Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

iyiyim nevincim ilaca devam bakalım bitince ne olucak kistlerim eriyodur inşş adet bitti ama kara kara akıntılar gelmekte daha önce böyle kist durumu oldu ama bu kadar akıntı uzamamıştı ALLAHIM hayırlıar göstersin inşş:Saruboceq:

Amin Pinkim amin...
Temizlendiğine işarettir belkide..Temizlensin gitsinler inşallah..

Bana müsade biraz,uzanıp dinleneyim eccuk...

inş canım hayırlısıyla ALLAHIM hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşş..bende çıkıyorum işlerim var resmim var yarımda beni bekliyor

ohhhh geçmişi okuyup bitirdim ama bende bittim...bahvettiniz beni...

pinkcim,sinüzitin yok burnun için ameliyat denilmiş ama güvenmemekte de haklısın,bu devirde 3 dr.gidip aynı teşhisi üçü de koyarsa öyle ameliyat olcan canım...inşallah ameliyatada gerek kalmaz,kistinde eriyordur canım,için temizleniyordur ...inşallah arkasıda hamilelik olur....

mumucum ve çileğime iyi tatilller diliyorum...tatil insana stres attırıyor valla,tadını çıkarın kızlar...

nehirimden ses çıkmamış...kuzum benim çok üzüldün biliyorum ama gel artık bence buralara...konuştukça rahatlarsın canımcım.....

alhancımın mis kokulu bebişi de çok tatlı maşallah...annemizde iyi baktığı belli biraz kilo almış bebişimiz....

radyolojim,hadi bacım bu sefer olcak,yüzümüz seninle gülecek inşallah....

berrincim,maşşallah iyi gezdin,dr.doğum için gün verir herhalde artık...

Nebilem Gamzem...
Arayıp teselli edip,moral vermeye çalışacaklar heralde...
:gitme: :gitme: :gitme:
Bana müsade biraz,uzanıp dinleneyim eccuk...

iyi dinlen.. dikkat et kendine canım arkadaşımm :1hug:
mumucum ve çileğime iyi tatilller diliyorum...tatil insana stres attırıyor valla,tadını çıkarın kızlar...
ayy inşaallah gülyüzlümm
öyle bunaldım kii tarif edemem :1no2:

gülyzüm sağol canım beni merak etmişsin.hamdolsun bugünümüze.iyi olmak için çabalıyoruz.
daha iyi olucaz inş.
başladım canım işte iğnelere nihayet.bugün üçüncüsünü oldum.bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eyler.
senin de iyi olmana sevindim.bende 8i gibi çıkacam tatile inş.ben de çok bunaldım.

yarın inşaallah kuzum ...
nasıl dinlenebildin mi, nasıl hissediyorsun kendini

Ehh işte,tam derin uykuya dalamıyorum yaa,böle yarı uyur yarı uyanık uyuyorum işte,dışardan gelen sesleri duyuyorum ama bi yandanda uyuyorum işte,nasıl oluyorsa..
Baya ağrım var,kanamam da arttı baya..Yani aslında normal seviyesine geldi diyelim...
Sabah ağrıyla uyandım,2 tane parol içtim,geçtiydi geç de olsa..Şimdi yine başladı bu sefer daha kuvvetli bi ilaç içtim,geçer birazdan sanırım,inşallah...
Yarın da görüşücez yani,güzelll...Özlicem seni çok,gittiğin yerde net olurmu acaba...
Bizim bu topik ilk açıldığında,yağmur diye bi arkadaşımız vardı.Oda tatile gittiydi..
Tatile gidiş o gidiş,hala bekliyoruz:)))
Sende unutmayasın bizi sakın ama arar sorar iş yerini bulur,sonrada:mymeka:yaparız sana,kaçamazsın yani biyereopuyorumnanaktan

kaçan / kaçmak isteyen kim deliii opuyorumnanaktan ben sana yapayım bi tane :mymeka:

bende seni ve hepinizi çookkk özlicem.. tatile gidiyorum hiçbirşey umrumda değil ama buradan ayrı kalacağım için üzülüyorum gerçekten.. çookk alıştım sizlere opuyorumnanaktan
malesef orada net yok :sinifsinif:

normalde adetlerin böyle ağrılı mı olurdu ? yani bu yapılan işlemlerin ardından mı ağrılı bir şekilde geçiriyorsun?

selam kızlar bende anca geldım dr dan
şeker lı suyumu içtim şekerım iyi cıktı
ama idrar testım cok iltihaplı cıktı
doktor antıbıyotık verdı inşallah gecer

Canım benim adetler hep ağrılı olur,ilk gün mutlaka ağrı kesici içerim yani..Ama bukadar şidetlisi,yani günde 2 tane ilaç aldıracak kadar şiddetlisi arada olur.Bekarken hele hep böyleydi,beterdi yani...
Ama ağrılı geçiririm hep,ırsi biraz bizde galiba,anneminde öyleymiş,nehirin de öyleydi..Garibim şimdilerde karman çurman olduğu için,ağrısıda pek olmuyor...

Şaka yaptım be yavrum,yağmuru anayım dedim aslında...
Valla sensiz nice olur bu topiğin hali acaba??

Hoşgeldin canım,geçmiş olsun..
Şeker iyiymiş maşallah..
Antibiyotikle temizlenir inşallah canım,merak etme..
Bi sıkıntı vermiyor galiba sana,hiç bahsetmemiştin...
Cinsiyet için bişi dedilermi?

Hoşgeldin canım,geçmiş olsun..
Şeker iyiymiş maşallah..
Antibiyotikle temizlenir inşallah canım,merak etme..
Bi sıkıntı vermiyor galiba sana,hiç bahsetmemiştin...
Cinsiyet için bişi dedilermi?

hoşbuldum canım
iltıhaptan benımde haberım yoktu şaşırdım var oldugunu ogrenınce
ultrasona sokmadılar canım
zaten cınsıyet soylemıyolar
benım ufaklık surprız bebek

hoşbuldum canım
iltıhaptan benımde haberım yoktu şaşırdım var oldugunu ogrenınce
ultrasona sokmadılar canım
zaten cınsıyet soylemıyolar
benım ufaklık surprız bebek
Evet gerçekten süpriz bebek...:ecrin_bebek:
Sağlıklı olsun,sen sağlıklı olda,elbet öğrenicezkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin berincim..
geçmiş olsun... genelde iltihap ağrılı atlatılır ama sana hissettirmedi herhalde..
ilaçlarına dikkat ettiğin sürece çabuk atlatırsın inş.
:kedi: bilmukabele nevinim a.s.

aynen benimde ağrılı geçer, ağrı kesici almadan edemem :1no2:
ama sadece ilk gün oluyor dimi ağrıların
yarın rahatlarsın inşaallah..
Gamzem ama ben sensiz napıcam yaamafoldumben
bilmiyorum kuzum.. mafoldumben ben napıcam mafoldumben

ılk gün ve 4.gün olur benim ağrım..
4.gün olan yarım saat sürer ve yoğun bir kanamam olur...Ama en fazla yarım saat süreceğini bildiğim için ilaç içmem,dayanırım...Ondan sonra damla damla ve kahvrengi şekilde 9 günü tamamlarım...9.güne kadar gelir mutlaka birkaç damla da olsa...
Benim adet arşivim böylekaydirigubbakcemile3Beyendinizmi? kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…