Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Bak ben yokken konuşuyonuz,ben gelince heç biriniz yotsunuz işte,hıh...

Kuzucum bizler iyiyiz şükür,sen nasılsın..Benim yarın transferim var Allahın izniyle...

Benim için heeeççç farketmez,alın anasının karnından verin bana,banyosunu yaptıram..:))

Ama öle deli gibi çocuk sevgim yoktur.Sevdiğim insanların çocuklarını severim,kucağıma alırım.her çocuğu kucağıma alıp öpüp koklamam bende...
Benim bi yengem var,4 çocuğu var doymadı gitti,nerde çocuk görse,kimin çocuğu olduğu temizmi pismi olduğu önemli deel,alır sever şap şup:))
Ama bunlar bizim kuzucuklarımız,yanlarında olsakta koklasak mis gibi,ohhh...

ya bende öyle yeni doğunca asla alamam kucağıma.her çocuğu da öyle şap şup öpüp sevemem yani.çocuğundan çocuğuna değişir.ve de annesinden annesine :))
nevinim valla doğru söylüyosun yaa.denk gelemiyoz cidden.iyiki msn var yani.
bende çıkıyım yavaştan yavaştan.hadi öptüm hepinizi şekerler.

ya bende öyle yeni doğunca asla alamam kucağıma.her çocuğu da öyle şap şup öpüp sevemem yani.çocuğundan çocuğuna değişir.ve de annesinden annesine :))
nevinim valla doğru söylüyosun yaa.denk gelemiyoz cidden.iyiki msn var yani.
bende çıkıyım yavaştan yavaştan.hadi öptüm hepinizi şekerler.

Aynen canım bende öyleyim..

Hedi sana güle güle,öptüm...Bana dua etmeyi unutmayın emi?senağlama
(Abla bu arada aklıma yenidoğan deyince hep vampirler geliyor ya:roflol:)

Evet benimde geliyor zaman zamankaydirigubbakcemile3

İyi akşamlar rady ciiimmm..ŞenizŞeniz
Evet ablama duaa..ablama duaa...
Yarın bebik geliyo annesinin karnınaa...
İnşalah hayırla sağlıkla...

bende ayyneeennn öyleyim cnm kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin bu arada opuyorumnanaktan

[BBana dua etmeyi unutmayın emi?senağlama
unutur muyuz, her zaman ediyorum inşaallah
Rabbim in izniyle yarını da hayırlısıyla en güzel gelişmelerle atlatacaksın :teselli:

Ben şimdi ufaktan çıkcam.Akşama kınamız var,bi duş alam önceliklen,sonrada makrajımı yapam,elbisemi giyinem,eşarbımı örtem şöle afilli afillikaydirigubbakcemile3

Ayy suratımda heç keyif belirtisi yok yaa,bide ankarada yandımmı ne,kırmızı surat oldum ,ellerim kapkara zenci kibin oldu heee...Bidaha güneş koruryucumu sürsem ne,zaten güneş ışığının fazlası çabuk yaşlandırıyomuş.Uzmanlar mutlaka krem sürüpte çıkın diyiler..Ayy gene filozof oldum yaw..Araya bi uzman lafı sıkıştırmazsam olmaz,çatlarım..

kızlar slm adetım gecıktı 3 gun oluyo test yapmaktan ve negatıf cıkmasından bıktım hıc olmazdı bole sızce psıkolojık mı:kedi:

bencede kaydirigubbakcemile3

oo bugün müydü kınanız.. hayırlı uğurlı olsun
Allah hayırlı geçim versin..

düğün için ne diyeceksin peki nevinim fisfisfis

kızlar slm adetım gecıktı 3 gun oluyo test yapmaktan ve negatıf cıkmasından bıktım hıc olmazdı bole sızce psıkolojık mı:kedi:
olabilir... ama bebişte olabilir tabi...
madem 3 gün geçti hemen yapıver bir test, varsa çıkar inş.
hayırlısı olsun a.s.

35ozge slm

havalardan olabilir, psikolojik olabilir, bebişte olabilir :) inşallah bebiş vardır.....

ben çıkıyorum hepinizi öptüm....
hayırlı bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan

35ozge slm

havalardan olabilir, psikolojik olabilir, bebişte olabilir :) inşallah bebiş vardır.....

ben çıkıyorum hepinizi öptüm....
hayırlı bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan
teşekkürler kuzum
bende çok öpüyorum seni ve minik kuzunu opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…