- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #14.241
Kızgın surat o bikerem...Belli olmuyormu???bu ne şimdi :roflol:
hee tamam o zaman, herbişeyi bilmek isterim ben :icecream:
bu arada öt o zaman en acilinden şakkıdı
anladım da neye kızdığını anlamamıştım.. ok ok :roflol: :roflol: :roflol:Kızgın surat o bikerem...Belli olmuyormu???
Cevaplar gecikince kızıyorum,öle oluyorum,benim resmim:roflol::roflol::roflol::roflol:
Tağam öttük öttük,Patladınmı???
He şöle her adımını haber edecen bana,kıskanç adamım ben:roflol::roflol::roflol:ben namaz kılam gelem
o kabağı koyma hemen diye diyom :roflol:
İyi akşamlar ,hayırlı geceler canım..:roflol: tamam adamım ...
ben gideyomm hayden hepinize hayırlı akşamlarr.....
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumbenCanım arkadaşım gamzem, dimplehawkım, çileğim, bitanem:asigim:
ıyiki doğdun...
ıyiki varsın...
Ve iyiki benim arkadaşımsın...
Canımmmmopuyorumnanaktan
Seni çok seviyoruuumopuyorumnanaktan
Eline ulaşınca haber ver :kedi:
Nice senelere, sağlıkla sıhhatle, huzurla, bereketle inşallah...
Ömrümün sonuna kadar yanımda olmanı istiyorum...
'Can'ım arkadaşımopuyorumnanaktan
Allah razı olsun mumumcanım çilekçimmmmmmmmmmmm
gerçekten seni tanımış olmak bir ayrıcalık ve arkadaşın olmak
doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
hamdolsun gülyüzlüm :asigim:çileğim,kocişinle dargınlığınız bitmiş,o seni çok seviyor,bunu çok bariz belli etmiş,kıskançlıkta yapmış ama olsun sonu güzel bitmiş...çileğim bu arada pek evde durmuyorum o yüzden sizlerin güzel sohpetlerinize katılamıyorum...
Denefim özledik seni baım yaaa...günaydın canlar benim evdeki modemim ve ev telefonum gök gürlemesinden yanmışş.mafoldumben .ne yapcam ya benim kocada hiç anlamaz bu işlerden..yarın bi bilgisayardan anlayan birini çagırmak lazım..of of.kk dan uzak kalınca depresyona giriyom..hepinizi çok seviyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbeni unutmayın anacugummm
doğru söylüyosun nevinim.allah razı olsun.yanlış ifade etmişim burda.dediğin gibi bazen dilinden çıkan kabul oluyor gönlünden geçen farklı olsa da.ben de her zaman hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı evlatlar istediğimi söylüyorum.bundan sonra da hep böyle söyliycem:roflol::roflol::roflol::roflol:
Alem hatunsun yaww....
lmaz: lmaz: lmaz:
Yanlış ve eksik dua....
Ne dilediğimize dikkat etmeliyiz...
Ağzımızdan çıkan her şey ayrı ayrı birer dua niteliğinde..
Ama her zaman bizim düşündüğümüz niyetlerle yani bizim niyetimize yada içimizden geçene göre değil,sadece dilimizin söylediği ksmıyla kabul olabiliyor.
Ben çok yaşadım bunu,o yüzden zaman zaman dua etmeye dahi korkuyorum,eksik bir şeyler kalıcak diye...
Ettiğim tek dua,Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nesiller nasip eyle...
Samimiyetine güvenerek yazdım canım ama gerçekten böyle çünkü ben yaşayarak gördüm bunu....Hem de çok kez...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?