- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #14.821
İlk gün ve 4.gün olur benim ağrım..
4.gün olan yarım saat sürer ve yoğun bir kanamam olur...Ama en fazla yarım saat süreceğini bildiğim için ilaç içmem,dayanırım...Ondan sonra damla damla ve kahvrengi şekilde 9 günü tamamlarım...9.güne kadar gelir mutlaka birkaç damla da olsa...
Benim adet arşivim böylekaydirigubbakcemile3Beyendinizmi? kaydirigubbakcemile3
a.sa.sa.sberinim geçmiş olsun
sen öyle suların içinde cıpır cıpır halı yıkarsan duvar silersen olacağı buydu işte.o kadar dedik sana di mi dkkat et berin dikkat et berin.neyse buna da şükür.
Offfff benimki mübarek tam gününde geldi,çok sıkıntılıyım..kaydirigubbakcemile3 çok beğendikkaydirigubbakcemile3
Benimkide beni krize sokmadan artık gelse diyorumkötükedihüso
Offf hala olmadım çok sıkıntılıyımkötükedihüso
a.sa.sa.s
Offfff benimki mübarek tam gününde geldi,çok sıkıntılıyım..
Bizim rahimlerimizi değiş tokuş etmemiz lazım kanımca...
kaydirigubbakcemile3 beğendim beğendimm .. benimkide aynından kii kaydirigubbakcemile5İlk gün ve 4.gün olur benim ağrım..
4.gün olan yarım saat sürer ve yoğun bir kanamam olur...Ama en fazla yarım saat süreceğini bildiğim için ilaç içmem,dayanırım...Ondan sonra damla damla ve kahvrengi şekilde 9 günü tamamlarım...9.güne kadar gelir mutlaka birkaç damla da olsa...
Benim adet arşivim böylekaydirigubbakcemile3Beyendinizmi? kaydirigubbakcemile3
evettt hızlı başladık 5 haftayı arkada bıraktık.. elhamdülillah opuyorumnanaktanmafoldumbenmafoldumben
Ahhh meleğimiz bugün 5 haftalık olmuş bile maşallah sübhanallahopuyorumnanaktan
tamam kuzum.. iyi bak kendineİyi akşamlar herkese..
Ben kaçıyorum....
berinim geçmiş olsun
sen öyle suların içinde cıpır cıpır halı yıkarsan duvar silersen olacağı buydu işte.o kadar dedik sana di mi dkkat et berin dikkat et berin.neyse buna da şükür.
berinim geçmiş olsun .sen hiç dikkat etmedin kendine.hamile hamile halımı yıkanır bacım...bundan sonra koru bari kendini.....az kaldı zaten dogumada demi.ne kadar kaldı bacım doguma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?