- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.981
ayy koydum ama hiç açıklama yapmadın kaydirigubbakcemile3
Ayyyyyyy ne kadar güzel çileğimmmopuyorumnanaktan
İçinimi boyuyor, işaret mi koyuyor kıldıklarınaaopuyorumnanaktan
Ayy Allah daim etsin inşallah...
selam kızlar iyi muhabbetler döktürmüşsünüz valla maşallah
az önce anlattım tatlımçok güzel olmuş çilekim nasıl olacak şimdi anlatırmısın
güzel fikir değerlendiririz bizde çocuklarımla
bugün coştuk sorma pinkçim kaydirigubbakcemile3selam kızlar iyi muhabbetler döktürmüşsünüz valla maşallah
ayy koydum ama hiç açıklama yapmadın kaydirigubbakcemile3
inşaallah tatlım, Allah cümle evlatlara da nasip etsin
her kıldığı vakit için bir yaprağı yeşile boyuyor
ve her sadakası içinde bir meyveyi kırmızıya boyuyor
birinci ağacı bitmek üzere şükür
o yüzden 2 yazdım yanına a.s
bu sıcakta iki gün zor durulur zaten yıkanıp temizlenip dualar okuması iyidir dimi canımayyyyyyy bu nevin beni çıldırttı
kız ne duşu ne kırklanması
benim duş almama rekorumu yazarsam şoka girersin
yapabilir artık canım sıcaksu ve buhar olmasın kapısı açık olsun ve çok durmasın banyodaKonuş mumum kim tutar seni
Nee banyo yapmaması mı lazımmmm????????
güneşte fazla kalmamaya çalıştım lekelr oluyo sonra diyeselam nerelerdesin cnm
özlettin kendini yaztan döndün mü
bronzlaştın mı
az önce anlattım tatlım
ben de sizlere örnek olsun diye paylaşmak istedim, benim de çok hoşuma gitmişti çünkü kaydirigubbakcemile5
bugün coştuk sorma pinkçim kaydirigubbakcemile3
inşaallah mumum opuyorumnanaktançok güzel çok iyi fikir
bende kesinlikle bu fikri değerlendireceğim
sende çıkart kendine tabii :lepi: çok zevkli oluyor kaydirigubbakcemile3ağaç süper olmuş ben kendime yapim bitane bari
kızlar bide msn bugün den test yaptım sizin kaç çocuğunuz olmalı diye sonuça bakarmısınız aynen aktarıyorum
Olmasa da olur
Siz pek çocuk büyütebilecek birine benzemiyorsunuz. Sabırsızlığınız ve titizliğiniz nedeniyle çocuklu bir hayatı hem kendinize, hem çocuğunuza zehir edebilirsiniz. O yüzden eşin dostun çocuklarını sevmekle yetinebilir, arada bir kimsesiz çocuklara yardım ederek içinizde kalan ebeveynlik eğilimini tatmin edebilirsiniz. Hem dünyada sizin verdiklerinizi almaya hazır o kadar çok çocuk ve sizin de kendileri için endişeleneceğiniz o kadar çok dostunuz, yakınınız var ki, bir tek kişiye bile gerek yok artık…
:roflol::roflol:
DEMEKKİ RABBİMDEN GELENE BİRKEZ DAHA AMENNA
:roflol: ya ben noluyom bu durumda delikafadulden
bende bugün öğrendim kızlar.
yoksa size hiç söylemez miydim.
neyi söylemiyom ki bunu saklıyım :roflol:
ya çok aşırı kıskançlığı vardı.bi de izmitte çalışıyodu.birkaç ay önce ankaraya tayinini istedi.ailesi orda olduğu için.onların yanında olmak istiyomuş onun için.
orda da ailesiyle kaldığından dolayı ailesinin yanında kızkardeşimle konuşamıyomuş.ailesi yanlış anlıyomuş falan filan.halbuki onlar da işin ciddiyetini,çocuğun bize gelip bizimle tanıştığını felan biliyolar.ama nasıl bir anlayışsa ailesinin yanında arayamıyormuş.yok kapı dinliyorlarmış febilmem ne.
