- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.021
hehehe.Dün Nehirle konuşuyoruz da,bu kız evlendikten sonra her ay kendini hamile sanacak heralde...
gecikme desen onda,ara lekelenme desen onda,baş dönmesi onda,batma çıkma onda...Biz de esamesi yok vallah...
garibim,her ay hemilemiyim acaba diye topik açacak heralde...
Bende dedim,gebelik testlerini toptan alırsınız artık,ucuza gelir:)))))Yoksam baş edilmez:)))
Huuuuhuuuu kimse yokmu?
Radyolojim kızzz,hani akşam gelecektin..Bak sen akşam gelcem,sizde gelin dedin diye geldim kızzzz...Nirdesin yahuuuu....
ya ama ben annemlerdeyken gelmişsiniz yaahe ya nerde bu kız yahu
canım naaber.çok yoruluyosun sen yaaakıslar iyi geceler kocişi uyuttum çerezimi aldım geldim
ayaklarım çok ağrıyordu birde tuzlu su yapdım ohhhh
keyfim yerinde bide sizler toplaşsaydınız gülyüzlüm pinkim
yakaladım sizi nasılsınız
:roflol::roflol::roflol: hay azına sağlık nevinim öldüm gülmekden vallaDün Nehirle konuşuyoruz da,bu kız evlendikten sonra her ay kendini hamile sanacak heralde...
gecikme desen onda,ara lekelenme desen onda,baş dönmesi onda,batma çıkma onda...Biz de esamesi yok vallah...
garibim,her ay hemilemiyim acaba diye topik açacak heralde...
Bende dedim,gebelik testlerini toptan alırsınız artık,ucuza gelir:)))))Yoksam baş edilmez:)))
:roflol::roflol:ben mart ayında doktora gitmemek için kırk takla atıyodum açmaktan korktuğumdan.şimdi açmadan naaparım diye düşünmeye başladım
byyss
berincim,radyolojim hoşgeldiniz...
radyolojim açma konusunda benimle kimse yarışamaz...kaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçar çamaşırlarım var katlancak
kendinize iyi bakın iyi geceler
berincim iyiyim çok şükür,kocişimin gelmesini bekliyorum...bu arada apartmanımda bir ses var yatılacak gibi de değil...komşu kapıda kalmış,çilingirci gelmiş,çelik kapıyı açmaya uğraşıyor,uykusundan kalkan ne oluyor diye ayaklandı...
berincim,radyolojim hoşgeldiniz...
radyolojim açma konusunda benimle kimse yarışamaz...kaydirigubbakcemile3
radyolojim,uyu canım benim yarın iş var sana,yat dinlen biraz canımcım...iyi uykular,tatlı rüyalar desemde sen şimdi sızar kalırsın rüyada görmezsin...
berincim nerde resimlerin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?