Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın canlarım,
kahvaltıya oturmadan bir selam vereyim dedim,çileğim kan değerin çok yüksek çıkacak canımcım bu konuda hiç endişem bile yok çünkü idrarda çıktığına göre kanda haliyle çıkar...

radyolojim,söylediklerinde haklısın,yüce rabbimin yanında herşey var,yeterki ol desin,ama biliyorumki o bana layık gördüğü bir zamanda verecek...

nevincim,5 günümüz kaldı demek,hissiyatlarım kuvvetlidir canım,kendim içinde söylediklerim hep çıkmıştır,eminim kan değerin çok yüksek çıkacak,ikizlere hazırlıklı ol yani...

tekrar görüşmek üzere...karnımı doyurup gelirim

Canım tellede öğrenebilirsin hatta öğrenmelisin,biz akşama kadar bekleyemeyiz,çatlarız orta yerimizden...

Hahayyyy biz galiba gerçekten kardeşiz yawww

Yaaa yaa "Hayat biz planlar yaparken, başımıza gelenlerden ibarettir"

Aa deseydinya şimdiye kadar meraklı olduğunu tabiki hamilelik belirtisi..Hatta belirti değil kesin sonuç..Öle ne gerek var kan testine falan:roflol:

Günaydın Gülyüzüm...
Olacak canım Allahın izniyle birgün...Dediğin gibi ol demesi yeterli,ol diyecek...İnancını yitirme hiç...

Valla bende 6.his namına hiçbir şey yoktur.Hiçbir şey hissetmem:)))
İnşallah Gülyüzüm,hayırlısı sağlıklısı nasılsa öle olsun...

Afiyet olsun,görüşmek üzere...:gitme:

neler ettiğime gelince...

akşam annemlerden eve dönene kadar 10-10:30 oldu benneyaptımki
o saatten sonra ne anlatma hevesi, ne romantik yapma isteği kaldı..

seninle birşey konuşucam dediğimi anlamamış telefonda ..
neyse tabii yine de hediye paketini verdm :)))
açtı.. aa şimdiden aldın mı dedii... tabii 1. ayını alayım diye düşündüm dedim.. :asigim:
çünkü geliyor dedim.. :asigim:
ben biliyordum ki zaten diyo.. kaydirigubbakcemile3 hey Ya Rabbim....
sonra başladık.. şu zaman doğum olur inş.. bu zaman işten çıkarsın.. şunu şöyle ederiz.. bunu böyle ederiz muhabbetlerine kaydirigubbakcemile3

sonra da anne oluyorum t-shirt ümü giyip onunla uyudummm opuyorumnanaktan

Çileğim şimdi nasipse nisan annesi misin yoksa mart?

Eğer nisansa hemen bi koşu 2010 nisan annelerini aç ...

Sen aç şöyle güzel güzel bi topik..

Bencede bencede:lepi:

Ya yaaa diğmi diğmi?Aynen öyle...

Yehuuuuuu....Test yaptırmıyım ozamanı ben..Kesin sonuç diyosun yaniiii:teytey:

Gayet güzel olmuş gamzem boşver..Bende kötü birşey oldu sandım:1shok:...
Olsun olsun ben sevdim bunu:kedi:

Son adet tarihi 16 haziran olarak baz alırsak..Hesap şöyleymiş...7 gün ekle,3 ay geri gel:)))

7 eklersek,olur sana 23 haziran..
3 ay geri gelelim 23 mart:lepi:İşte doğum tarihimiz...şakkıdı

Yaaa nisan olacak galina çileğimmmmm topik topik lütfeeeeeeeeennnnnnnnnnnn sen aaaçççç

:roflol::roflol::roflol:

haklısın canım ... çok takıntılı oldum son günlerde sanırım :sinifsinif:
inşaallah hayırlısıyla gülyüzlümm ... :1hug:
:roflol::roflol::roflol:

ahh bende isterdimm.. hatta ben nisan ayını çok severim..
ama sanırım mart topikinin son sayfalarından tutunucam topiğe kaydirigubbakcemile3
mart sonu olacak sanırım Rabbim izin verirde herşey yolunda giderse :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar..geçmişi oku oku bitiremedim ya..kafamçokkarıştı
çilegim ne olur telefon et bacım çatlıcam burdan meraktan....bugün ben buralardayım...insallah hamilesindir...
pc yi tamire verdim akşam alacagım insallah.1 haftadır evde giremiyom nete.
nevinim sen nasılsın tatlım..

aaaaaaaa süperrrrrr
o zaman 11 de telefın açıyoruzzzzzzzz :teytey:
:lepi::lepi:

ınşallah canım....
Hadi 45 dakka kaldı,hayırlısı inşallah....
Hayırlın sağlıklı sonuçlar olsun...

neler ettiğime gelince...