bi de kızkardeşim geçen hafta çanakkaleye gitti.orda okuduğu için arkadaşlarını ziyarete gitti.beyfendi krizlere girdi.kıskançlık krizlerine.ben de böyle şeylere gelemiyorum işte.kardeşim de gelemiyor zaten.bizim ailemizi ne olarak görüyor acaba.kendi ailesi namusuna bilmemnesine düşkün biz se böyle şeyleri önemsemeyen rahat bi aileyiz.öyl görüyor.yok benim ailem şöyle yok benim ailem böyle.
herkes kendinden sorumlu öyle değil mi.eşi olunca karışma hakkın olabilir ama şimdiden bu ne böyle.bi de sanki o kız,benim kardeşim erkek.ailesi kapı dinliyomuş.çok komik. :roflol:
aa o zaman bence de yaz rady
tecrübeyle sabittir ki
aynen sendeki kardeş gibin bi kuzenim var..
kesin bitti gamze abla bu sefer kesinnn derdi hep...
şimdi onunla evli ve bi çocuğu var kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey sırnaşık şey
bu sıcakta iki gün zor durulur zaten yıkanıp temizlenip dualar okuması iyidir dimi canım
yapabilir artık canım sıcaksu ve buhar olmasın kapısı açık olsun ve çok durmasın banyoda
heheheee.Nihahahaha....
Bencede çok komikkk....Bunlaar evlenince de kapıyı dinlerde,ettiklerine müdahale ederler..Öle fantezi neyin yapamam,annem kızıyor,bildiğin klasik yöntem
bizim aile böle:roflol::roflol::roflol:
[/B]
:kedi: :kedi: :kedi:aman sende ne duşu boşver zaten behriz
çok fazla da kalmamış cnm düğüne inş. Allah güç kuvvet şifa verir de sabredersin :teselli:sagolun kızlar düğünümz 26 temmuz kızlar ınsallah o zamana kadar dayanabılırm .
bu arada ahemetcığin agacı süper yaaa masallah yavrumuza allah ım daim rtsın ınsallh.
pinkım hosgeldın canım nasılın görüşmeyelı tatlım.
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Körle yatan şaşı kalkar oluyorsun cınım:roflol:
Nihahahaha....
Bencede çok komikkk....Bunlaar evlenince de kapıyı dinlerde,ettiklerine müdahale ederler..Öle fantezi neyin yapamam,annem kızıyor,bildiğin klasik yöntem
bizim aile böle:roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin nazcım a.s.iyigeceler kızlar ben geldim baya bir geçmişi okudum çok zamanımı aldı ama
ammada kaynatmışsınız.Nevincim güzel haberlerini aldım canım allah tamamına erdirsin inş
gülyüzlüm inan bana en çok senin için geldim bu gece ne diyim bilemiyorum seni ne teselli eder
herşey allahdan canım sizleri çok seviyorum hep dualarım sizinle işim çok yorucu eskisi
kadar gelemiyorum bana dua edinde allah güç kuvvet versin çalışmak için
hepinizi öpüyorum hoşcakalın.
sıcak su damarlarda genişleme yapıyor necincik
annen bilir önceden dr çok gitmezken kadınlar düşük yapacağı zaman sıcak su dolu yeğenin içine oturturlarmış ki bebek hemen düşsün
yani bende öyle duydum ama benim dr sürekli ılık duş derdi
aman sende ne duşu boşver zaten behriz
:kedi: :kedi: :kedi:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
iyigeceler kızlar ben geldim baya bir geçmişi okudum çok zamanımı aldı ama
ammada kaynatmışsınız.Nevincim güzel haberlerini aldım canım allah tamamına erdirsin inş
gülyüzlüm inan bana en çok senin için geldim bu gece ne diyim bilemiyorum seni ne teselli eder
herşey allahdan canım sizleri çok seviyorum hep dualarım sizinle işim çok yorucu eskisi
kadar gelemiyorum bana dua edinde allah güç kuvvet versin çalışmak için
hepinizi öpüyorum hoşcakalın.
hayırlı sabahlar kızlar a.s.
son 9 :lepi:
bu arada denefimiz halen gelmemiş, merak etmeye başladım fisfisfis
günaydın
denef yoğunluktan gelemiyor heralde bende merak ettim dünden beri.bugün de gelemezse ararız sorarız bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?