- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #14.421
Canım tellede öğrenebilirsin hatta öğrenmelisin,biz akşama kadar bekleyemeyiz,çatlarız orta yerimizden...
Olsun canım,hayatta her şey planladığımız gibi gitseydi,ohooooo süper olurdu ama malesef öyle olmuyor.Biz öyle kendi çapımızda planlar yapıp duruyoruz işte.Sen anlat yinede bakam..
Bu aralar çok meraklıyım..Merak hamilelik belirtisi olabilirmi acaba,hamilemiyim???:roflol::roflol::roflol:
Günaydın Gülyüzüm...günaydın canlarım,
kahvaltıya oturmadan bir selam vereyim dedim,çileğim kan değerin çok yüksek çıkacak canımcım bu konuda hiç endişem bile yok çünkü idrarda çıktığına göre kanda haliyle çıkar...
radyolojim,söylediklerinde haklısın,yüce rabbimin yanında herşey var,yeterki ol desin,ama biliyorumki o bana layık gördüğü bir zamanda verecek...
nevincim,5 günümüz kaldı demek,hissiyatlarım kuvvetlidir canım,kendim içinde söylediklerim hep çıkmıştır,eminim kan değerin çok yüksek çıkacak,ikizlere hazırlıklı ol yani...
tekrar görüşmek üzere...karnımı doyurup gelirim
Bencede bencede:lepi:Hahayyyy biz galiba gerçekten kardeşiz yawww
Yaaa yaa "Hayat biz planlar yaparken, başımıza gelenlerden ibarettir"
Aa deseydinya şimdiye kadar meraklı olduğunu tabiki hamilelik belirtisi..Hatta belirti değil kesin sonuç..Öle ne gerek var kan testine falan:roflol:
neler ettiğime gelince...
akşam annemlerden eve dönene kadar 10-10:30 oldu benneyaptımki
o saatten sonra ne anlatma hevesi, ne romantik yapma isteği kaldı..
seninle birşey konuşucam dediğimi anlamamış telefonda ..
neyse tabii yine de hediye paketini verdm :)))
açtı.. aa şimdiden aldın mı dedii... tabii 1. ayını alayım diye düşündüm dedim.. :asigim:
çünkü geliyor dedim.. :asigim:
ben biliyordum ki zaten diyo.. kaydirigubbakcemile3 hey Ya Rabbim....
sonra başladık.. şu zaman doğum olur inş.. bu zaman işten çıkarsın.. şunu şöyle ederiz.. bunu böyle ederiz muhabbetlerine kaydirigubbakcemile3
sonra da anne oluyorum t-shirt ümü giyip onunla uyudummm opuyorumnanaktan
Son adet tarihi 16 haziran olarak baz alırsak..Hesap şöyleymiş...7 gün ekle,3 ay geri gel:)))Çileğim şimdi nasipse nisan annesi misin yoksa mart?
Eğer nisansa hemen bi koşu 2010 nisan annelerini aç ...
Sen aç şöyle güzel güzel bi topik..
Olsun canım,hayatta her şey planladığımız gibi gitseydi,ohooooo süper olurdu ama malesef öyle olmuyor.Biz öyle kendi çapımızda planlar yapıp duruyoruz işte.Sen anlat yinede bakam..
Bu aralar çok meraklıyım..Merak hamilelik belirtisi olabilirmi acaba,hamilemiyim???:roflol::roflol::roflol:
inşaallah hayırlısıyla gülyüzlümm ... :1hug:günaydın canlarım,
kahvaltıya oturmadan bir selam vereyim dedim,çileğim kan değerin çok yüksek çıkacak canımcım bu konuda hiç endişem bile yok çünkü idrarda çıktığına göre kanda haliyle çıkar...
:roflol::roflol::roflol:
Hahayyyy biz galiba gerçekten kardeşiz yawww
Yaaa yaa "Hayat biz planlar yaparken, başımıza gelenlerden ibarettir"
Aa deseydinya şimdiye kadar meraklı olduğunu tabiki hamilelik belirtisi..Hatta belirti değil kesin sonuç..Öle ne gerek var kan testine falan:roflol:
ahh bende isterdimm.. hatta ben nisan ayını çok severim..Çileğim şimdi nasipse nisan annesi misin yoksa mart?
Eğer nisansa hemen bi koşu 2010 nisan annelerini aç ...
