takibini sizin ordaki dr.yaparlar...

sabah aklıma geldi inan uyanır uyanmaz hemen yazayım dedim,tlf.nunuz bende olmadığı için arayamadımda,sağolsun çileğim yetiştirmiş haberi...ondan da allah razı olsun...ama benim hala kalçamdaki iğne yerim ağrıyor,vurduklarına dair kanıt o da...

ben 95 yılında almıştım ehliyetimi,çalıştığım zamanlar kullanıyordum,ama önümde bir kaza oldu ve genç bir kız gözlerimin önünde ölünce ben bir daha araba kullanamadım,çok korkmuştum,o korkumun üstüne araba kullanmaya devam etseydim şu an hala kullanıyo olurdum,ama bu korkumu yeneceğim,herzaman kocalarımız yanımızda olmuyor malesef...

keşke yapmasaydım idrar testini inanırmısın dünden beri kendime gelemedim,ara ara ağlama tutuyor beni...yakında bakırköyü boylucam galiba...bu psikolojiye daha ne kadar dayanır bu bünyem bilmiyorum...hayırlısıyla şu cuma bir gelseydi...atacam kendimi sokaklara.....

canım bencede yaaa
keşke yapmasaydın testi.ama biz diyoruz ya.çok erken olduğu için test seni yanılttı.üzülme o yüzden.dur bakalım.cumaya ne kaldı ki şurda

kızlar ben geldım
bzde pastamızı yedık ve bıde oyun oynayanlara puan verdım tabııı onlarda bana cok puan verdi cunku pastamı cok begendıler,,
nevıncım dualarımız kabul olacak Allahın izniyle inşallah
nevıncım bızde tam o bolu dağının kenarındayız canım...

iyi geceler canlar.ben herşeyi geç duyar oldum of of.sinir oluyom kendime.:tomato:. işyerinde artık giremiyom kk ya sabahları.benim patron sıkıntıdan 9 buçuk gibi geliyo işe.hasta oldugundan degil.adam depresyona girdi.iş yerini kapatmak krizden dolayı zoruna gidiyo..
akşamları yine koşuşturmaca.eve geliyom zaten saat 8 oluyo.kayınvalideme yemek yediriyom.biraz akşamları yürütüyom.sonra bi bakıyom saat 9.30...
sonra eşim geliyo.neti açamıyom.muhabbet etmek istiyo....bu akşam çok çay içmişim uykum kaçtı hemen buraya geldim.nevinimin güzel haberlerini aldım.inanın çok mutlu oldum.nevinim ne kadar enerji dolusun.insalahh bebişlerin sana tutanacaklar.veeeee 9 ay sonra inga inga.ay tüylerim diken diken oldu...:Saruboceq::Saruboceq:
gülyüzüm canım benim herşeyin hayırlısı gülüm.herkes farklı kader yaşıyo.eger bakırköy diyorsan inan senden önce benim gitmem gerekiyo.hatta rezervasyon yaptırsammı acep..kaydirigubbakcemile3
ama umudumuzu yitirmicez demi canım..tedavimi sormuşşun....ya aslında içimdeki kaybetme korkusunu atabilsem of offfffffff ......sıkıntılarımız artık bu ay bitiyo.ödemelerimizi baya hallettik sayılır..ama ramazanda geliyo....ramazandan sonraya kaldı artık...senede bir ay oruç tutuyoruz onuda yemek istemiyorum...hem biraz parada biriktirmiş olacagız...bayramdan sonra artık kesin tedaviye başlıcam canım..
kızlar sabah ilk gelen okurken yorulacak ..kaydirigubbakcemile3:roflol:şimdiden kolay gelsin diyorum...
evet zannedersem bu akşam benden sonra kimse gelmez.topigin kepenklerini ben kapatıyorum.sabah ilk gelen genelde çilegim oluyo..
ÇıLEGıM GÜNAYDIN CANIMopuyorumnanaktan

hayırlı sabahlar kaydirigubbakcemile5 çok uykum var çokkkkk mirmirmirmir

nevinim hoşgeldin, sabah sabah nasıl duygulandırdın beni anlatamam mafoldumben
bende seni ve hepinizi tabi çokk seviyorum, iyi ki varsınız iyi kiiii :gitme:

ağrının, sıkıntının olmamasına çokkk sevindim.
Rabbime şükürler olsun... duaların hikmetini görüyormusun...
bunun başka bir açıklaması yok bence

ve Rabbim de senden kat kat razı olsun inşaallahh..
ne güzel dualar etmişsin bizlere.. hepsine amin inş. diyorum :Saruboceq:

hee yeni terfim için de ayrıca teşekkürler kaydirigubbakcemile3
Şeniz
hem de çokk :asigim:
an ve an haber verdiğin için sağol nehirim Şeniz

eşimle ikimizinde abara pratiği yok.. inşaallah biz de tatilde kayınpederin arabayla alıştırma turları yapcez.. kaydirigubbakcemile2
arabamız yok ama bilmek lazım.. her zaman lazım olabilecek bişiy ..
ben de. ben de :roflol: :roflol: :roflol:
evet
ayşecim bana kalırsa bu sefer her plan programı tedavine göre yap
artık ertelenmesin mümkünse şutarafagitti
Allah senden de razı olsun :1hug:

son 1 gün gülyüzlüm..:lepi:
günaydınnnn denefim.. bu ne güzel bir karşılamaydı opuyorumnanaktan teşekkürler...

inşaallah ramazandan sonra da başka bir tarihe ertelenmez o tedavi -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…