Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bu ne şimdi :roflol:

hee tamam o zaman, herbişeyi bilmek isterim ben :icecream:

bu arada öt o zaman en acilinden şakkıdı
Kızgın surat o bikerem...Belli olmuyormu???
Cevaplar gecikince kızıyorum,öle oluyorum,benim resmim:roflol::roflol::roflol::roflol:

Tağam öttük öttük,Patladınmı???

Kızgın surat o bikerem...Belli olmuyormu???
Cevaplar gecikince kızıyorum,öle oluyorum,benim resmim:roflol::roflol::roflol::roflol:

Tağam öttük öttük,Patladınmı???
anladım da neye kızdığını anlamamıştım.. ok ok :roflol: :roflol: :roflol:

tamammmm tamammmmmmmm tamammmmmmmm :1closedeyes:

ayyyyyyyyyy muhabbetinize bayıldım

AN-LA-MI-YO-RUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

FRANSIZCA ALMANCA CAT PAT

EH ENGLıSH TE AZCIK AMAAAAAAAAAAAAAAA

NEHıRCE GAMZECE YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

nehircim,dün bebişlerimizi ilk kez gördüm,çok minikler,ama çok güzeller,biraz büyüyünce çok daha güzel olacaklar,benim huyum kurusun yeni doğan bebekleri kucağıma alamam,öpemem,sevemem,biraz ele avuca geldiklerinde severim...

nevincim,Allahın izniyle bebişlerin sana sımısıkı tutundular,buna eminim...tutmuşsa belirti oluyor canım,olmuyor diyenler %10 luk bir dilime giriyorlar,sen hareketlerine falan dikkat et...titiz olduğunu biliyorum,sakın hiçbirşey yapmıyorsun... rüyanda çok güzel canım,kan değerlerin günbegün katlayacak inşallah

çileğim,kocişinle dargınlığınız bitmiş,o seni çok seviyor,bunu çok bariz belli etmiş,kıskançlıkta yapmış ama olsun sonu güzel bitmiş...çileğim bu arada pek evde durmuyorum o yüzden sizlerin güzel sohpetlerinize katılamıyorum...

selam kızlar nasılsınız
bende eşimle beraber beykozda ablama geldik
buralar cok sıcak yaa yandım piştim pazartesı boluya gıdecem kısmetse buralarda sıcaklıktan durulmuyo fenalık gecırıyom ilk bugun evden cıktım kac gundur evdeyım sıcaktan dışarı cıkamıyom

ben yokken neler olmuş bılmıyorum
gulyuzum nasıl
nevınım nasıl haberler iyidir inşallah
gecmış cok uzun azcıkın bı bakayım

Ya mumum haksızlık ediyosun ama..2. yazdığında benim bi muhabbetim bile yok burda

Bişey yokki takılıyoruz işte. Eğleniyoruz.

Yani ablamla benim yarın için çileğime sürprizimiz var onu çatlatmaya çalışıyoruz şurda.
Bak ablam hep yazmış yarın açıklayacağız burdan diye

Berincim hoşgeldin. Şikayet etmede tadına var bak kocişinin yanındasın geziyorsun ne güzel..
Eh sıcakta hep sıcak napalım :)

Gülyüzüm aynen bende öyleyim yenidoğanlara karşı benimde öyle bir hissiyatım var :)
Daha sık gelmeye çalış özledik seni..

Canım arkadaşım gamzem, dimplehawkım, çileğim, bitanem:asigim:

İyiki doğdun...

İyiki varsın...

Ve iyiki benim arkadaşımsın...

Canımmmmopuyorumnanaktan
Seni çok seviyoruuumopuyorumnanaktan

Eline ulaşınca haber ver :kedi:

Nice senelere, sağlıkla sıhhatle, huzurla, bereketle inşallah...
Ömrümün sonuna kadar yanımda olmanı istiyorum...
'Can'ım arkadaşımopuyorumnanaktan

canım çilekçimmmmmmmmmmmm

gerçekten seni tanımış olmak bir ayrıcalık ve arkadaşın olmak

doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

sen varya sen mafettin beni mafoldumben
canım benim canımsın yaa canımm opuyorumnanaktan
nasıl bişeysiniz siz anlamıyorum
benim derdimle böylesine dertlenip
sevindiğimde öylesine seviniyorsunuz
Allah ıma binlerce şükürler olsun beni sizinle karşılaştırdğı için mafoldumben
evet kendimi tutamıyorum kim bakarsa baksın, bu anı böyle yaşamak istiyorum şimdi mafoldumben

nehirim nevinim mafoldumben mafoldumben
Allah razı olsun sizden.. hepinizden de..
ne diyeceğimi, kendimi nasıl ifade edeceğimi şaşırmış durumdayım
Rabbim sizi doğru yoldan ayırmasın, ne verirse hayırlısını versin, güzelini versin, size dünya ve ahiret sıkıntıları yaşatmasın ..... sağlıklı, hayırlı ve huzurlu ömürler versin sevdiklerinizle birlikte inşaallah...

ve benimde size bi süprizim var :kedi:
canım çilekçimmmmmmmmmmmm

gerçekten seni tanımış olmak bir ayrıcalık ve arkadaşın olmak

doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

Allah razı olsun mumum
inan benim için de sizleri tanımak gerçekten büyük bir ayrıcalık
hepiniz harikasınız
hepinizi çok seviyorum çokkk :asigim:

hamdolsun gülyüzlüm :asigim:

seni özlüyoruz, bir selam vermek içinde olsa gel emi a.s.

çilegim dogum günün kutlu olsun canım.opuyorumnanaktan
uzun saglıklı ve mutlu yaşamlar temenni ediyorum.tez zamanda borcun bitincede bebişine kavuşursun canım insallah:Saruboceq:

günaydın canlar benim evdeki modemim ve ev telefonum gök gürlemesinden yanmışş.mafoldumben .ne yapcam ya benim kocada hiç anlamaz bu işlerden..yarın bi bilgisayardan anlayan birini çagırmak lazım..of of.kk dan uzak kalınca depresyona giriyom..hepinizi çok seviyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbeni unutmayın anacugummm

Nice nice nice nice yıllara..

Sağlıkla,mutlulukla,huzurla,tüm sevdiklerinle ve Allahın izniyle evlatlarınla....

Seni çok seviyoruz.........

Denefim özledik seni baım yaaa...

Çabucak gelsinler de yapsınlar inşallah...

Biz de seni çok seviyoruz....

Daha sık görmek istiyoruz....opuyorumnanaktan

günaydın
çileğim doğum günün kutlu olsun canım benim.mutlu yıllar, güzel yaşlar,hayırlı ömürler nasip etsin allahım.seneye sen de bebişinle kutlarsın inşallah yeni yaşını.sen de iyi ki varsın.hepiniz iyi ki varsınız canlarım benim.hepinizi çok seviyorum ben de a.s.
doğru söylüyosun nevinim.allah razı olsun.yanlış ifade etmişim burda.dediğin gibi bazen dilinden çıkan kabul oluyor gönlünden geçen farklı olsa da.ben de her zaman hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı evlatlar istediğimi söylüyorum.bundan sonra da hep böyle söyliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…