Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

balkonumda saksıda yetiştirdiğim junior domateslerim sizinle paylaşmak istedim

çok hoşuma gidiyor aslında çiçek yetiştirmekten anlamam ve hiç sevmem ama domateslerimi çok seviyorum

yemeye bile kıyamıyoruz eşimin de çok hoşunu gidiyor domateslerimiz

misafir çocukları koparıp yedikleri için misafir gelşince saklıyoruz:roflol:

Son düzenleme:
aahhh vurma gamze tamam ahh kafaammm :tomato: kafamçokkarıştı
dur yapma :tomato:
5 kutu doğumkontrol hapı getir içcem söz
yeter ki yapma senağlama
:roflol::roflol::roflol:
hehh şölee... yola gell sırnaşık şey
:teselli: Şeniz Şeniz Şeniz
(gerçi mumum tezleri çürüttü ama.. neysee :tomato:)
:roflol::roflol::roflol::roflol:

ama sen sil şu gocaman resmi
ekranın tipi kaydı :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ayy çok güldüm ayolllll.....

Mumum afiyet şeker olsun...Çok güzel gözüküyor ufaklıklar,mis gibi kokuyorlardır bide dimi??
Sakla tebi çocuklardan,laf anlamaz onlar,ebeveynleride ağzını açıp 2 kelime demezler:umursamaz:Bostan sanki:umursamaz:

muhabbetiniz bol olsunn Allah neşenizi bozmasın inşallah kızlarrrrrropuyorumnanaktan
nevinim haftasonu girdim okudum ama yazamadan çıkmak zorunda kaldım malum birinden pek fırsatım olmuyor ama resmi gördüm inşallah o yumoşlar bebiş olacak canımm Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:
lotusumun meleklerini de gördüm maşallah sübhanallahhh çok tatlılar Allah nazardan saklasınnnnn
sizler nasılsınız gak ailesiiii biz iyiyiz alperen yeğen pc ye pek vaktim kalmıyor girsemde yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum hatta okuyamıyorum bile bazenn Allah sizede böyle maniler nasip etsin inşallahhhh hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

amin aminn kaydirigubbakcemile3
bende seni çokkk öpüyorum myhopum, ikinizde iyi olun da bu yeter bize opuyorumnanaktan

Amin canım Allah razı olsun,inşallah...

Birazcık büyüyüp toparlasınlar inşallah,gelirsiniz beraber canım inşallah...Dah çok küçükler,hep ilgi istiyorlar dimi...Kalan zamanlarda da sizlerin dinlenmesi lazım,enerji toplayasınız...
Arada haber edin yeter kuzum...Sizler hep aklımızdasınız merak etmeyinyerimseniben

ay mumuuuuuuu var yaaaaaa
sen bana hayatımdaki en büyük kötülüğü yaptın şuanda.ben domatese bayılırıııımmm.elma gibi ıssıra ıssıra yerim ben domatesi.hele de böyle doğal hormonsuz oollunca.anaaaaa.ağzımın suyu aktı :))))))))))
myhopum siz iyi olunda biz bekleriz sizi burda bebişler büyüyünceye kdar.bizde sizi öpüyoruz canım

Nehir giremiyor şu anda sanırım..

Gamze de başka topiklerde takılıyor benden söylemesi,ispiyonlayayım bariii...

Senin makinen yapıldımı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…