Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hayırlı cumalar kızlarrrropuyorumnanaktan
gülyüzlümün haberini nevinimden aldım Allah büyüktür inşallah bir mucize gerçekleşir ve o değer ikiye hatta daha fazlasına katlanır neviniminde transferi hayırlısıyla bebişle sonuçlanır inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
fırsat bulup giremedim kaç gündür ama aklım sizlerde umarım hepiniz iyisinizdir size yeğeninizin resmini koyuyorum Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu inşallahhh

Ayyyyy maşallah sübhanallah...Yerim ben seni...çok güzelsinn...
Çok tatlısın...Gülüyor bide ufaklığa bakınopuyorumnanaktan
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah..
Maşallah sübhanallag..
Rabbim tüm isteyenlere hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah...
Allah bağışlasın...

kaydirigubbakcemile3 tamam patron

Mersi cicim:asigim:
Sağol canım Allah razı olsun...

Sıpaya bak yaa,hakkaten gülüyor o küçücük ağzıyla..

Maşallah sübhanallah,Hayırlı evlat olsun inşallah..Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...Esmer bomba maşallah...

Kızlar yani sabahtan beri gazveriyorum ama nafile.Sohpetinize doyum olmuyor valla..

Sayfayı yenile tuşu eskidi hee..

Berin nerde yaa...Hee halı yıkıyordur o şimdi demi??

Burdayım ablacığım ben..
Ama çileem yok
Mumu nerde?
Rady zaten kayıplarda hergün çok az geliyor

Ben bilmem valla,ben sabahtan beri burdayım,2 muhabbet edelim diye bekleyip duruyom ama kimse yok...:umursamaz:
Tüstüm hepinize,gidiyom ben:gitme:

Kızlar yani sabahtan beri gazveriyorum ama nafile.Sohpetinize doyum olmuyor valla..

Sayfayı yenile tuşu eskidi hee..

Berin nerde yaa...Hee halı yıkıyordur o şimdi demi??

ben arada gelınce bakıyoırum
evet dogru bıldın nevınım halı yıkıyoruz namazı kılmaya geldık buyuk halılar bıttı şimdi yolluklarda sıra

mumumda yok herhalde mısafırlerı var sanırım

vavvvv poza bak hele :lepi:
myhopum Allah hayırlı evlat eylesin maşaallah oğluşuna opuyorumnanaktan pek tatlı ya opuyorumnanaktan
Burdayım ablacığım ben..
Ama çileem yok
Mumu nerde?
Rady zaten kayıplarda hergün çok az geliyor
Ben bilmem valla,ben sabahtan beri burdayım,2 muhabbet edelim diye bekleyip duruyom ama kimse yok...:umursamaz:
Tüstüm hepinize,gidiyom ben:gitme:
yaa mafoldumben
bilgisayarım çöktü gitti yavrularım napam
geldim işte :lepi:

myhopeeeeee bu ne kadar tatlııııı maşallah yaaaa
alperene de ancak böyle bir poz yakışır.isminde karizma var yavrunun :))maaşallah sübahanallah.rabbim size de memlekete de hayırlşı evlat eylesin inş.
ya ben yeni doğmuş bebeklerden biraz çekinirim pek kucağıma felan almayı sevmem.ama nedense bizim topikteki çocukların hepsine kanım kaynadı yemin ederim yaa.hepsini kucağıma alıp mıncıklayasım öpesim koklayasım var.içim kaynıyo hepsine de.valla bak

yaa mafoldumben
bilgisayarım çöktü gitti yavrularım napam
geldim işte :lepi:

Hoşgeldin canımmmmopuyorumnanaktan

Ayy bendede var ondan..lmaz:

Ama ben hala yeni doğanlara karşı biraz şeyim. Ne biliyim uzaktan sevebilirim ancak galiba.

Hele coca colanın reklamında vardıya doğum anında gösteriyolar, ben az daha kusuyordum onu görünce çok fena oluyorum yaww

Bana giydirsin öle versinler mümkünse:roflol:

aynen kaydirigubbakcemile5

hoşbuldum nehirim a.s.
sen hele bir teyze ol da inş. o zaman fikrin çokkk değişecek kaydirigubbakcemile3

bence de
önce bi teyze olsun sonra da bi anne olsun bakalım hala böyle mi olacak.
ben kendimi de merak ediyoeum şahsen.kendi çocuğumda da böyle olursak yandık :)

Yaa öyle değil. Yani ilk doğduğun anda bebeklerden hoşlanmıyorum o bılık bılık görüntülerinden.
Fena oluyorum yaa...Yani doğum anında..Birde normal doğumda doğurtunca doktor öyle kordonla birlikte kusar gibi annenin karnına koyuyorlarya benim bittiğim an işte o an...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…