Sen aç şöyle güzel güzel bi topik..
aaaaaaaa süperrrrrr
:lepi::lepi:o zaman 11 de telefın açıyoruzzzzzzzz :teytey:
neler ettiğime gelince...
akşam annemlerden eve dönene kadar 10-10:30 oldu benneyaptımki
o saatten sonra ne anlatma hevesi, ne romantik yapma isteği kaldı..
seninle birşey konuşucam dediğimi anlamamış telefonda ..
neyse tabii yine de hediye paketini verdm :)))
açtı.. aa şimdiden aldın mı dedii... tabii 1. ayını alayım diye düşündüm dedim.. :asigim:
çünkü geliyor dedim.. :asigim:
ben biliyordum ki zaten diyo.. kaydirigubbakcemile3 hey Ya Rabbim....
sonra başladık.. şu zaman doğum olur inş.. bu zaman işten çıkarsın.. şunu şöyle ederiz.. bunu böyle ederiz muhabbetlerine kaydirigubbakcemile3
sonra da anne oluyorum t-shirt ümü giyip onunla uyudummm opuyorumnanaktan
haklısın canım ... çok takıntılı oldum son günlerde sanırım :sinifsinif:
inşaallah hayırlısıyla gülyüzlümm ... :1hug:
ahh bende isterdimm.. hatta ben nisan ayını çok severim..
ama sanırım mart topikinin son sayfalarından tutunucam topiğe kaydirigubbakcemile3
mart sonu olacak sanırım Rabbim izin verirde herşey yolunda giderse :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar..geçmişi oku oku bitiremedim ya..kafamçokkarıştı
çilegim ne olur telefon et bacım çatlıcam burdan meraktan....bugün ben buralardayım...insallah hamilesindir...
pc yi tamire verdim akşam alacagım insallah.1 haftadır evde giremiyom nete.
nevinim sen nasılsın tatlım..
:roflol: :roflol:Canım tellede öğrenebilirsin hatta öğrenmelisin,biz akşama kadar bekleyemeyiz,çatlarız orta yerimizden...
valla ben ne zaman çıkacağını öğrendim ama pek te mutluı olmadım.ya şunu daha erken alsak olmaz mı ileğim yaa.telle öğrensen felan diyorum
hıımm tamam o zaman :kedi:Gayet güzel olmuş gamzem boşver..Bende kötü birşey oldu sandım:1shok:...
Olsun olsun ben sevdim bunu:kedi:
kuzum sağol hesabın içinSon adet tarihi 16 haziran olarak baz alırsak..Hesap şöyleymiş...7 gün ekle,3 ay geri gel:)))
7 eklersek,olur sana 23 haziran..
3 ay geri gelelim 23 mart:lepi:İşte doğum tarihimiz...şakkıdı
kaydirigubbakcemile3 tamam denefim açacam telefon inşaallahgünaydın arkadaşlar..geçmişi oku oku bitiremedim ya..kafamçokkarıştı
çilegim ne olur telefon et bacım çatlıcam burdan meraktan....bugün ben buralardayım...insallah hamilesindir...
pc yi tamire verdim akşam alacagım insallah.1 haftadır evde giremiyom nete.
nevinim sen nasılsın tatlım..
inşaallahh nevinimm
:lepi::lepi:
İnşallah canım....
Hadi 45 dakka kaldı,hayırlısı inşallah....
Hayırlın sağlıklı sonuçlar olsun...
Olmuş olmuş kuzum daha ne olsun...
Daha ailenin haberi yok yani...
Ayy nasıl durdun kızz söylemeden.....
Ben diyom ya sana 7/24 o tişörtle gezecem ben.bi tek yıkamak için çıkarırım heral:)))Oda heral yani,belli olmaz...Oralara bir koku gelirse dersiniz,heee nevin tişörü çıkarmamıyo anlaşılan diye:roflol::roflol::roflol:
galiba bende sinir oluyorum buna :1ninca:Yaaa açmışlar öffff yaaa..sinir oluyorum bi tane hamile yok, asır öncesinden açıyolar şu topikleri
Çok sinir oluyorum çook
Bi bekleyinde hamile olunca açarsınız.
Ama yok laf kalabalığı olsun biz açalım bekleyelim, hamile olmazsakta olanlar devam eder.
Offf ne gereksiz bi iş hiç anlamıyorum
öğrencez zaten inşaallah canım kaydirigubbakcemile5valla ben ne zaman çıkacağını öğrendim ama pek te mutluı olmadım.ya şunu daha erken alsak olmaz mı ileğim yaa.telle öğrensen felan diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?