Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

amin inş. canım :gitme:

berincim Allah ödeme kolaylığı versin
çalışsın tabiki de
senin annenler oradaydı yanlış hatırlamıyorsam
sende eşinle beraber kalamaz mısın...
kalırımda yınede cekınırım erk kardeşlerin var ya gece yaramazlık yaparsak banyo yapmak zor olur
hem eşimden cok kaynanam bana alıştı gondermek istemıyor benı hele torunda gelecekya ya gıderımde gelmek istemem dıye de korkuyor
hanı buluştugumuz zaman gelmıştımya ben bıraz daha kalacaktım annemlerde ama kaynanam ogluna agladı sızladı telde ben hasta oldum benı yalnız bıraktınız da oooo neler neler eşimde dayanamadı gonderdı benı buraya ..

E ozamanı kaynananda gelsin yahu..Maşallah gelinini de pek severmiş..

Eşinin işi kesinmi yoksam deneme süresi falanmı?Devamlı işse eğer böyle zor gerçekten...Vardır düşündüğünüz şeyler elbet..

Rabbim dermansız dert vermesin,bunlar halledilir.Sen kaynananla mutluysan,aranız iyiyse sorun yok...

Evet ve nevin hayatta en sevdiği işi yapmak için yerinden kalkmaya çalışıyor.Bilin bakalım ne.Bilene ödülüm var:)))

aramız iyi Allah bozmasın
borclar bıtsınde hele kiraya gelmek istemıyorum ev alırsak anca gelırım
ya ist ev alacaz yada bolu merkezde bu oturdugumuz yer bolunun koyu merkezde ev alsak daha iyi olur aslında cunku merkezde eşime iş imkanı cok ama yol parası cok tutuyor burası köy uzak oldugu icin işyerı servıslerı gelmıyor buraya
bakalım kısmet
hayırlısı
mevlam gorelım neyler neylerse guzel eyler

Çileğim o ne çatlaktır bi bilsen..
Allah'ım nasılsa aklımdan geçenleri biliyorsun diye dua etmeye tek tek istemeye üşeniyor, daha 7 yaşında:roflol:

kaydirigubbakcemile3 yerim onu bennnn
iyi de sen eşinle evlisin onunla değil kiiii
Allah allah ... :umursamaz: siz tabiki eşinle birbirinizi çok özleyeceksiniz.. bunu hesaba katmıyor herhalde :umursamaz:
kusura bakma berincim empati yaptığımdan kızdım da biraz...
Öylelerdir canım sağolsunlar..Hayırlı evlat olsunlar inşallah...
inş. canım...

Son düzenleme:

:1no2::1no2:

kişisel temizlik hee
ama du yapmıştın sen onu
tüh bilemedim :/

Evet o bitti şükür:)))Perişan oldum bu sıcakta yapış yapış ama bitti:)))

Bilemedin

Hayatta o iş kadar sevdiğim bi iş yoktur..Bunu naz bilir kesin çünkü oda benim kafadan bu konuda:)))

aramız iyi Allah bozmasın
Hakkınızda hayırlısı olsun canım...

Aynen öyle,bu hayat çok fazla plan yapmaya gelmiyor,planlar küçücük bir şeyle alt üst olabiliyor..Biraz hayırlısı deyip,akışına bırakmakta fayda var...

Dur bilcem çamaşır mı gene:roflol:
Sana bişe yapma demedik mi kızım?
Nasıl acıyor mu gene?

Berinim yani pişman olmazsın inşallah hiç bi zaman hamileliğinde bu kadar iş yaptığın için..
Kusura bakma ama bence abartıyorsun.
Duvar, koltuk, halı..hamile bir kadın

Off herkes tatile gidiyor yani hee:çok üzgünüm:

ee cılegım sende bı kaynana ol anlarsınzemuszemus
ben evlenelı kasımda 2 sene olacak kocamla bı başbaşa kalamadım bı ılk gece bırakmış bızı yalnız sabahı damladı
kocamla başbaşa bı gezmeye gıdemedım kendısı gezmeye cok meraklı takılıyo peşimize gelme dıyemezsın
evleneli 2 kere sınava gıtmişim kocamla 2 kerede hastaneye kontrole başka yok
allahtan nişanlıyken gezmekten bıktırmıştı beni eşimde şimdi ısrar etmıyom gezdır benı dıye

Son düzenleme:
Dur bilcem çamaşır mı gene:roflol:
Sana bişe yapma demedik mi kızım?
Nasıl acıyor mu gene?

Off herkes tatile gidiyor yani hee:çok üzgünüm:
Çamaşır yıkamayı gerçekten seviyorum ben bikerem..

Okadar dert yanmıştım zamanında,kimse bilemedi..Ödülümü bilem hazırlamıştım oysaki:)))

Tatil tatil,kızgın kumlardan serin sulara atlamak,tatil tatil,bronzlaşmak,tatil tatil açık büfe yemek,tatil tatil havuza dalmak,tatil tatil tatil tatil tatil,antalya alanya offff,tatil tatil....

Hafiften acıyor hala ama dert etmeye değmez.
Daha çarşıya gidip para yatırmam lazım...

berincim,allah yardımcın olsun canım,biz ne desek boş,hamilesin sana kıyamıyoruz,hele de biz gibi hamileliği zor elde etmeye çalışan kişiler olarak,bir hamile bayanın iş yapmasına dayanamıyoruz...biz hamile kaldığımızda millet başımızda pervane olacaktır,yerimizden kaldırmazlar galiba...yine de sen dikkat et canım...kaynan iyi olabilir ama ben bu kadar kaynanamla yan yana olmaya dayanamazdım...kadıncağız kötü değil ama uzak olsun tatlı olalım...

nevincim,sonuçların gelmiş olması lazım kuzum geciktilermi seninkiler ne??

mumucum tlf.bulabildinmi canım,bizi merakta bıraktın canım

çileğim,tatili hakkettin bacım...

İlk gecede bırakmasaymış ayol,zahmet olmuş:))))
Gamzenin gözleri kocaman olmuşturşimdi şoktan:roflol:

kaydirigubbakcemile3:1shok: Allah sabır versin diyorum başkada birşey demiyorum nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…