- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.561
ayyyyy cok şükür nevınım hayırlı haberlerını beklıyoruz canım..cook dua ettım coook.ınsallah ihlas bebişlerı annelerıne sapasaglam tutunacaklar. :lepi: :lepi: hihoyyyt ayyy çok heyecanlandım rabbım sen cekılen bu emeklerı boşa cıkarma rabbim...gülyüzümde sende olumsuz olma bakııım hııımklava:
maşallah okudum nevinin yazısını 22 yumoş toplanmış maşallah hayırlısıyla sağlıkla döllenip bebecikler olarak nevinimizin göbişine yerleşirler inşş darısı başıma inşş..
bende birkaç gündür kayınvaldenin yazlığındaydım döndüm artık hayırlısıyla
hem de çokk :asigim:Bende dönerken araba kullandım adapazarından izmite kadar, ayy çok heyecanlıydı benim için:roflol:
İnşallah bebeklerimiz peşpeşe gelir...Nasıl alhanım başlatmıştı furyayı...İnşallah gülyüzümle başlar bebeklerimiz inşallah..
Hepinizi çoook ama çoook seviyorum gerçekten..
Annemden önce sana haber verdim çileğim düşün..
Eh sizde bizi seviyorsunuz biliyoruuuummm:kedi:
ben de. ben de :roflol: :roflol: :roflol:Boylu boyunca uzandım arkayakaydirigubbakcemile3
Zaten Bolu tüneli kapalıydı dönerken dağın etrafından dolaştık. O daracık virajlı yolda giderken önümüze tır çıktı, eniştem hafif bir fren yaptı ama ben araya düştüm:roflol::roflol:
Öldük gülmekten:roflol:
evetben de hesaplıyorum 10 ağustosta tatile gitmeyi düşünüyoruz.sanki yine iğnelerin zamanına denk gelecekmiş gibi geliyor.gerçi iğneyi o zamana kadar olurum heralde de yumurtalar kaç günde gelişir onu bilmiyorum.o yüzden de tedirginim biraz.yine ertelenecekmiş gibi geliyor.hayırlısı bakalım
yılan hikayesine döndü benim mesele :sm_confused:
Allah senden de razı olsun :1hug:sabah aklıma geldi inan uyanır uyanmaz hemen yazayım dedim,tlf.nunuz bende olmadığı için arayamadımda,sağolsun çileğim yetiştirmiş haberi...ondan da allah razı olsun...ama benim hala kalçamdaki iğne yerim ağrıyor,vurduklarına dair kanıt o da...
keşke yapmasaydım idrar testini inanırmısın dünden beri kendime gelemedim,ara ara ağlama tutuyor beni...yakında bakırköyü boylucam galiba...bu psikolojiye daha ne kadar dayanır bu bünyem bilmiyorum...hayırlısıyla şu cuma bir gelseydi...atacam kendimi sokaklara.....
günaydınnnn denefim.. bu ne güzel bir karşılamaydı opuyorumnanaktan teşekkürler...kızlar sabah ilk gelen okurken yorulacak ..kaydirigubbakcemile3:roflol:şimdiden kolay gelsin diyorum...
evet zannedersem bu akşam benden sonra kimse gelmez.topigin kepenklerini ben kapatıyorum.sabah ilk gelen genelde çilegim oluyo..ÇİLEGİM GÜNAYDIN CANIMopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?