- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #14.081
Göstert anacım göstert....:dilcikar: ben sana zamanı gelince gününü göstertçem
hiçbişi olduğu yok bee -tatlicadiarzu-Bak gene ağlıyor yaaaaa....Hayret bişiii..
Şimdi noldu...
Hormonların alt üstmü oldu gamzem:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hayret bişi yaaGöstert anacım göstert....
Yirim ben senin gün gösterten ellerini.....
Tamam gamzem geyik muhabbeti yapıyorum yaww,bişeden değil...seni sinir etmek hoşumada gitmiyor değil yani,hehehehe....hiçbişi olduğu yok bee -tatlicadiarzu-
hayret bişi yaa
ben didiyom, herkese hayırlı akşamlar :1ninca: görürsün sen :1ninca:
(seni seviyorum hee, bunu da diyim gitmeden :asigim:)
Kızlar ben size söylemeyi unuttum yaaa...
Dün akşam kayınvalidem aradı..
Nasılsın kızım dedi...İyi anne,ağrım var,ağrı kesici alıp,uzanıyorum dedim..
Hayırlısı olsun inşallah kızım dedi...:1shok:
:roflol::roflol::roflol:
Bunlar kesin çaktı köfteyi dimi????
Yok mumum heç bişe sormadı vallamafoldumbeneeeeeeee ne ağrısı kızım kolun mu bacağın mı diye sormadımı
a.sa.s
yaw ben naaaptım şimdi leyn.Nan radyoloji karıştırdın ortalığı kaçtın ,gel kız buraaa....Saçsaça girecez şimcik birbirimize ....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
sende bırakma o zaman bidaaaa.tamam mı yerimsenibenHıııhh bi yalnız bırakıyoruz topiği birbirine giriyorlar yaaaa..
iyi valla hee.iy ki kk kart sahibi değiliz hayret bişi.işte kötü komşular insanı kart sahibi yapar.alcaz biz de birer kart görceniz :umursamaz:"Gamzeye çileğime, çiçeğime bitanemeŞeniz :
Sen şu çevrim dışı olma özelliğini kullansan iyi olacak, takip ediliyorsunyaşakkıdı
Hani diyorum ablam zekidir, benle alakası yok:sinifsinif: Anladın sen onukaydirigubbakcemile5")
ablama gittim cnmYok mumum heç bişe sormadı vallamafoldumben
Sen nerdeydin bugün bakam,bi görünüp kaçtın...
hıhıhhhhhhhhh tamda diyecektimkiHıııhh bi yalnız bırakıyoruz topiği birbirine giriyorlar yaaaa..
Mumum tomateslerin bir harika, bayılırım birşeyler yetiştirmeye..Zamanında bezelye yetiştirmiştim, annemde onlarla yemek yapmıştı çok güzeldi
(Biraz sonra yazacağımı görmezden gelin sevgili ablişlerim ama demek zorundayım :
"Gamzeye çileğime, çiçeğime bitanemeŞeniz :
Sen şu çevrim dışı olma özelliğini kullansan iyi olacak, takip ediliyorsunyaşakkıdı
Hani diyorum ablam zekidir, benle alakası yok:sinifsinif: Anladın sen onukaydirigubbakcemile5")
günaydın cnm nasılsıngünaydın kızlar hayırlı günler
selam kızlar 4 gündür evde net yok.telefon hattım ta sorun var.haber verdim telekoma daha yapmaya gelmediler.beni merak edenlere tesekkürler..geçmişi okuyamadım...iştede giremedim.hemen haber vereyim dedim sizlere...hepinizi çok öpüyorum..ALLAHA EMANET OLUN.
gülyüzüm canım benim üzme sen kendini ...seni seviyoruz tatlım..
nevinim şafaga az kaldı canım.dualarım seninle.görüşmek üzere kızlar bana müsade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?