Olmuş olmuş kuzum daha ne olsun...
Daha ailenin haberi yok yani...

Ayy nasıl durdun kızz söylemeden.....

Ben diyom ya sana 7/24 o tişörtle gezecem ben.bi tek yıkamak için çıkarırım heral:)))Oda heral yani,belli olmaz...Oralara bir koku gelirse dersiniz,heee nevin tişörü çıkarmamıyo anlaşılan diye:roflol::roflol::roflol:

Yaaa açmışlar öffff yaaa..sinir oluyorum bi tane hamile yok, asır öncesinden açıyolar şu topikleri
Çok sinir oluyorum çook
Bi bekleyinde hamile olunca açarsınız.
Ama yok laf kalabalığı olsun biz açalım bekleyelim, hamile olmazsakta olanlar devam eder.
Offf ne gereksiz bi iş hiç anlamıyorum

valla ben ne zaman çıkacağını öğrendim ama pek te mutluı olmadım.ya şunu daha erken alsak olmaz mı ileğim yaa.telle öğrensen felan diyorum

Mart mart..Gün bile verdik size....Oda normal doğum zamanı yani,sezeryan olursa dahada erkene gelebilir...Yok derseki,anne ben sıkarım kendimi 1 hafta daha dururum,ozaman bilemem tebikaydirigubbakcemile3

takıntı yapma zamanın doldu canım,artık takıntı neyin yok,hamişliğin keyfini çıkaracaksın inşallah,sağlıkla....Rabbim sağlıkta ayırmasın...
günaydın arkadaşlar..geçmişi oku oku bitiremedim ya..kafamçokkarıştı

Günaydın canım,hadi gözün aydın pc ciğin geliyormuş...

Ben iyiyim tatlım şükür...Yok bir sıkıntımız...Sen nasılsın?

:roflol: :roflol:

valla ben ne zaman çıkacağını öğrendim ama pek te mutluı olmadım.ya şunu daha erken alsak olmaz mı ileğim yaa.telle öğrensen felan diyorum

ya bu ne yaaa
gönderdiğim mesajlar 10 saat sonra geliyo.ben bunu daha gamze ne zaman çıkacağını söylemeden yazmıştııımm.offffff

Gayet güzel olmuş gamzem boşver..Bende kötü birşey oldu sandım:1shok:...
Olsun olsun ben sevdim bunu:kedi:
hıımm tamam o zaman :kedi:
Son adet tarihi 16 haziran olarak baz alırsak..Hesap şöyleymiş...7 gün ekle,3 ay geri gel:)))

7 eklersek,olur sana 23 haziran..
3 ay geri gelelim 23 mart:lepi:İşte doğum tarihimiz...şakkıdı
kuzum sağol hesabın için
son adet 18 haziran
muhtemel doğum tarihi 25 mart inşaallahurrahmannn opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 tamam denefim açacam telefon inşaallah
inşaallahh nevinimm

evet daha haberleri yok bende doğumgünümde onlara bu hediyeyi vermek isterdim ama kocacımla konuşmadan diyemezdim :1no2:

:roflol: :roflol: :roflol: t-shirt öyle rahat öyle rahatkiii
bende 7/24 yapabilirüm yanii :roflol:
galiba bende sinir oluyorum buna :1ninca:
öğrencez zaten inşaallah canım kaydirigubbakcemile5

günaydın şekerler

bu haftam öylece hastanelerde koşturmakla geçti,kadın doğumdan araştırma hastanesine araştırma hastanesinden röntgen cihazı yok diye numuneye koşturup durdum bana hipotroid tanısı koydular,haftaya troidden bi filmim daha var onun sonucunu da alıp ilaç tedavisnie başlayacak dr.
Kadın doğum doktoruda ilaçları kullanıp biraz düzene girince adetlerim filan ondan sonra gelmemi söyledi çok yorgunum sabahları saat 6.30 da uyanıp gittim hastanelere daha çok koşturcam gibime geliyor

herkesi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…