- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.721
günaydın hayırlı cumaalar.
gülyüzüm canım mumumun dediği gibi bizler en hayırlısını diledik.en hayırlısı buymuş demek ki.zaten daha kesin değil hibişey.iki gün daha bekleyelim bakalım
hep demiyor muyuz rabbimizden gelena amenna diye.inşallah herşey seni mutlu edecek şekilde gelişir.herşey güzel olur inş. canım hakkında.
hem olumsuz olsa bile yılmak yok.duygu çöküntüsünü seninle beraber hepimiz yaşarız belki ama kuru ağaca bile can veren rabbimin mucizeleri bizim en aciz,çaresiz olduğumuz zamanlarda bulur bizleri.
mübarek cuma günü dularım seninle canım.rabbim güldürsün yüzünü
sigara keyfi oooooo çilek hanım ...içmeseydin daha iyiydi ya neyse bırakırsın inşşa.s.inşaallah
Günayyydınnnnn.....
Hayırlı cumalar...
burada diyorsan bırakacağımı sanmamsigara keyfi oooooo çilek hanım ...içmeseydin daha iyiydi ya neyse bırakırsın inşşa.s.
ister istemez, kimsenin pek keyfi kalmadı sanırım nevinim :a015:Eeeeee daha daha nassınız..
Kimseden ses çıkmıyor...
Ben kahvaltımı yaptım,oturuyorum.Çay keyfi yapıyorum.Bugün işim yok şükür,bi yatağımı toplayıp bulaşıkları hallettimmi tamamdır...
ağzına sağlık harika demişsin... Allah razı olsunMoral bozmak yoktu ama öle anlaşmıştık..
Bizim moralimiz bozuk olursa gülyüzüme nasıl destek olacağız..
Ve tabiki kesinlikle şu anda hiçbir şey net değil...Gün doğmadan neler doğar.neler okuduk bu sitede neler...
Fazla umutlanmakta doğru değil ama karalar bağlamakta doğru değil bence şu anda...Sadece bekliyoruz,yarın ola hayrola...Rabbim her şeyin en güzelini bilir.Verirse hayrı vardır vermezsede hayrı vardır.Bizim olumsuz gördüğümüz şeyler,ilerde karşımıza çok olumlu şeyler olarak çıkabiliyor zaman zaman.Sonra aaa iyikide öle olmuş diyoruz,ozaman anlıyoruz hayrını..
Bizim morallerimizi yüksek tutmamız lazım kızlar...Bu topik moral topiği,destek topiği,dibe vuranları çıkarma topiği,Allahın izniyle..Hayden silkelenin bakam...
Bak depresyona girerim haberiniz olsun...
Moral bozmak yoktu ama öle anlaşmıştık..
Bizim moralimiz bozuk olursa gülyüzüme nasıl destek olacağız..
Ve tabiki kesinlikle şu anda hiçbir şey net değil...Gün doğmadan neler doğar.neler okuduk bu sitede neler...
Fazla umutlanmakta doğru değil ama karalar bağlamakta doğru değil bence şu anda...Sadece bekliyoruz,yarın ola hayrola...Rabbim her şeyin en güzelini bilir.Verirse hayrı vardır vermezsede hayrı vardır.Bizim olumsuz gördüğümüz şeyler,ilerde karşımıza çok olumlu şeyler olarak çıkabiliyor zaman zaman.Sonra aaa iyikide öle olmuş diyoruz,ozaman anlıyoruz hayrını..
Bizim morallerimizi yüksek tutmamız lazım kızlar...Bu topik moral topiği,destek topiği,dibe vuranları çıkarma topiği,Allahın izniyle..Hayden silkelenin bakam...
Bak depresyona girerim haberiniz olsun...
ağzına sağlık harika demişsin... Allah razı olsun
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Bende böyle düşünüyordum ama ifade edemezdim..
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?