- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #14.381
Yengeç yengeç yengeç burcu yani
Hani 22 Hariran-22 temmuz arası doğanların içinde bulunduğu burç:roflol::roflol:
İnşallah canım,sağlıkla hayırlısıyla inşallah....
:lepi: seninle aynı t-shirtü giymek pek güzel olacak inşaallah :CüvCüv:
dedim zaten bu ay varsa bişeyyy yandın senn elimden çekeceğin var.. gülüyor o da kaydirigubbakcemile3
Tamam işte kendi ailene söle demek istedim,söylemeden olmez...
Sen ilk adımı at canım..Zaten 9 ay adamı canından bezdircen o belli:roflol:
Sen haber vermezsen nerden bilecek adam,bilcekki nazlasın demi ama...
Bende hamiş olursam bu topik bıkar bizden Gamzem...
siz kardeşmisinizzBu seferki cepten olsun be çileğim napalım..
Daha dur 9 ay var önünde rahat ol sen..
Ayy ablamda hamiş olunca inşallah toptan yandık desenize, bende yaparım kapris heh:roflol:
Hiç bi sebebe de ihtiyacım yok:dilcikar:
En küçüğüm işte var mı:dilcikar:
tamam tatlım.. iyi dinlen.. bu günlerde geçecek inşaallahBana müsade gene arkidişler..
İğnemi olup uzanayım gene...
Bu iğne çok canımı yakıyor çokk:sinifsinif:
:1hug:İnşallah canım,sağlıkla hayırlısıyla inşallah....
dimiiii :lepi:nan gamze sıpası ne bekletiyosun sabahtan beriÇok üzgünüm çoook işim var gidip gelip bakıyorum acep bebiş mi geliyo diyedelikafaduldenki okudum bu sayfada :asigim:çok sevindim hayırlı olsun minik kelebeğinŞenizdarısı buradaki bütün kardeşlerimin başınaa.s.sürprüs de süpermişkaydirigubbakcemile3
delikafadulden :roflol: :roflol:Doğum kont. hapı içenlerde belirti olmadan oluyomuş kızzzzz....Öle okudum ben...:roflol::roflol:
ne diyon kız sen:Yerlerde yuvarlanan, karnına ağrı giren, kahkalarıyla etrafı yıkan simili:
Sana şimdi rady den kesin sopa geliyo:roflol::roflol:
bencede en mantıklısı bu
dedim zaten bu ay varsa bişeyyy yandın senn elimden çekeceğin var.. gülüyor o da kaydirigubbakcemile3
ben canının çekmesi muhtelel herbişeyi alıp dolaba koyarım gecenin bi yarısı istediğinde de hemen alırım ordan uraşmam diyo :roflol:
bende canım :asigim: (inş.)bencede en mantıklısı bu
ama eminim babalar iin annelerin canının ektiği şeyi arayıp bulup getirmek te güzel bişeydir.biraz zor olsa da.
ben kocamın böyle durumda hiç üşenmeden heryere gideceğinden eminim
tamam eşiminde fikrini aldıktan sonra öyle yapimm inş. :CüvCüv:gamzecim bence annelere söyle ama diğerlerine kan tahlilinden sonra söylersin derim
en iyisini kendin bilirsin tabi.
ne dedi peki erken gelmesine? normal miymiş?selam kızlar ben geldim dr um ilaca devam bitene kadar dedi bunu adetten saymıyormuşuk.. nasıl iş anlamadım peki dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?