- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.641
:lepi:
ooo gozun aydın mumucum telıne kavuştun nıhayet
kızlar şimdi hastaneden aradılar,sonucun ney diye sordular,şaştım kaldım,bugün değildi ki dedim,meğerse bugün yaptırılıyormuş,yarın da yaptırabilirsin dediler ama ben partutuş oldum,hemen kocişi aradım işten izin al gel dedim,o da tamam dedi,şimdi kocişi bekliyorum,yarına kadar zaten beklemeyi hiç gözüm kesmiyordu...sonucu her ne kadar bilsemde şu kana bir baktırak bakalım...benimle beraber yaptıran 6 kişiydi,1 kişininki tutmuş diğerleri negatifmiş,birde beni bekliyorlar tabi,bende hemşireye hiç beni beklemeyin koca bir 0 yazın oraya dedim...
Attığımız sopalar yetmedi dahada istiyorda ondanneden negatıf duşunuyonkı
GÜLYÜZLÜM LÜTFEN AMA
belkide pozitifdir.
Ula amma tembel topikmişiz heee...
Satmaya yer arıyomışunuz sizde:)))Parça başı 5 teleden ütülerim kızlar.İşin içinde para varsa ütüyü de sevebilirim sanırım:roflol::roflol:
Bende şimcik geldim çarşıdan,hastanenin parasını yatırdım,dün ödememiz gerekiyormuş aslında ama biz bilemedik para almadan gitmişiz.Az daha işleme almıcaklardı,hesap kapanmadan işleme alamazlarmış.Bizde transferden sonra hepsini kapatırız diye düşünüyorduk.Yatırdık bakalım belki ararlar...
Gülyüzüm hadi bismillah,hayırlı haberler inşallah....Ne zaman çıkar acaba sonuç..Telaşlandım,heyecanlandım şimdi.Yarına motive etmiştim kendimi...
Rabbim sen her şeyin en iyisini,en hayırlısını,en güzelini,en doğrusunu bilirsin.Arkadaşımızın yar ve yardımcısı ol...Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle...
Mumucum hadi gözün aydın tatlım..Nasıl becerdin onu oraya düşürmeyi bakiiimmm sen hee????
GÜLYÜZÜME dayak atma kuruğu oluşturalım mı ne dersiniz
ilk sırada kim olsun
Halayın 2.siyim ama dayakta sonlarda olayım malım küçüğümya mumum:roflol:
Off gülyüzüm sen gidip yaptırsan mı, daha yaptırcanda sonuç çıkakta ayy çok stresli bee
Abla arasaydın hastaneyi
Aradım hastaneyi,anca belli olurmuş,1 saat içinde dönerlermiş bana:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?