Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım benim çok geçmiş olsun...çok şükür yapışıklık yokmuş,patoloji sonucun da temiz çıkar inşallah,narkoz alınca da insanda bir sersemlik oluyor zaten,iki üç gün daha uyuşukluk halin olur,bol bol su,süt,yoğurt ye ki vücut narkozu atsın...kendine iyi bak canım...opuyorumnanaktan

hayırlı sabahlar mirmirmirmir tatlım doktora gidince kullandığımı söylicem zaten.. ama zaten bu sadece bi bileklik herhangi bi madde almıyorum vücuda.. akapunktur gibi bişiy..
ama zaten pek işe yaradığını da anlayamadım mafoldumben

yaaa Çok üzgünüm çoook :çok üzgünüm: mafoldumben
cileğim ins faydasını görürsün canım bilekliğin.zararı olacagını pek sanmıyorum gerci.
inşaallah alhanım :a015:
selam kızlar ben geldım
pazar gununden berı neler oldu bakalım
gonullu var mı yazacak
hoşgeldin a.s.
geçmiş olsun kelebecik
Allah şifalar versin
işleme almadan önce anlayamamış mı ki yapışıklık olmadığını CADIARZU

günaydın kızlar bugün benim doğum günüm
sizlerle olmakdan mutluyum kahvaltı yapacağız öpüyorum sizleri

pinkim ,gülyüzüm, çileğim sağolun kızlar.....
evet hala sersemliğim ve mide sorunlarım devam ediyor.az sonra kahvaltı yapmaya çalışıcam.kardeşim var evde sağolsun o ilgileniyor benimle....
çilekçim dr emin olmadığını, tüp bebek öncesi faydalı olacağını, daralmanın sebebinin araştırılacağını söylemişti......çok şükür yokmuş yapışıklık....

oh oh çok sevindim yapışıklık olmadığına herşey güzel olacak çok şükür inşallah:Saruboceq:

berincim,güzel annemiz hoşgelmiş....
hoş bulduk canım nasılsın

cok şukur yapışıklık yokmuş canım umarım herşey gonlunce olur

günaydın kızlar bugün benim doğum günüm
sizlerle olmakdan mutluyum kahvaltı yapacağız öpüyorum sizleri
sağlıkla, huzurla nice yıllara nazcım
doğum günün kutlu olsun
anladım tatlım ok o zaman
çok şükür..
hoş buldum canım inşallah tez zamanda bulantılarından
inşaallah berincim

günaydın arkdaşlar nasılsınız ya negüzel bebişler yaa alhan ve myhop ne tatlılarya allah bagişlasın yerim ben onları,,,

nazcım,tüm sevdiklerinle beraber geçireceğin sağlıklı mutlu yıllar seninle olsun canımcım....

berincim,iyiyim çok şükür...

çileğim bileziğin hayırlı olsun...inşallah faydasını görürsün...

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle...

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin.
Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun en farklısı çünkü tümüyle sevgiyle yazılmış bir mesaj. İyi ki varsın...

160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor.

nazzzzzzzzzzzz iyiki dogdun cnmmm

çileğim bileziğin hayırlı olsun...inşallah faydasını görürsün...
inşaallah tatlım ya sağolasın
ya bu arada pek işe yaramadı dedim ya
eşim yanlış tarif etmiş.. yanlış noktaya takmışım :roflol:
şimdi netten doğrusunu öğrendim
hala umut var yanii yehuu alkisalkisalkis

ben birazdan çıkıyorum canlarım.. hepinize hayırlı haftasonlarıııııı :1hug: Şeniz

berinim çileğim pinkim gülyüzlüm ersaaammm sağolun canlarım benim inş hep beraber oluruz.
esracım uğramıyorsun sen hiç bebiş yokmu canım bize geldi bi yavru allahın izni ile
sizede göndersin inş rabbim en kısa zamanda

bızde akşam ustu akraba kınası var oraya gıdecez
onun ıcın dun koyden geldık yarın yıne koye gıderız sanırım
of oof fffffffffffffffffff

Son düzenleme:

cnm yaa bebek yok daha bendede iki aydir evde degildim cnm ondan ugrayamıyodum ama şimdi burdayım hani kız erken diyodun bebeişe şimdi bak seninle hadi hayırlısı

Berincim hoşgeldin..
Esra sende hoşgeldin..

Nazcım doğum günün kutlu olsun..Nice senelere sağlıkla hayırla mutlulukla inşallah..

Kelebeğim çook geçmiş olsun..Allah şifa versin tedavini rast getirsin kolaylık versin inşallah..
Biz tefriciye okumaya karar verdik. Seninle başlayalım inşallah herkese okuyalım.
Onun için kendi adını, anne ve baba adını bana özelden yazıp gönderir misin.
Dağıtımını yapalım inşallah..

Alhancım yemek yaptık, muzlu rulo pasta yaptım
Bak tarifimde var burda
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/244741-muzlu-rulo-pasta-resimli-anlatimli.html
Çerez meyve gece 4 lere kadar muhabbet..Sabahta kahvaltı..Çok eğlendik çok güzel vakit geçirdik..

Pinkim sen ne zaman başlayacaksın tedaviye?

Çileğim hayırlı olsun bileziğin. ınşallah fayda eder canımmmm..

Rdaym den haber gtetirdim. Dün akşam göndermiş mesaj.

Kabatepe orman kampındalarmış dalga sesleri ve cır cır böceği sesleri eşliğinde, muhteşem bir yermiş..(hayun hava atıyor yaaaa )
Pazar günü ıstanbulda olacaklarmış inşallah..
Çok selamı var hepinizi öpüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…