- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.761
Hoşgeldin bambicim naberkaydirigubbakcemile5
ya nehir kendi çocuğun olsa öyle düşünmezsin......
QUOTE]
Bakıciiiizzzzz
Benim için heeeççç farketmez,alın anasının karnından verin bana,banyosunu yaptıram..:))
Ama öle deli gibi çocuk sevgim yoktur.Sevdiğim insanların çocuklarını severim,kucağıma alırım.her çocuğu kucağıma alıp öpüp koklamam bende...
Benim bi yengem var,4 çocuğu var doymadı gitti,nerde çocuk görse,kimin çocuğu olduğu temizmi pismi olduğu önemli deel,alır sever şap şup:))
Ama bunlar bizim kuzucuklarımız,yanlarında olsakta koklasak mis gibi,ohhh...
No thanks
Yengem alem yaasırnaşık şey Amaa yengemde 4 tane çocuk doğurdu. Doğduğu anda hemen kafasını çevirip gözlerini kapatırmış. Hiç dayanamzmış yeni doğanın görüntüsüne..Yaaa...
Ama bebekleri çok sever haddinden fazla.
Ama bakamıyor ilk doğdukları zaman:dilcikar:
(Abla bu arada aklıma yenidoğan deyince hep vampirler geliyor ya:roflol:)
ya bende öyle yeni doğunca asla alamam kucağıma.her çocuğu da öyle şap şup öpüp sevemem yani.çocuğundan çocuğuna değişir.ve de annesinden annesine :))
nevinim valla doğru söylüyosun yaa.denk gelemiyoz cidden.iyiki msn var yani.
bende çıkıyım yavaştan yavaştan.hadi öptüm hepinizi şekerler.
(Abla bu arada aklıma yenidoğan deyince hep vampirler geliyor ya:roflol:)
ya bende öyle yeni doğunca asla alamam kucağıma.her çocuğu da öyle şap şup öpüp sevemem yani.çocuğundan çocuğuna değişir.ve de annesinden annesine :))
nevinim valla doğru söylüyosun yaa.denk gelemiyoz cidden.iyiki msn var yani.
bende çıkıyım yavaştan yavaştan.hadi öptüm hepinizi şekerler.
Ama öle deli gibi çocuk sevgim yoktur.Sevdiğim insanların çocuklarını severim,kucağıma alırım.her çocuğu kucağıma alıp öpüp koklamam bende...
Benim bi yengem var,4 çocuğu var doymadı gitti,nerde çocuk görse,kimin çocuğu olduğu temizmi pismi olduğu önemli deel,alır sever şap şup:))
Ama bunlar bizim kuzucuklarımız,yanlarında olsakta koklasak mis gibi,ohhh...
unutur muyuz, her zaman ediyorum inşaallah
[BBana dua etmeyi unutmayın emi?senağlama
Biliyorum canım ettiğinizi,Allh razı olsun hepinizden...unutur muyuz, her zaman ediyorum inşaallah
Rabbim in izniyle yarını da hayırlısıyla en güzel gelişmelerle atlatacaksın :teselli:
bencede kaydirigubbakcemile3Ben şimdi ufaktan çıkcam.Akşama kınamız var,bi duş alam önceliklen,sonrada makrajımı yapam,elbisemi giyinem,eşarbımı örtem şöle afilli afillikaydirigubbakcemile3
Ayy suratımda heç keyif belirtisi yok yaa,bide ankarada yandımmı ne,kırmızı surat oldum ,ellerim kapkara zenci kibin oldu heee...Bidaha güneş koruryucumu sürsem ne,zaten güneş ışığının fazlası çabuk yaşlandırıyomuş.Uzmanlar mutlaka krem sürüpte çıkın diyiler..Ayy gene filozof oldum yaw..Araya bi uzman lafı sıkıştırmazsam olmaz,çatlarım..
olabilir... ama bebişte olabilir tabi...kızlar slm adetım gecıktı 3 gun oluyo test yapmaktan ve negatıf cıkmasından bıktım hıc olmazdı bole sızce psıkolojık mı:kedi:
teşekkürler kuzum35ozge slm
havalardan olabilir, psikolojik olabilir, bebişte olabilir :) inşallah bebiş vardır.....
ben çıkıyorum hepinizi öptüm....
hayırlı bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan
kiminin adet gününde.. kiminin 3 gün sonra.. kiminin 5 gün sonraınsalla arkadaslar bebıstır bıraz daha belıım dıorum 5gunden önce cıkmııo dıolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?