- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #14.441
Yaaa açmışlar öffff yaaa..sinir oluyorum bi tane hamile yok, asır öncesinden açıyolar şu topikleri
Çok sinir oluyorum çook
Bi bekleyinde hamile olunca açarsınız.
Ama yok laf kalabalığı olsun biz açalım bekleyelim, hamile olmazsakta olanlar devam eder.
Offf ne gereksiz bi iş hiç anlamıyorum
valla ben ne zaman çıkacağını öğrendim ama pek te mutluı olmadım.ya şunu daha erken alsak olmaz mı ileğim yaa.telle öğrensen felan diyorum
:roflol: :roflol:
ya bu ne yaaa
gönderdiğim mesajlar 10 saat sonra geliyo.ben bunu daha gamze ne zaman çıkacağını söylemeden yazmıştııımm.offffff
:roflol: hiç zannetmem
Mart mart..Gün bile verdik size....Oda normal doğum zamanı yani,sezeryan olursa dahada erkene gelebilir...Yok derseki,anne ben sıkarım kendimi 1 hafta daha dururum,ozaman bilemem tebikaydirigubbakcemile3
takıntı yapma zamanın doldu canım,artık takıntı neyin yok,hamişliğin keyfini çıkaracaksın inşallah,sağlıkla....Rabbim sağlıkta ayırmasın...
:roflol: :roflol: :roflol:ya bu ne yaaa
gönderdiğim mesajlar 10 saat sonra geliyo.ben bunu daha gamze ne zaman çıkacağını söylemeden yazmıştııımm.offffff
Allah kolaylık versingünaydın şekerler
bu haftam öylece hastanelerde koşturmakla geçti,kadın doğumdan araştırma hastanesine araştırma hastanesinden röntgen cihazı yok diye numuneye koşturup durdum bana hipotroid tanısı koydular,haftaya troidden bi filmim daha var onun sonucunu da alıp ilaç tedavisnie başlayacak dr.
Kadın doğum doktoruda ilaçları kullanıp biraz düzene girince adetlerim filan ondan sonra gelmemi söyledi çok yorgunum sabahları saat 6.30 da uyanıp gittim hastanelere daha çok koşturcam gibime geliyor
herkesi öpüyorum
Ok yaklaşmışım baya demi???kuzum sağol hesabın için
son adet 18 haziran
muhtemel doğum tarihi 25 mart inşaallahurrahmannn opuyorumnanaktan
evet daha haberleri yok bende doğumgünümde onlara bu hediyeyi vermek isterdim ama kocacımla konuşmadan diyemezdim :1no2:
:roflol: :roflol: :roflol: t-shirt öyle rahat öyle rahatkiii
bende 7/24 yapabilirüm yanii :roflol:
Canım geçmiş olsun,Rabbim şifasını da versin...günaydın şekerler
bu haftam öylece hastanelerde koşturmakla geçti,kadın doğumdan araştırma hastanesine araştırma hastanesinden röntgen cihazı yok diye numuneye koşturup durdum bana hipotroid tanısı koydular,haftaya troidden bi filmim daha var onun sonucunu da alıp ilaç tedavisnie başlayacak dr.
Kadın doğum doktoruda ilaçları kullanıp biraz düzene girince adetlerim filan ondan sonra gelmemi söyledi çok yorgunum sabahları saat 6.30 da uyanıp gittim hastanelere daha çok koşturcam gibime geliyor
herkesi öpüyorum
Tamam şekerim bildim bildim,sitenin azizliği işte...neviim okumaz olur muyum okuyorum da işte aksilik oluyo arada böyle
bu arada denefim ben burda başında oturduğum halde pc nin, okumayı zor yetiştiriyorum.senin işin bayağı zor gerçekten :)))))))
nevinim yaa senin mesajlara da alıntı yapıcam.bakıyorum alıntı yap yok ortada.aşağı iniyorum iniyorum iniyorum meğeer ordaymış alıntı yap butonu :))))))))))))
o mavi şey çok güzel de azcıkın büyük gimin :))))))))))))))
:dance: bayılıyom burası böyle olunca
Peğki canım,büyük olmuş,göz yoruyor derseniz küçültürüm yani,aşkolsun....:ecrin_bebek:yok yok kalsın nevincim
bütün topiğin nazar boncuğu gibi olmuş.güzel duruyo.sayfamızı renklendiriyo
evet tatlım a.s. kaydirigubbakcemile5Ok yaklaşmışım baya demi???
ınşallah canım inşallah...sağlıkla kuzum....
Tabiki canım haklısın...
Bugün söylersin inşallah...
Kan sonucunuda alınca artık ufaktan doktor randevunuda ayarla dtlum..
Ayy ne çok biliyom her şeyi dimi.Herşeye karışmasam olmazkaydirigubbakcemile3
Rahatmı???Ohhh ohh iyi iyi...Giyeriz ozamanı bol bol inşallah...
:kedi: hıhııı :))[/B]denefcim iyiyim hamdolsun.adetimi bekliyorum.ya bu gün ya da yarın olcam işte.
dua işini sormuşsun.başlıycaz tekrar inşallah.hem beklememiz iyi olmuş.çilek için de bi niyet çıktı işte.varmış bi hayır beklememizde de di mi :))))
:lepi: :lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5Bende bende bende:lepi:
Heyyyooooo mumu geldiiiii....
Haydi halaya başlayak tekrardan...
Busabah kalabalığız maşallah....
Halay başı başla hayden...
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kaydirigubbakcemile3 inşaallah bende bugün sonucu alınca söylemeyi düşünüyorum gamyoncuiremsu
doktor randevümüde çarş. ya da perş. ayarlıcam sanırım cuma gidiyoruz nasipse çünkü
kese görünür o zamana inş. dimi ?
gerçekten o kadar güzel bir kumaşı var kii.. seçen eller dert görmesinnn :asigim:
[QUOTE]
İnşallah canım...
5. yada 6. haftadagözüküyor diye biliyorum ama emin değilim...
Sen hele bir git hayırlısıyla,doktorun bilgi verir canım...Ama görünür büyük ihtimalle sanırım,inşallah..
Amin amin.....kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?