- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #14.221
size küstüm:umursamaz::umursamaz: tamam mı
AN-LA-MI-YO-RUM
çileknehirce dilinden sonra kızıyorum
ama yine de merak ettim çileği çok sevindim cnm inş herşey gönlünce olur
rady rüyanı yorumlayayyım annem eğer koluna bilezik takıyorsan hamile kalacaksın derdi hemde erkek bebek
nevincim sıkma canını az kaldı geçiyor işte günler
nehircim kiss me yuo
istediğn başka dil almanca fransızca ingilizce var amaaaaaaaaaaaaa
çileknehirce yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
:dilcikar:Bunun için mi yoktun yani mumum aşkolsunmafoldumbenmafoldumben
Ben çoğu zaman çileği kızdırmak için yapıyorum ama sen gerçekten kızıyorsunmafoldumben
noliyi yavrumm şakkıdısositososito
:teytey:
:dance:
:lepi:
Sende hoooppppp be geliyon hooopppppp bi gidiyon yaw,anlamadımki ben.....Patlamayınız efem can sıkıntısını alan bacılar geldi:roflol:
Sende hoooppppp be geliyon hooopppppp bi gidiyon yaw,anlamadımki ben.....
Okadar çok giriş çıkış yapmaya üşenirim yaaaaa...
Hallettinmi laaa.....
salutation nehir
agacer me apres changrin
cependant je te aimer
parler tel amis
aman yok be canıııım.nerdeeeee.
mart ayında çok heveslenmiştim.çünkü herkes beni hamiş görüyodu rüyasında.buuraya gelen hastalardan bi kaçı bile bana öyle söylemişti.bende o ay ilk başlamıştım ya tedaviye
çok ümitlenmiştim işte.sanki hemen olcak :))))
neyse ge olsun da güç olmasın di mi.bu ay olsun önümüzdeki ay olsun.yeter ki olsun da
Bak bi anda ışık yandı kafamda,flaşbek yaptım,aklıma düştü...bu kaprislerime alışsan iyi olacak :roflol:
aa merak ettim şimdi, yarın sölicen amalmaz:
:lepi:Patlamayınız efem can sıkıntısını alan bacılar geldi:roflol:
kaydirigubbakcemile3 he yaaBelli belli,izmaritleri yığmışsın öbek öbekkaydirigubbakcemile3
bencedee :roflol:Sende hoooppppp be geliyon hooopppppp bi gidiyon yaw,anlamadımki ben.....
Okadar çok giriş çıkış yapmaya üşenirim yaaaaa...
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkislmaz: lmaz: lmaz:
Yanlış ve eksik dua....
Ne dilediğimize dikkat etmeliyiz...
Ağzımızdan çıkan her şey ayrı ayrı birer dua niteliğinde..
Ama her zaman bizim düşündüğümüz niyetlerle yani bizim niyetimize yada içimizden geçene göre değil,sadece dilimizin söylediği ksmıyla kabul olabiliyor.
Ben çok yaşadım bunu,o yüzden zaman zaman dua etmeye dahi korkuyorum,eksik bir şeyler kalıcak diye...
Ettiğim tek dua,Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nesiller nasip eyle...
Samimiyetine güvenerek yazdım canım ama gerçekten böyle çünkü ben yaşayarak gördüm bunu....Hem de çok kez...:çok üzgünüm:
siz ne ediyonuz :mymeka:Yalancı Tavukgöğsü | Devletşah
Bak bunu dedim,bak biii hemen..Linki silecem....
Ama sanırım silmeme gerek yok,gayet güzel görüküyor dimi????
Bence damla sakızıda koyalım eccuk heeee.....
Yok efem bişi ettiğimiz yok...siz ne ediyonuz :mymeka:
bende bileyim ya -tatlicadiarzu-
kim geliyor akşama, kime geliyor, kim neyi hallediyor oooffffff poooooofffffffff :sinifsinif:
yeni mi yandı ışıklar :roflol: anaamm şimdi bizi topikten kovalıcekler hee :1ninca: :roflol:Bak bi anda ışık yandı kafamda,flaşbek yaptım,aklıma düştü...
Alırım ben sen merak etme cicim.....
Heee bide yarın deelde öbürgünde söyleyebilirim,duruma göre..Hele bi yarın olsun bakacuk...Hihoooyyytttt....
bu ne şimdi :roflol:
hee tamam o zaman, herbişeyi bilmek isterim ben :icecream:Yok efem bişi ettiğimiz yok...
Pazartesi günü,günümüz var da ona tatlı arıyoruz.Değişik,yapmadığımız bişi olsun dedik..
Yalancı tavuk göğsü düşünüyoruz...
Vurma vurma ,gerçekleri söylüyorum...
He kızz bi anda yandı valla,dedim o yazıya cevap vermeye unuttum...Hemen döndüm...yeni mi yandı ışıklar :roflol: anaamm şimdi bizi topikten kovalıcekler hee :1ninca: :roflol:
ayrıca da :meraktan patlayan, çatlayan.. yeter artık biri bana herşeyi açıklasın diye bağırıp çağırmak isteyen üye smili: :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?