Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ıyi akşamlar hatunlarkaydirigubbakcemile2
Nasılsınızzemuszemus
Çıleğim gitti topik durgunlaştı ama yaaaopuyorumnanaktan

Gülyüzüm berin denef ablacım nasılsınız?

günaydın bacılarım...nehirim sagol güzel bacım iyiyim...
evde sular kesik bende geldim kk ya.
kızlar 15 gün sonra bende artık bir işsizim ..ama üzülmüyorum.artık yapılacak işlerim var kendimle ilgili..kurslara gidecem .kendime artık zaman ayıracam.iş teklifi geldi bi poliklinikten .ama kabul etmicem...evde duracam..ramazandan sonra artık kesin bebek tedavisine başlamayı düşünüyoz...ben buralardayım bacılar.anacım özleyin beni..a.s.a.s.a.s.

günaydın kızlar iyi pazarlar nehirim avatarımı beğenmedinmi yoksam..
denefim canım biraz dinlen çok yoruldun canım bebeğin gelicek hayırlısıyla inşş

Hımmm hakkında hayılısı olsun denef ablacım..Gerçekten istemiyormusun çalışmakYok yok pinkim çok beğendim sadece alışmıştık o yüzden dedim İyi pazarlar efem herkese...

selamlarrrr
yorucu ve de yoğun bir haftasonundan sonra yine buralardayım.
gerçeten kimsecikler uğramamış yaw.ben de hiç evde durmadığım için uğrayamadım.eşim ankaradaydı haftasonu.bende geziyodum işte malum.birazdan gelcek kocişim.onu bekliyorum.sizler nasılsınız canım arkadaşlarım

selam bacılar....kimse yok yine.ben buralardayım.
radyolojim herşey güzel gidiyo ..senin adına çok sevindim...insallah bu ay bebişin gelir :Saruboceq:
sağol canım inşallah.allah razı olsun.yarın yine kontrol var.bakalım neler diycek doktorcuğum.

çileğimin hepinize çok selamı var bu arada.

denefim hakkında hayırlısı olsun canım arkadaşım.üzülme.en azından tazminatını alacaksın.bu da senin bayağı işine yarar.

bi süre dinlen bakalım.mevlam görelim neyler....

amanınnnn topiğimizde tatil yapıyor demek...

radyolojim,nasılsın canım?

denefcim,hakkında hangisi hayırlısıysa o olsun canım...bende iş arıyorum ama bulamıyorum ne yazıkki.......

ıyi geceler herkese....

Denefçim hakkında hayırlısı olsun kuzum...

Biraz da kendinle ilgilenirsin işte,ne güzel...Moralin iyice yerine gelir,Allahın izniyle...

Bi selam edip kaçam dedim...Yarın görüşmek üzereeeee...

iyigeceler nevincim...nasılsın,herşey yolundamı canım???

Ayy neyse yazmışsınız birşeyler..
Bugün bakıyorum benden sonra hiç gelen giden olmamış...

Gülyüzüm demek sende iş kadını olacaksın. Ablamında böyle bir isteği var
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

Radycim çok hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum inşallah..

Az önce gülme krizinden yeni çıktım:roflol:
Şöyleki;
Telefonum çaldı (babam aradı) vede telefonum odamdaydı..
Bende salondan koşarak odama gidiyoruuuum..
Tam salondan çıkıp koridora girerken (salondan çıkınca tam U şeklinde dönülüyor koridora) ayağım kaydı ve boylu boyunca yüz üstü yere yapıştım:roflol:
Eyvahh dedim ölecem şimdi sancıdan..Ama bir tek dirseğim ve leğen kemiğimi çok sert çarptım yere..Onlar biraz acıdı..
Ama gülmekten konuşamıyorum:roflol: annem koşarak geldi yanıma ben hala yerdeyim ve hala telefon çalıyor, gülme krizinin arasında telefonu istedim annemden, açtım ama babamla kahkahalarla konuşuyorum (tabi hala yerdeyim:roflol:)

Ayy şimdi bıraktım ancak gülmeyi..Allah'tan bişey olmadı..
Yani tam anlamıyla yapıştım yere:roflol:Görülmeye değer bir manzaraydı..
Abla eğer beni görseydin düşerken, ömür boyu kurtulamazdım dilinden:roflol:

hay allah iyiliğini versin.
iyi de acelen ne.dikkat etsene :))))
kesin arıyanı çilek sanmıştır haa.ondandır bu telaşı.

çok geçmiş olsun cnmcım.böyle görünmez kazalar insanların başına neler açıyo.sen yine de dikkati elden bırakma.
gülyüzüm iyiyim canım ya şükür.biraz midem ağrıyo.bugün piknikte fazla kaçırdık ta biraz.şimdi sıkıntısını çekiyorum
sen nasılsın. iyi misin.gerçi iyi olduğunu okumuştum yaa az önce.keyfin baya yerinde gözüküyor.

ayrıca akşam üzeri benimde tel çaldı çağrı yapan çilekmiş.ay hakkaten çok tuhaf oldu yaa.lise günlerim aklıma geldi.telefona ilk sahip olduğum zamanlar.kontörün kısıtlı olduğu,hatırladığını belirtmek için çağrıların yeterli olduğu zamanlar.siz diyodunuz ya nehirim lise çağlarımızı hatırladık diye.bi çağrı yaparak bende yad ettim o günleri :)))

nevinim sen nereye yaa.uykun mu geldi gece kuşu hayırdır.

benim kociş 1 i geçe gelecekmiş.ayaktayım mecburen o saate kadar.dünde 4 te yattım 7 buçukta kalktım.3 buçuk saat uykuyla duruyorum ve de yarın çalışıcam.ama beklemek zorundayım yine de uyumadan (çünkü korrkkuuyyoorruumm :kedi: :kedi: mafoldumben)

Radymm aynen çilek sandım, ama babamda Kırşehir'e gidiyor, otobüsü gelmiş onun için aramış:kedi:

Ayy ne bileyim hep koşarım ama kilim vardı o kaydırdı beni..Hala düşününce gülüyorum.
Böyle malak gibi boylu boyunca yerde:roflol:

Bizde tüm gün evdeydik, ablamlarda bizdeydi.
Babam artık Kırşehir'de çalışıyorya, 2 haftada 1 geliyor. Onun için ablamlarda tüm gün bizdeydi

Yarın akşamda kuzenler ve arkadaşlarla lunaparka gideceğiz.
ızmit'in fuarı ve lunaparkı çookk güzeldir..Bir nevi Tatilya..

Radym kaçıncı gün iğnelerin, kaç günü kaldı tahminen çatlatmaya?

Pinkim iyi akşamlar...

Aynen rady yaa çağrı hala çok ilginç geliyorkaydirigubbakcemile3
Eskiden bide sürekli çağrılaşırdık yani öyle 1 kere kesmezdi sürekli sürekli:roflol:
o çaldırır sen çaldırır deli gibi:roflol:
Bide çileğin telefonunda müzik çalıyor ararken, geriliyorum müziği duyunca, sanki çalmıyormuş gibi geliyor..
Artık yarında bi mesajlaşalım..

nehircim iyi akşamalr bizde yeni geldik yatmadan bakim size dedim iyi geceler tatliş ben çıkim eşim kızmadan ben evdeyken oturma başına diyo da

slm canlar...........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cok ozledım sızlerı ama sukur ıyı hbrlerınızı alıyorum......hıc vaktım olmuyor ınanın hıc oturamuyorum...halbukı aılem esım hep yardımcı sukur.....cok buyuk keyıfle yapıyorum ama hamdolsun ..........hala olacagım da bellı oldu hamdolsun cookk mutluyumkaydirigubbakcemile5a.s.:teytey::teytey:
herkesı coooooooookkkkk opuyorum canlarım..... 2 dkcık grdım zaten bı arkadasım bendeydı esım onu bırakmaya gttı.bebısler uyanmak uzere gece mesaım baslıyor .mama saatlerı bu arada..cokacimcoookbırı yatıyor bırı kalkıyor,bıırı doyuyor bırı acıkıyor gece boyu ayaktayız......:kedi::ecrin_bebek:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
.dualarımdasınız bacılar..:Saruboceq::Saruboceq:grusmek uzere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…