- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.641
kızlar çok merak ettiniz biliyorum ama ağrım var biraz.yatıyorum öölee......
yapışıklık falan yokmuş çok şükür...biraz şişlik gibi bişiy vardı oradan parça aldım patolojiye verdim dedi dr....
dün stresten uyuyamamıştım gece.5 gibi eve geldik sızmışım resmen 3-4 saat uyudum.....
onun dışında iyiyim çok şükür......hepinizi öptümm.....
tatlım doktora gidince kullandığımı söylicem zaten.. ama zaten bu sadece bi bileklik herhangi bi madde almıyorum vücuda.. akapunktur gibi bişiy..Gamzem doktora sormadan şayapma ama olur mu:kedi:
Ben korkuyorum yaa dışardan destek alımlarında, hamilelikte yani:çok üzgünüm:
Kızım herhalde biz senin moralini daha çok bozmamak için söylemiyoruz çaktırma:1ninca:
Herhalde daha yeni başlangıcı sayılır bulantıların:roflol:. Daha dur bakam:roflol:
inşaallah alhanım :a015:cileğim ins faydasını görürsün canım bilekliğin.zararı olacagını pek sanmıyorum gerci.
hoşgeldin a.s.selam kızlar ben geldım
pazar gununden berı neler oldu bakalım
gonullu var mı yazacak
geçmiş olsun kelebecikkızlar çok merak ettiniz biliyorum ama ağrım var biraz.yatıyorum öölee......
yapışıklık falan yokmuş çok şükür...biraz şişlik gibi bişiy vardı oradan parça aldım patolojiye verdim dedi dr....
dün stresten uyuyamamıştım gece.5 gibi eve geldik sızmışım resmen 3-4 saat uyudum.....
günaydın kızlar bugün benim doğum günüm
sizlerle olmakdan mutluyum kahvaltı yapacağız öpüyorum sizleri
pinkim ,gülyüzüm, çileğim sağolun kızlar.....
evet hala sersemliğim ve mide sorunlarım devam ediyor.az sonra kahvaltı yapmaya çalışıcam.kardeşim var evde sağolsun o ilgileniyor benimle....
çilekçim dr emin olmadığını, tüp bebek öncesi faydalı olacağını, daralmanın sebebinin araştırılacağını söylemişti......çok şükür yokmuş yapışıklık....
hoş bulduk canım nasılsınberincim,güzel annemiz hoşgelmiş....
kızlar çok merak ettiniz biliyorum ama ağrım var biraz.yatıyorum öölee......
hayırlı sabahlar mirmirmirmir
tatlım doktora gidince kullandığımı söylicem zaten.. ama zaten bu sadece bi bileklik herhangi bi madde almıyorum vücuda.. akapunktur gibi bişiy..
ama zaten pek işe yaradığını da anlayamadım mafoldumben
yaaa Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm: mafoldumben
inşaallah alhanım :a015:
hoşgeldin a.s.
hoş buldum canım inşallah tez zamanda bulantılarından kurtulursun
günaydın kızlar bugün benim doğum günüm
gunaydın ve dogum gunun kutlu olsun nazcımm seneye bebişinle beraber kutlarsın inşallah canım
nice nice mutlu ve huzurlu senelere inşallah:Saruboceq:
sağlıkla, huzurla nice yıllara nazcımgünaydın kızlar bugün benim doğum günüm
anladım tatlım ok o zamanpinkim ,gülyüzüm, çileğim sağolun kızlar.....
evet hala sersemliğim ve mide sorunlarım devam ediyor.az sonra kahvaltı yapmaya çalışıcam.kardeşim var evde sağolsun o ilgileniyor benimle....
çilekçim dr emin olmadığını, tüp bebek öncesi faydalı olacağını, daralmanın sebebinin araştırılacağını söylemişti......çok şükür yokmuş yapışıklık....
inşaallah berincimhoş buldum canım inşallah tez zamanda bulantılarından
inşaallah tatlım ya sağolasınçileğim bileziğin hayırlı olsun...inşallah faydasını görürsün...
berinim çileğim pinkim gülyüzlüm ersaaammm sağolun canlarım benim inş hep beraber oluruz.
esracım uğramıyorsun sen hiç bebiş yokmu canım bize geldi bi yavru allahın izni ile
sizede göndersin inş rabbim en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?