- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.601
kalırımda yınede cekınırım erk kardeşlerin var ya gece yaramazlık yaparsak banyo yapmak zor olur
amin inş. canım :gitme:
berincim Allah ödeme kolaylığı versin
çalışsın tabiki de
senin annenler oradaydı yanlış hatırlamıyorsam
sende eşinle beraber kalamaz mısın...
Öylelerdir canım sağolsunlar..Hayırlı evlat olsunlar inşallah...:)) ne tatlı yeğenlerin varmış öyle, maşaallah...
E ozamanı kaynananda gelsin yahu..Maşallah gelinini de pek severmiş..kalırımda yınede cekınırım erk kardeşlerin var ya gece yaramazlık yaparsak banyo yapmak zor olur
hem eşimden cok kaynanam bana alıştı gondermek istemıyor benı hele torunda gelecekya ya gıderımde gelmek istemem dıye de korkuyor
hanı buluştugumuz zaman gelmıştımya ben bıraz daha kalacaktım annemlerde ama kaynanam ogluna agladı sızladı telde ben hasta oldum benı yalnız bıraktınız da oooo neler neler eşimde dayanamadı gonderdı benı buraya ..
E ozamanı kaynananda gelsin yahu..Maşallah gelinini de pek severmiş..
Eşinin işi kesinmi yoksam deneme süresi falanmı?Devamlı işse eğer böyle zor gerçekten...Vardır düşündüğünüz şeyler elbet..
Rabbim dermansız dert vermesin,bunlar halledilir.Sen kaynananla mutluysan,aranız iyiyse sorun yok...
Çileğim o ne çatlaktır bi bilsen..
Allah'ım nasılsa aklımdan geçenleri biliyorsun diye dua etmeye tek tek istemeye üşeniyor, daha 7 yaşında:roflol:
iyi de sen eşinle evlisin onunla değil kiiiikalırımda yınede cekınırım erk kardeşlerin var ya gece yaramazlık yaparsak banyo yapmak zor olur
hem eşimden cok kaynanam bana alıştı gondermek istemıyor benı hele torunda gelecekya ya gıderımde gelmek istemem dıye de korkuyor
hanı buluştugumuz zaman gelmıştımya ben bıraz daha kalacaktım annemlerde ama kaynanam ogluna agladı sızladı telde ben hasta oldum benı yalnız bıraktınız da oooo neler neler eşimde dayanamadı gonderdı benı buraya ..
inş. canım...Öylelerdir canım sağolsunlar..Hayırlı evlat olsunlar inşallah...
temizlik ...
kişisel temizlik hee
ama du yapmıştın sen onu
tüh bilemedim :/
aramız iyi Allah bozmasın
Hakkınızda hayırlısı olsun canım...borclar bıtsınde hele kiraya gelmek istemıyorum ev alırsak anca gelırım
ya ist ev alacaz yada bolu merkezde bu oturdugumuz yer bolunun koyu merkezde ev alsak daha iyi olur aslında cunku merkezde eşime iş imkanı cok ama yol parası cok tutuyor burası köy uzak oldugu icin işyerı servıslerı gelmıyor buraya
bakalım kısmet
hayırlısı
mevlam gorelım neyler neylerse guzel eyler
kaydirigubbakcemile3 yerim onu bennnn
iyi de sen eşinle evlisin onunla değil kiiii
Allah allah ... :umursamaz: siz tabiki eşinle birbirinizi çok özleyeceksiniz.. bunu hesaba katmıyor herhalde :umursamaz:
kusura bakma berincim empati yaptığımdan kızdım da biraz...
inş. canım...
Çamaşır yıkamayı gerçekten seviyorum ben bikerem..Dur bilcem çamaşır mı gene:roflol:
Sana bişe yapma demedik mi kızım?
Nasıl acıyor mu gene?
Off herkes tatile gidiyor yani hee:çok üzgünüm:
İlk gecede bırakmasaymış ayol,zahmet olmuş:))))
Gamzenin gözleri kocaman olmuşturşimdi şoktan:roflol:
ee cılegım sende bı kaynana ol anlarsınzemuszemus
ben evlenelı kasımda 2 sene olacak kocamla bı başbaşa kalamadım bı ılk gece bırakmış bızı yalnız sabahı damladı
kocamla başbaşa bı gezmeye gıdemedım kendısı gezmeye cok meraklı takılıyo peşimize gelme dıyemezsın
evleneli 2 kere sınava gıtmişim kocamla 2 kerede hastaneye kontrole başka yok
allahtan nişanlıyken gezmekten bıktırmıştı beni eşimde şimdi ısrar etmıyom gezdır benı dıye
İlk gecede bırakmasaymış ayol,zahmet olmuş:))))
Gamzenin gözleri kocaman olmuşturşimdi şoktan:roflol:
sağol gülyüzlüm Şenizçileğim,tatili hakkettin bacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?