Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

berinim geçmiş olsun
sen öyle suların içinde cıpır cıpır halı yıkarsan duvar silersen olacağı buydu işte.o kadar dedik sana di mi dkkat et berin dikkat et berin.neyse buna da şükür.

kaydirigubbakcemile3 çok beğendikkaydirigubbakcemile3
Benimkide beni krize sokmadan artık gelse diyorumkötükedihüso
Offf hala olmadım çok sıkıntılıyımkötükedihüso

berinim geçmiş olsun
sen öyle suların içinde cıpır cıpır halı yıkarsan duvar silersen olacağı buydu işte.o kadar dedik sana di mi dkkat et berin dikkat et berin.neyse buna da şükür.
a.sa.sa.s

kaydirigubbakcemile3 çok beğendikkaydirigubbakcemile3
Benimkide beni krize sokmadan artık gelse diyorumkötükedihüso
Offf hala olmadım çok sıkıntılıyımkötükedihüso
Offfff benimki mübarek tam gününde geldi,çok sıkıntılıyım..
Bizim rahimlerimizi değiş tokuş etmemiz lazım kanımca...

kaydirigubbakcemile3 beğendim beğendimm .. benimkide aynından kii kaydirigubbakcemile5
yalnız 4. gün ağrı olması çok tuhaf yaw :bbo:
mafoldumbenmafoldumben

Ahhh meleğimiz bugün 5 haftalık olmuş bile maşallah sübhanallahopuyorumnanaktan
evettt hızlı başladık 5 haftayı arkada bıraktık.. elhamdülillah opuyorumnanaktan
Şeniz :1hug: :asigim:

berinim geçmiş olsun

evetya haklısın galıba halı yıkadıgım ıcın oldu mutlaka
bende nıye ıltıhap oldum dıye duşunup duşuyordum

canım nevinim.....senağlama
.ne denirki ben müjdeni almak için gelmiştim buraya............................:çok üzgünüm:
rabbim daha fazla bekletmesin inşallah...........................offf offffff............................:a015:
Bol bol sabır diliyorum.....

Son düzenleme:
nehir ben alacakanlığı alt yazılı orjinal izledim tatlım.....................
eşim internetten indirdi.alt yazısını da bulup yapıştırdı nasıl yapıyor bilmiyorum ama ............
süperdi....zemuszemus
edfırt :asigim:

iyi akşamlar kızlar .çok şükür internetim yapıldı.iki kere servis geldi pc yi yapmaya.insallah bi daha bişey olmaz.....akşamları en azından fırsat buldukça kk ya gelebilirim...gündüz zaten gelemiyom patron var diye

geçmişi okuyamadım ....umarım hepinizde iyisinizdir.iyi akşamlar canlarım..a.s.a.s.

berinim geçmiş olsun .sen hiç dikkat etmedin kendine.hamile hamile halımı yıkanır bacım...bundan sonra koru bari kendini.....az kaldı zaten dogumada demi.ne kadar kaldı bacım doguma

berinim geçmiş olsun .sen hiç dikkat etmedin kendine.hamile hamile halımı yıkanır bacım...bundan sonra koru bari kendini.....az kaldı zaten dogumada demi.ne kadar kaldı bacım doguma

sagol canım
evet hıç dıkkat etmıyorum kendıme ne bıleyım ya yapı meselesı
hıç kendımı dızgınleyemıyorum

doguma az kaldı sayılır 7 aylık olduk artıkın

sen nasılsın neler yapıyon

ben geldim ama kaçıyorum berincim
denefim kayınvalideni merak ediyom bacım.nasıl oldu.nasıl halleiyosun bütün herşeyi.
allah yardımcın olsun

haıd ıyı geceler
iyi geceler teknıkerım

sabah gelecek arkadaşlarada gunaydınnnnnnnnnnzemuszemusa.s.

günaydın berincim a.s.
günaydın arkadaşlarımm ...

hiçççççç keyfim yokk..
ayrılık günü de geldi mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…