Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nazcıııım doğum günün kutlu olsun tatlımmm.seneye minik kusunla bırlıkte kutlarsın insallah canım.
kelebegım gecmıs olsun bol bol dinlen olurmu?sonunclarında temıs cıkacak insallah..
gülyüzüm haklısın canım bu kızın resımlerının cogu uyurken cekılmıs uyanıkken kudurdugu için uyurken daha masum :)))

canım masallah sana becerıklı hatunum benım ahh ahh kardesımde yookkı senı gelin yapayım kendıme .afıyet bal şeker olsun canım arkadasıma.
radycımıde aramak ıstıyorum ama goncasından cekınıyorum burda barı rahat bıraksınlar dermiş bide.neyse o müsait oldukca msj atsın bariii

alhanım gördüm seni cnm nasılsın bebegin nasıl bebegin adı ne cnm uzun zaman oldu gireemdigim kusura bakam cnm ya

eracım pc acıktı bende cadıyla ugrasıyodum.kızımın adı elif simay canım.evet epeydır yoktun sana cezamı versek ne yapsak heee :))))))

ohh maşaallah nehirim ne güzel eğleniyorsun,.. seninle yakın otursaydık ve bekarken tanışmış olsaydım ne iyi vakit geçirirdik hep beraber ..

sağol tatlım sanırım işe yarıyor bu bileklik :sm_cool:
maşaallah diyeyim..
ya hatuna bak nereye gittiğini anlamadım ben ordan oraya geziyorr
maşaallahhh ne güzellll

alhan, nehir sağolun kızlar.....opuyorumnanaktan

nehir ben bugün azra sılayla tanıştımmmmm................................. :dance:

dayımlar burda oldukalrı için pc ye fırsat kalmıyor

NAZCIM yeni yaşın hayırlara vesile olsun inşa.s.

KELEBEKÇİM çok geçmiş olsun yapışıklık olmaması güzel inş tedavinin sonuna kadar aynı güzellikler devam eder

ÇİLEKİM inş bileklik işe yarar kullananlar mide bulantısını geçirdiğini söylediler ama:uhm:

hayırlı akşamlar kızlar.nasılsınız.geçmişi okuyamadım...neler kaynatınız bakalım.ben bayadır giremedim.fındık topladık yövmiyecilerle beraber... bu sene baya fındıgımız çıktı.ALLAH BEREKETİNİ VERSİN İNSALLAH...ablamla annem bendeydi öle böle geçti günlerim.işten çıktıgımdan beri ilk kez yanlızım bu akşam...ama birazdan misafirlerim gelecek.hazırlık yapam ...hepinizi çok öpüyorum.görüşmek üzere kızlar.kendinize iyi bakın

denefin cnm olsun sen bizlere kendini özletiyorsun ama dikkat ettim moralin süper

önemli olan senin sağlığın olduğu için biz seni özlemeye devam ederiz

canım evet baya moralim iyi.bu yorguluklarda bitersekendime gelecegim insallah sen nasılsın...canım ben kaçar....akşam gelirim insallah tabi yorgunluktan pc başına geçeçek halim olursa..mirmirmirmir

inşallah hepinizin dilekleri gerçek olur ve bu mucizeyi hepiniz yaşarsınız inşallah tüm kalbimle diliyorum bunu gerçekten müthiş bir olay çünki

Aaa ben mesaj yazmıştım bu akşam..:1shok:
Gönder tuşuna basmamış mıyım:1shok:
Mesajım yok:1shok:

Esracım biz şimdi kelebek için 4444 tane Salat-ı Tefriciye okuyacağız.
Sende katılmak ister misin?
Ona göre dağıtacağım sayıları.

Sonra sıradan herkese okuyacağız inşallah..

Ahh gamzem ahh, yakın olsaydıkmafoldumben

nehircim,neşenden azcık bize de göndersene yawwww....ne o öyle 4 lere kadar eğlence...kıskandım,tanm benliksin valla...kız çık gelde burda da kaynatalım......

radyolojimin yokluğu belli valla...gel bacım gel...özledik seni...

kelebeğim nasıl oldun bacım,kendini iyi hissediyormusun...

berincim,senin bu bebiş çalgıcıyamı varır,çalgıcımı olur bilmem valla...düğünden geldiğin yok be bacım...

çileğim,bileziği sende denemiş olduk,memnun kadıysan söyle bacım,bundan sonra millete bu yöntemi söyleriz artık...

denefcim,iş ayrıldığın günden beri hiç boş kalmadın,çalıştığın zaman daha az yoruluyordun,şimdi daha çok yoruluyorsun galiba...birde sevenin çok bacım senin ondan bukadar geliyorlar sana...

alhancım,bilemem artık o zilli kızına söyle rahat dursun,gözü açık bri resmini istiyorum...

slm kızlar ben geldım

Hoşgeldiiinopuyorumnanaktan

nehircim,neşenden azcık bize de göndersene yawwww....ne o öyle 4 lere kadar eğlence...kıskandım,tanm benliksin valla...kız çık gelde burda da kaynatalım......

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Sorma gülyüzüm son zamanlarda çok sıkılıyordum arkadaşım yok diye. Çok iyi oldu çookkaydirigubbakcemile2

Dün akşam gelen arkadaşımın geçen hafta nişanı vardı.
Nişan geceside kızlar orda kaldık.. Sabaha kadar oturduk muhabbet ettik.
Sabahta bahçede kahvaltı yaptık geçen haftada çok eğlenceliydi:teytey:
Ben zaten lotusumun yazlığına gelecem:roflol: Öyle bir anlattıki:roflol:

evet gulyuzum cok haklısın sanırım oyle olacak calgıcı falan olmazsa bıle cok gezecege benzıyor evde durduramıycam sanırım ufaklıgı şimdiden cok gezmeye alıştı yaaa
benım kaynana hıç bı dugunden gezmekten vede işten gerı kalmaz tabı benıde goturur mutlaka

Son düzenleme:
iyiyim biraz ağrım var ama olacak artık o kadar.....
gecekuşu sen ne yapıyosun bakalım????

Hoşgeldin kelebeğimopuyorumnanaktan
Tekrar geçmiş olsun inşallah.
Rady e mesaj gönderdim ama hala cevap gelmedi yoldalar galiba.
Tefriciyeye başlamadan önce bişeyler okuyorduk onu hatırlayamıyorum yoksa paylaşım yapacağım ama.
Hani böyle tövbe falan çekiyorduk başında galibaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…