- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.621
nevin sülesene artıkın..
berincim,allah yardımcın olsun canım,biz ne desek boş,hamilesin sana kıyamıyoruz,hele de biz gibi hamileliği zor elde etmeye çalışan kişiler olarak,bir hamile bayanın iş yapmasına dayanamıyoruz...biz hamile kaldığımızda millet başımızda pervane olacaktır,yerimizden kaldırmazlar galiba...yine de sen dikkat et canım...kaynan iyi olabilir ama ben bu kadar kaynanamla yan yana olmaya dayanamazdım...kadıncağız kötü değil ama uzak olsun tatlı olalım...
nevincim,sonuçların gelmiş olması lazım kuzum geciktilermi seninkiler ne??
kaydirigubbakcemile3:1shok: Allah sabır versin diyorum başkada birşey demiyorum nokta
ay cok guldurdunuz benı kızlar Allah ta sızı guldursun
mumucum gözün aydın, yine benim dediğim çıkmış kaydirigubbakcemile3
evetttttttttt ben geldim veeeeeeeeeeee mutlu son telefonum bulundu bazanın en uç noktasına gitmiş
alarmı ayarlı olduğu için sabah namazında çalınca sabah sabah eşime kalk telefonumu bulduk tabi o kadar zor yere gitmişki alamadık sabah uyanınca bazayı tamamen kaldırdık o zaman ulaşabildik telefona şükür
nevincim RABBİM hayırlısını nasip etsin benimde ilk yumurta toplama işleminde ağrım sancım çok olmuştu sonra alıştım sanırım azcık oluyor du
hıııı birileri araba mı kullanmak istiyor ücretsiz ders verilir
abim eşimin araba kullanmasını beğenmez beni hep taktir eder sen daha güzel park ediyorsun diye
ütü işkencesini dün atlattım şükürler olsun artık eşim gider gelir sonra bir hafta boyunca tekrar çamaşır yıkar ütü yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?