- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #14.061
yok kıss burdayımm kaydirigubbakcemile5bu çilekle nehir yine arazi oldular bi işler çeviriyolar heralde yine
iyi :dilcikar:Gamze de başka topiklerde takılıyor benden söylemesi,ispiyonlayayım bariii...
hakkat yaaa
saat 16:20 den beri diğer topikte sohbetteymiş hatun görüyomusun şunu :mymeka:
Yemeeeezzzzzzmafoldumben
Ben burdayım hep anacım,bekliyomki bişiler yazsınlar ama nerdeeee,hey gidim heyyynaysaydım yine kendim yazım kendim mi cevaplasaydım mafoldumben
onu ima ettiğini düşündüm, ilgilenmediniz dedin ya :çok üzgünüm:Vefasızlık ve ilgisizlik demedim cınım tımammıııııı.......O kelimelerle işim olmaz bikeremmmm...
Nan radyoloji karıştırdın ortalığı kaçtın ,gel kız buraaa....Saçsaça girecez şimcik birbirimize ....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
geldim beee :mymeka:Şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş noluya la burdaaa...
Bak gene cevap yok işteee,böle bekliyom ben hepppp,bunu demek istemiştim
onu ima ettiğini düşündüm, ilgilenmediniz dedin ya :çok üzgünüm:
haber ver kızım namaza giderkene,merak ediyoz,napıyo bu hatun diyeÇok üzgünüm çoookAldatıyon zati bizi başka topiklerde....Bilmiyoz sanma,ühhüüüü ühüüüüü..geldim beee :mymeka:
namaza gittik herhalde Şeniz
aşkolsun mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumbennayır nolamaz nasla....Öle bişi ima etmem...Hiç biriniz için hemide...Hani geçen gün ,yok moarimiz bozuk yok keyfimiz yok dediniz ya,ogün yalvardıydım 2kelam edin diye ama heeeçççç konuşuk etmediniz benimle,onu hatırlatam dedimdi sadece ve sadece..
Ben zaten sade ve sadece geçiyordum buralardann...
haber ver kızım namaza giderkene,merak ediyoz,napıyo bu hatun diyeÇok üzgünüm çoookAldatıyon zati bizi başka topiklerde....Bilmiyoz sanma,ühhüüüü ühüüüüü..
:dilcikar: ben sana zamanı gelince gününü göstertçemHihoyyyyt hihoyyyyytttt hiihhooooyytttttt...
Şakkıdı şakkıdı şakkıdıdıdıdıdıdıdıd....
Ohhh yandan yandan,
60.....çıkçıkçık
70....çıkçıkçık...
80.....çıkçıkçık....
90.....çıkçıkçık
100.....banyoda yüz,lavaboda yüz,yüzde yüz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?