Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nevincim,sonuçların gelmiş olması lazım kuzum geciktilermi seninkiler ne??

Aynen canım,bende aynı düşüncelerdeyim...Kolumuzu kaldırmaya izin vermezler dimi??

Aramadılar daha gülyüzüm yaaa,bende iyice merak etmeye başladım,ne oldu acaba,bir aksilikmi varki...Şimdiye kadar aramaları gerekirdi dimi?:çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3:1shok: Allah sabır versin diyorum başkada birşey demiyorum nokta

Amin canım amin...Nokta...

naniknaniknaniknaniknaniknanik

Bilemediniz heç biriniz,ödül mödül yok sizi,altın madalya vercektim hemide:)))

Ben namazımı kılıp bi çarşıya gidem,şu para yatırma işini halledem..Eve gelene kadar hala aramamiş olurlarsa arıcam ben onları....Heh..

Ben kaçam şimdi,abdest alıp ufaktan giyineyim,bikaç saate dönerim Allahın izniyle...

ütü ütü ütü ütü ütü ütü ütü ütü ütü ütü ütü ütü ütü ütü ütü :roflol::roflol::roflol::roflol:Hemide himalayalar kibin mübarek,adam son tişörtünü aldı bugün dolaptan:roflol::roflol:Ütü yapmak farz oldu anlıcanız:roflol::roflol::roflol:

nevın kız benımde bı etekle bı esarbım var onlarıda utuleyı ver zahmet olmazsa 2 parca için de utu masasını acmaya uşenıyom

evetttttttttt ben geldim veeeeeeeeeeee mutlu son telefonum bulundu bazanın en uç noktasına gitmiş

alarmı ayarlı olduğu için sabah namazında çalınca sabah sabah eşime kalk telefonumu bulduk tabi o kadar zor yere gitmişki alamadık sabah uyanınca bazayı tamamen kaldırdık o zaman ulaşabildik telefona şükür

nevincim RABBİM hayırlısını nasip etsin benimde ilk yumurta toplama işleminde ağrım sancım çok olmuştu sonra alıştım sanırım azcık oluyor du

hıııı birileri araba mı kullanmak istiyor ücretsiz ders verilir

abim eşimin araba kullanmasını beğenmez beni hep taktir eder sen daha güzel park ediyorsun diye

ütü işkencesini dün atlattım şükürler olsun artık eşim gider gelir sonra bir hafta boyunca tekrar çamaşır yıkar ütü yaparım

ohhh çok şükür mumunun tlf bulunmuş...bugünde yok deseydi yitik dedeyi çağıracaktımkaydirigubbakcemile3

nevincim,bu merkez bayağı bir tembel galiba,bu işler bu saate mi bırakılır,insanlar dünden beri merakla sonuç bekliyor...bizim merkezi bir öpeyim,sabah en geç 11 de tlf.açıyorlardı...çünkü bizlerinde bu haberi beklediğimizi biliyorlar, düşünmeleri lazım ama değilmi...

:lepi:
ooo gozun aydın mumucum telıne kavuştun nıhayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…