- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.961
:asigim:
Sende kardeşsin tatlımmmŞenizŞeniz
iyi olmuş dicem o zaman kusura bakma kaydirigubbakcemile3bende bugün öğrendim kızlar.
yoksa size hiç söylemez miydim.
neyi söylemiyom ki bunu saklıyım :roflol:
ya çok aşırı kıskançlığı vardı.bi de izmitte çalışıyodu.birkaç ay önce ankaraya tayinini istedi.ailesi orda olduğu için.onların yanında olmak istiyomuş onun için.
orda da ailesiyle kaldığından dolayı ailesinin yanında kızkardeşimle konuşamıyomuş.ailesi yanlış anlıyomuş falan filan.halbuki onlar da işin ciddiyetini,çocuğun bize gelip bizimle tanıştığını felan biliyolar.ama nasıl bir anlayışsa ailesinin yanında arayamıyormuş.yok kapı dinliyorlarmış febilmem ne.
bi de kızkardeşim geçen hafta çanakkaleye gitti.orda okuduğu için arkadaşlarını ziyarete gitti.beyfendi krizlere girdi.kıskançlık krizlerine.ben de böyle şeylere gelemiyorum işte.kardeşim de gelemiyor zaten.bizim ailemizi ne olarak görüyor acaba.kendi ailesi namusuna bilmemnesine düşkün biz se böyle şeyleri önemsemeyen rahat bi aileyiz.öyl görüyor.yok benim ailem şöyle yok benim ailem böyle.
herkes kendinden sorumlu öyle değil mi.eşi olunca karışma hakkın olabilir ama şimdiden bu ne böyle.bi de sanki o kız,benim kardeşim erkek.ailesi kapı dinliyomuş.çok komik. :roflol:
kaydirigubbakcemile3 ŞenizPekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu durumda ben ne oluyorum
konuya yine fransız kaldım kim ayrılmış kimden neden offffffffffff
şifre çözücü lazım bana artık
zemuszemuszemuszemus
aa o zaman bence de yaz radyaşk güzeldir mumucum evet.aşıklara da aşka da saygımız sonsuz değil mi
ama kızkardeşim ondan her ayrıldığında üzerinden yük atıyormuş gibi rahatlıyor.kendisi söylüyor bunu.artık burda aşk mı var alışkanlık mı ben de anlamadım
biz zaten kendisi istiyor diye ses çıkarmıyorduk.annemle ben istemiyorduk.
ama şundan da eminim ki benim salako kardeşim dayanamaz.iki gün sonra barışır.ahan da buraya yazıyom
:dilcikar:
sırnaşık şey sırnaşık şeylaelaelaelaelae
laelaelaelaelae
iyi olmuş dicem o zaman kusura bakma kaydirigubbakcemile3
okurken bilem için bayıldı :1ninca:
bugün çok mu güldük ne :roflol:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inşaallah elifimm opuyorumnanaktanBozulmasın neşemiz inşallah çileğimmmopuyorumnanaktan
hihoyyyt ŞenizAY ÇİLEK SENDE BENİ GÜLDÜRDÜN
evet canım ya bence de fisfisfis hayır olsun :sm_confused:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ya denef abla niye hiç gelmedi bugün??
hoşgeldin tatlımbenım canım arkadaslarım nasııllarmıs bakalım?nevınımde ıyı cok sükür masallah dıyeyım.
kızlar ben bu safra kesemden kurtulmak ıstıyorum artıkın yaaaaa bugece yıne acıldeydık allah ım sen b üyüksün bır yol göster bana.....su kaynımın düğünü bır gecse amelıyat olacam o zamana kadar nasıl dayanıcam?
radyciiim bencede barısır kardesın alıskanlık olmus sanırım onlarınkı hayırlısı olsun ne dıyelım...
mumucum ve çilemm ordasınız gördüm sizi....
benım canım arkadaslarım nasııllarmıs bakalım?nevınımde ıyı cok sükür masallah dıyeyım.
kızlar ben bu safra kesemden kurtulmak ıstıyorum artıkın yaaaaa bugece yıne acıldeydık allah ım sen b üyüksün bır yol göster bana.....su kaynımın düğünü bır gecse amelıyat olacam o zamana kadar nasıl dayanıcam?
radyciiim bencede barısır kardesın alıskanlık olmus sanırım onlarınkı hayırlısı olsun ne dıyelım...
konuyla pek ilgisi yok ama sizinle paylaşmak istedim
bakın kardeşçime ne hazırladım şutarafagitti
benım canım arkadaslarım nasııllarmıs bakalım?nevınımde ıyı cok sükür masallah dıyeyım.
konuyla pek ilgisi yok ama sizinle paylaşmak istedim
bakın kardeşçime ne hazırladım şutarafagitti
Ayy seninde mi mumum :roflol:
Yaa resimler ve takvimler birden çıkmamaya başladı sizdede öylemi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?