Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın canlarım;

görümcemin tlf.sesiyle uyandım,beni merak etmiş,bu işin kötü yanı bilmeyenlere bu işin nasıl olduğunu,ne olacağını anlatmak oluyor...sorunca bile gıcık olur oldum insanlardan,şu işi kimseye bildirmeden de yapamıyoruz ki,annelerimiz bile bilmeyecek ama olmuyor işte...zaten canım burnumda birde sordularmı ne oldu diye deli oluyorum...

denefim,herşeyin hayırlısı tabi,ama ben Allaha şöyle dua eder oldum artık,hayırsız gördüğünü hayırlıya çevirde ver diyorum:Saruboceq:
bakırköy fikrinden vazgeçtim,tatile gideceğim,dün eşime tur rehperi aldıttırdım,şöyle derya deniz açılayım,belki oralara gidersem bakırköye gerek kalmaz...
oldumu olacakmı,tuttumu tutmadımı diye düşünmekten deli olacağım valla...karnım delik deşik oldu,hergün iğne yapmaktan,sonu da gelse gam yemiyecem ama...neyse yarın da ağlama günüm ne de olsa,bugün sinirleneyim yarında boşaltırım sinirimi...senağlama

radyolojim,sen tatilini yap önce,rahatla,boş bir kafa ve dinlenmiş bir vücutla tedavine başla bence...

günaydın canlarım
ya yumoşlar gelişirse problem kalmaz.inşallah yetişir.çünkü tatili de ertelemek istemiyorum tedaviyi de
denefim allah yardımcın olsun senin işin zor canım.ama allah dağına göre kışını veriyor demekki.sen çokgüzel üstesinden geliyorsun herşeyin.başka birisi olsa senin kadar dayanamazdı heralde sıkıntılara.ramazandan sonra olsun.yeter ki olsun da
gülyüzüm bu çevre baskısı beni de çok fena bunaltıyo.belki insanlar kötü niyetli değil ama bizim açımızdan düşünüldüğü zaman da zor yani.anlamadıkları konuları anlatmaya çalışmak,dakika dakika olay bilgisi vermek gerçekten zor geliyo insana.neyse sabır canım sabır.inşallah yarından sonra müjde vereceksin herkese.dualarımız sen de de gösterecek mucizesini inş.
çileğim günaydın.
berinim günaydın

iyiyim canım hamdolsun
biran önce izin yapmak istiyorum.sıkıldım çalışmaktan.işte öyle.sen nasılsın.bebiş nasıl.kontrolün ne zzaman

evet ya bu sıcaklarda da calışmak ınsana cok koyuyo
bende hamdolsun iyiyim kontrolume de az kaldı ama ama pazartesı istanbula gıdebılırım
bugunder halıları ıslatıcaz yarın kısmetse halı yıkıycaz kaynanamla belkı 1 2 kışıde yardıma cagırırım

Afiyet olsun berincim...

Kocişinmi özledin kızz...

Halı ıslatmak nedemek?

Mumucum telefonu ararken kendide kayboldu galiba,akşam da gelmemiş...

Afiyet olsun berincim...

Kocişinmi özledin kızz...

Halı ıslatmak nedemek?

Mumucum telefonu ararken kendide kayboldu galiba,akşam da gelmemiş...

o beni daha cok özlemiş miş canım
halıyı oncekı gunden iyicene ıslatınca yarına kiri kolay cıkacak canım
evet ya mumu kayıp aranıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hımmmm ok....Benim bir arkadaşta,önce koslayla iyicene fırçalayıp bekletiyordu.Onda çocuk da vardı,halıdane arasan var yani,boya,oyun hamuru kalıntıları vs.:))))Kolay gelsin Berincim,yıkamasan iyi olur dicem ama sen engel tanımıyorsun :)))Maşallah..

Özlemiştir tabi,hem seni hem bebeğini,bi hasret giderin inşallah..

Radyolojim günaydın..

Gamzem nerdesin 7/24 :)))

günaydın radycim

kız berin sen insanı çıldırtırsın halı mıı yıkayacaksın bir de:1shok:
bence bir an önce kocanın yanına kaç ve mümkünse yanından ayrılma şutarafagitti
nasıl sabrediyorsun bu kadar ayrılığa lmaz:

gülyüzlüm çok haklısın.. bende insanlara rapor vermekten hiç hoşlanmıyorum laelaelaelaelae çok sinir bozucu.. hele senin için daha fazla ..

günaydınn nevinim opuyorumnanaktan

ya benim biran önce tatile çıkmam lazım yaa, çıldiricim yoksa mafoldumben

ben engel tanımam dermişim
kaynanam bana pek yaptırmaz sanırım yanında olayım yeter halı yıkamadan ist gıdersem başkaları laf eder gelın gezecekte bız ona halımı yıkıycagız derler ...
işsizlik daha kotu kızlar calışsında uzakta olsun bıraz
senetlı borclar var onlar bıtsın hele inşallah buralarda bi iş bulur

Ayyy evet sorular sorular....

Ben bu denememde kuzenlere teyzeme falan da söyledim.Ne kadar çok dua alırsak okadar iyi olur diye düşündüm..
Ama çaktırmadan belirttim.Ben o dönemlerdebiraz stresli oluyorum,asabi oluyorum,canım hiç konuşmak istemiyor,soru sorulmasından hoşlanmıyorum,o yüzdende kimseye tedavid olduğumu söylemiyordum ama bu sefer söyliyim dedim dedim..

Valla şimdi soru sormaya korkuyorlar:)))Sonrada üzülüyorum fazlamı abarttım acaba diye..Bir şeyin ortasını bulmak çok zor yaa..

Zaman geliyor ağzımı açmak gelmiyor içimden zaman geliyor konuşmak anlatmak rahatlamak istiyorum.Onlarda bunun ne kadar zor bir şey olduğunu öğrensinler,bilgileri olsun istiyorum.Aman ne bilem işte..

Ve her sohpette,yavrularınıza bu kadar rahat ve sorunsuz bir şekilde kavuştuğunuz için,her an şükredin,sağlıkı akıllı oldukları için heran şükredin diye belirtiyorum..

Teyzemin kızının kızı ve oğlu her gece dua ederler bana.Biri 7 biri 8 yaşında,araları 14 ay:)))

Birgece bu çatlak kız,yine dua edecek ama uykusuzluktan bayılıyormuş..Allahım nevin teyzeme bebek gönder demiş,uyku okadar bastırmışki,Allahım sen benim aklımdan geçenleri biliyorsun,dualarımı kabul et demiş.Sonradan annesi anlatıyor,Öldük gülmekten,çatlak...

ben engel tanımam dermişim

Berincim Allah sağlık sıhhat versin de çalışsınlar.Hayat zor...Elbet görüşüp hasret giderirsiniz...
Rabbim tüm borçlulara borçlarını tez zamanda ödeyebilmeyi nasip etsin,amin...

En azından su falan tutarsın,şöyle yandan yandan fırçalıyormuş gibi görünürsün.Bak tamam yıkamna bii demiyorum,onu kabul ettim artık,nedesek boş ama sakın sakın kaldırayım edeyim deme,sakın berincim..Allah muhafaza etsin tüm kötülüklerden...

Ölüyorum uykusuzluktaaaannn..
Çok fenayım, ayakta uyuyorum galiba..

Yarın büyük gün gülyüzümün sonuç günü..ınşallah hayırla sağlıkla pozitif olur inşallah...

Çileğim o ne çatlaktır bi bilsen..
Allah'ım nasılsa aklımdan geçenleri biliyorsun diye dua etmeye tek tek istemeye üşeniyor, daha 7 yaşında:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…