Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar şimdi hastaneden aradılar,sonucun ney diye sordular,şaştım kaldım,bugün değildi ki dedim,meğerse bugün yaptırılıyormuş,yarın da yaptırabilirsin dediler ama ben partutuş oldum,hemen kocişi aradım işten izin al gel dedim,o da tamam dedi,şimdi kocişi bekliyorum,yarına kadar zaten beklemeyi hiç gözüm kesmiyordu...sonucu her ne kadar bilsemde şu kana bir baktırak bakalım...benimle beraber yaptıran 6 kişiydi,1 kişininki tutmuş diğerleri negatifmiş,birde beni bekliyorlar tabi,bende hemşireye hiç beni beklemeyin koca bir 0 yazın oraya dedim...

neden negatıf duşunuyonkı

Ula amma tembel topikmişiz heee...
Satmaya yer arıyomışunuz sizde:)))Parça başı 5 teleden ütülerim kızlar.İşin içinde para varsa ütüyü de sevebilirim sanırım:roflol::roflol:

Bende şimcik geldim çarşıdan,hastanenin parasını yatırdım,dün ödememiz gerekiyormuş aslında ama biz bilemedik para almadan gitmişiz.Az daha işleme almıcaklardı,hesap kapanmadan işleme alamazlarmış.Bizde transferden sonra hepsini kapatırız diye düşünüyorduk.Yatırdık bakalım belki ararlar...

Gülyüzüm hadi bismillah,hayırlı haberler inşallah....Ne zaman çıkar acaba sonuç..Telaşlandım,heyecanlandım şimdi.Yarına motive etmiştim kendimi...

Rabbim sen her şeyin en iyisini,en hayırlısını,en güzelini,en doğrusunu bilirsin.Arkadaşımızın yar ve yardımcısı ol...Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle...

Oyy heyecanlandım hee şimdiihihoyyyt

Demek bugün belli olacakcokacimcoook

Ayy midem bulanmaya başladı, heyecanlanınca hemen bulanırkaydirigubbakcemile3

önce para,heryerde para konuşuyor anacım,bende yaptıracağım hastaneyi aradım,özel olduğu için her daim açığız dedi...hayırlı haberlerini alacağız inşallah canım....güzel dileklerin içinde sağol canım,,,

offfffff kocişin gelmesi de uzun sürecek galiba......

Off gülyüzüm sen gidip yaptırsan mı, daha yaptırcanda sonuç çıkakta ayy çok stresli bee

Abla arasaydın hastaneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…