- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.941
biliyem biliyemm zemuszemus
Ben bilmem yanicime..Benim bebikler analarına benziyii,eccuk ilgi alaka bekliyiler:roflol:
Çok şükür canım,elhamdülillah...
du sevem nazlıyam onları tek tekk
oyy teyzesi yesinn onlarrıııı 1 :teselli: 2 :teselli: 3 :teselli: 4 :teselli:
sıkı sıkı tutunun emii yavrularr Şeniz :ecrin_bebek: Şeniz :ecrin_bebek: Şeniz :ecrin_bebek: Şeniz :ecrin_bebek:
:roflol: tam soracağdımm döktürmüşsünn delikafadulden
Mersiler efem mersiler mersiler.....
Tamam biz konuşmaya başladık,seni araya sokmuyoz artıkın..Kız hangimizden vazgeçsin dimi ama...Zor durumda bırakmayalım ayşemizi...kaydirigubbakcemile3
canım ınanırmısın bi Allahın kulu aramadı....Yeminle..
Eşim fazla bişey dememiş zaten,nevin rahatsız,yatıyor gelemedi,uzatmayın,sonra konuşursunuz demiş...
Kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz diyo ısrarla.sanki 40kat yabancılarmış gibi neyse...
Görümcem çok ısrar etmiş,bütün gece peşimde dolandı diyo eşim,noldu insan ablasına söylemezmi aşkolsun diye..Bir sürü seçenek üretmiş..
Önce tabiki hamilemi demiş..Benim hasta olmaya hakkım yok zaten,hastayım diyosam kesin hamileyimdir.Midem bulanamaz,başım dönemez,halsiz olamama vs.vs.
Sonra yo deyince kavgaı ettiniz,onun için mi gelmedi demiş.Yaa abla saçmalama demiş eşim de...Bu eltimin nişanına,diğer eltim gelmemişti,eşiyle kavga ettiği için,ondan mütevellit sanırım...:))))
Böle işte..Aslında aramamaları iyi oluyır,yalan öylemek zorunda kalmıyorum ama insan nefsi arsız işte,neden aramıyolar,beni sevmiyolarmı diye düşünmeden edemiyo yani:)))
Bide kaynanamlar falan ankaraya gittiğimizi biliyomuş,büyük kaynım sağolsun,iş yerindeki herşeyi anlatır anasına babasına..Oğlum neden ankaraya gidiyosunuz demiş,nevin rahatsız demiş eşimde...Benim kaynanam eşimden çekinir biraz,öle ısrar edemez fazla yani...
Diyorum belki az çok tahmin ediyolardır,hani tüp bebek akıllarına gelmese bile,tedavi amaçlı gittiğimizi düşünmüş olabilirler,onun içinde fazla kurcalamıyo olabilirlr yani...
Hoyyy bitti nihayet,biri sorsada anlatsm diye bekliyomuşum haaaaa:roflol:
arasalar bi derttt aramsalar bi derttt
bence tahmin etmişlerdir az çok nevinim
çekinmişlerdir aramaya, bana öle geldii fisfisfis
:çok üzgünüm: yaa demek kesin gittiiEvet zaten babamda yok:çok üzgünüm:
Anlaşılan o ki evimizde yemekte pişmeyecek:çok üzgünüm:
Hadi bide siz vurun:çok üzgünüm:
pek sevindim diyemicem
hayırlısı böyleymiş :teselli:
Bu arada bu Gamze gacısı ne örer acaba...
Bilgisayarınmı çöktü geneklava:
Gamzeyle özel işlerimiz var:roflol:
Ne gibi özel iş yani,ne demekmiş o...
:Kızkanan üye smili:
bakkkkkkkk yine başladılar
offffffffffffffffffff acep hangi dil kursuna gitsem
Aynen Mumucum,nehirgamzece dili kursu varmıdır acep?
Bak nehirde kayboldu ortadan..Gamze zati kayıplarda...nörüyo bunlar yaww...
:kedi: :kedi:
acık güleyimm durunnn :roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey
birincisi soryyyyyy çokkk işim vardı :bbo: malum izne çıkıcamm ya acısı önce bi çıkacak tabiii :1ninca:
ikincisi de evet özel işlerimiz var :kedi: ama çok özel değel naniknanik :roflol:
babişkom telefon beğen kendine dedi, doğumgünüm için
bende nehirden fikir alam dedim ama beğendiremedim bi türlü :roflol: