- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #14.881
anladım kuzum.. bigörüşün bakalım :1ninca:İş için sayılır aslında,para mevzuuu...Eşim gidiyorken bende giderim,hem doktorlada görüşmüş oluruz..Gerçi görüşmesete olur ama imkan varken görüşürüz işte..
Isparta kışın korkunç soğuk oluyormuş..3 ay ordaydı sonrası da Hakkari Şemdinli...Ve hiç izin kullanmadı.Dolayısıyla 1 ay erken gelmişti...Ahh ahh 18 ay nasıl geçecek deyip ağlıyorduk,yıllar geçiyor haberimiz yok,evlendiğimiz 6sene oldu...
Gamzem sen neyden bunaldın böle bakimm..İştenmi güçtemi başka bişeylerdenmi??Heeee...
Allah razı olsun myhopum seninde inş. a.s.selam kızlarrrropuyorumnanaktan
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
ne çok ısparta noktamız çıktı yaww :))benim eşimde ıspartada askerlik yapmıştı
Hım spontane takılıyonuz yani..
Ayrı ayrı kalacak yer bulursunuz inşallah..İğneler boşa gitmesin yani,Allah muhafaza :)))
Yok anam,biz tatile kadın havuzu ayrı olan otellere gidiyoruz..O dediklerimi orda yapıyorum,yapıyordum..Haşema neyin hak getire,işim olmaz...kaydirigubbakcemile3
Ohh Berincim,keyifler yerinde..İyi yapmışın gitmemekle,azcık dinlen..
İş miş icat etme kendine,uzan dinlen canım...
Hımmm anladım canım...anladım kuzum.. bigörüşün bakalım :1ninca:
ıspartadan sonra yüksek ihtimalle hakkariye veriyorlar zaten.. zor zorr askerlik çok zor gerçekten.. eşim dönebilirsem diye adak adamıştı.. kurban kesmişti geldiğine şükretmek için
sıkıntı konusunda ne diyeyim bilemiyorum ki nevinim.. şikayet ve şükürsüzlük etmek istemiyorum çünkü...
ama kısaca şöyle diyeyim;
geçen eşimle yaşadığım günlük krizi ikimizi de çokk yıprattı.. o olaydan sonra iyice tuhaflaştı.. saçmalık derecesinde kıskanç ve tuhaflıkları başladı.. bu beni çok tedirgin ediyor.. geçer inş. diye düşünüyorum.. mafoldumben
ayrıca işyeri 1-2 aydır bitirdi beni .. buraya nasıl vakit buluyorum onu da bilmiyorum
ayrıca bu hafta işyeri başka biryere taşınıyor.. onun sıkıntısı koşturmacası da var..
böyle işte
Bende çok özledim yaaaa...Off tatil, kaydıraktan kaymak foşşş havuza girmek, deniz yatağının üstünde ayakta durmaya çalışmak, kaydıraktan 4 kişi aynı anda kaymaya çalışmak, türlü saçmalıklar ayy nasıl özledim kız ablamafoldumben
gülyüzüm canım benim.bende sizleri çok özlüyom...hemen kk ya gelince direk burayı açıyom....sen nasılsın canım..
Amma kıskançmış topik heeeee
Müsait değildim o yüzden burdan yazdım:kedi:
Yoksamki şimdi bizi sevmiyor musun dicekler diye aklıma gelmedi değil ama ne alaka..:umursamaz:
Tabiki hepinizi çok seviyorummopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?