- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.741
hım demek annesı bızım rızeli uy cesıleyim ona
kontrolü bugün olcaktım canım istemedi.yarın olcam.bu ay tedavi planlamıyoruz.hergün muayeneye gittiim için ben yumoş takibinde,hiç oruç tutamam öyle olunca.ondan bu ay geçsin bakalım.önümüüzdeki ay iğnelere devam yani...
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim.inşallah çok hayırlı bir yuva kurarsın.çok mutlu olacağın birini bulursun.şu şartlar iyi gibi gözüküyor ama bi görüş bakalım.
hım demek annesı bızım rızeli uy cesıleyim ona
evet nehirim
peki nevin nerede .
hiç göremedim bugün onu
radycim...çok güzel bu dörtlükler yawww...tüylerim diken diken oldu...galiba efkar dağıtma günümüz...
nehircim,demek bizim damat unileverde,
ben 2005 yılında unileverde sezonluk firma elemanlığı yaptım,keşke o firmaya tekrar girebilsem,çok kaliteli bir firma,maaşları da iyi olur...kolay kolay o firmaya eleman almazlar,çünkü alırken çok seçiciler,seninkide seçildiğine göre çok iyi bir insan olduğu belli...kariyer kadar insanlığı ve dürüstlüğü de arayan bir firma çünkü... karadenizlilere de iyi derler....valla ben verdim gitti.......vereliniortak:hooray::dance:
kontrolü bugün olcaktım canım istemedi.yarın olcam.bu ay tedavi planlamıyoruz.hergün muayeneye gittiim için ben yumoş takibinde,hiç oruç tutamam öyle olunca.ondan bu ay geçsin bakalım.önümüüzdeki ay iğnelere devam yani...
.
canımcım belki bu ara verme esnasında,ramazan ayının yüzü suyu hürmetine yüce mevlam hiçbirşeye gerek kalmadan kendiliğinden verir...:Saruboceq:
kızlar bu kaldığımız ormandan bi resim.
eşimle ben :)
kızlar bu kaldığımız ormandan bi resim.
eşimle ben :)
bunlarda kardelerim ve ben
bakalım nası çıkıcak.biras karanlık ama
canımcım karar senin tabiki,ama başlangıç iyi...ben ona istinaden dedim...sen tanıyacaksın tabiki...senin karekterine uygunmu,ilk görüşme anında birbirinizden etkilenecekmisiniz,oturması kalkması,saygısı,görüşü vs.bunlara bakacaksın vs.kısmet bu işler canım...hayırlısı olsun...
Aşkolsun gülyüzüm anladım tebiki, naz yapıyorum sende:kedi:
Bu arada kelebeğim o ne güzellik öyle yaa...
Buluşma resimlerinizi gördüm..
Taş gibi, genç kız gibi hatunsun ..Maşallah sübhanallah..
Amanın bu hatunlara bebek ne çok yakışacak inşallah inşallah..
Azradanda laf alamıyorum, ne çekiştirdiniz beni bakam?
Gelseydinde sende beni çekiştirseydin diyor
Bakıın görmek isteyenler içinnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...-temmuz-adana-bulusma-fotolarina-bakmaya.html
selam kızlar iyi geceler gelemiyorum misafirlerimiz var bir kaç gün daha gelemiycem ramazanda görüşürüz bol bol inşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?