Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

radycim...çok güzel bu dörtlükler yawww...tüylerim diken diken oldu...galiba efkar dağıtma günümüz...

nehircim,demek bizim damat unileverde,
ben 2005 yılında unileverde sezonluk firma elemanlığı yaptım,keşke o firmaya tekrar girebilsem,çok kaliteli bir firma,maaşları da iyi olur...kolay kolay o firmaya eleman almazlar,çünkü alırken çok seçiciler,seninkide seçildiğine göre çok iyi bir insan olduğu belli...kariyer kadar insanlığı ve dürüstlüğü de arayan bir firma çünkü... karadenizlilere de iyi derler....valla ben verdim gitti.......vereliniortak:hooray::dance:

Tabiki hayırlısı olsun radym..
Hiç bişey diyemiyorum.
Sonuçta görünce beğenmeyebilirim, o beni beğenmeyebilir yada ısınamayabilirzi
nasip işte..

Daha iyi olur vücudun dinlenir inşallah...
Zaten bi muayene etsin bakalım ne dökülecek doktorun..

hım demek annesı bızım rızeli uy cesıleyim ona

Benim anamda karadenizlizemuszemus
ne demek o kız cesıleyim?

evet nehirim
peki nevin nerede .
hiç göremedim bugün onu

Günümüz vardı bugün, ordaydık..Şimdide ablama gidiyorum karnım çok doyuracak beniopuyorumnanaktan

Ya seninki deme gülyüzüm yaa:kedi:
Hayırlısı belkim hiç olmayacak:sinifsinif:
demek verdin haa o kadar kolay mı yawmafoldumben

canımcım belki bu ara verme esnasında,ramazan ayının yüzü suyu hürmetine yüce mevlam hiçbirşeye gerek kalmadan kendiliğinden verir...:Saruboceq:

canımcım belki bu ara verme esnasında,ramazan ayının yüzü suyu hürmetine yüce mevlam hiçbirşeye gerek kalmadan kendiliğinden verir...:Saruboceq:

inşallah canım.
doktorum da geçen ay olduğum tedavinin bu ay da etkisini gösterme ihtimalinin olduğunu söylüyo zaten.inşallah öyle oolur.

Ya seninki deme gülyüzüm yaa:kedi:
Hayırlısı belkim hiç olmayacak:sinifsinif:
demek verdin haa o kadar kolay mı yawmafoldumben
[/B][/QUOTE]

canımcım karar senin tabiki,ama başlangıç iyi...ben ona istinaden dedim...sen tanıyacaksın tabiki...senin karekterine uygunmu,ilk görüşme anında birbirinizden etkilenecekmisiniz,oturması kalkması,saygısı,görüşü vs.bunlara bakacaksın vs.kısmet bu işler canım...hayırlısı olsun...

kızlar bu kaldığımız ormandan bi resim.
eşimle ben :)

çok güzel...Allah sizi hiç ayırmasın canım,yuvanızdaki mutluluğa bebişlerle devam edersiniz inşallah.....çok severim böyle yerleri yaw,beni niye bavuluna koymadın radycim...

kızlar bu kaldığımız ormandan bi resim.
eşimle ben :)

bunlarda kardelerim ve ben
bakalım nası çıkıcak.biras karanlık ama

Vay vayy vayy tatilci radyopuyorumnanaktan
Çok güzel çıkmışsınız.Manzarada harika..
Sen eğlendin ailende eğlenmiştir inşallah..
Rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin inşallah..
İnşallah hayırla sağlıkla meleğinizde en kısa zamanda gelir inşallah..

Aşkolsun gülyüzüm anladım tebiki, naz yapıyorum sende:kedi:

canım evet bir türlü bitmedi.....
teşekkür ederim tatlımm.... opuyorumnanaktan
insanın bahtı güzel olsun.....
yok yok merak etme azıcık çekiştirdik...... kaydirigubbakcemile3
link de vermişsin beni reklam ettin nannnn
aslında gözlüksüz resmim de vardı.1-2 saat falan kaldı.azracım sağolsun kaldırdı.... :kedi: kaydirigubbakcemile3
kaçırdınız.....buyrunnnnnnnnnlülülülülülü

nehır annen nasıl karadenızlı lmaz: o kelımeyı bılmıyo
yanı kesileyim demek yani kurban olayım demek bilmem anlatabildim mi hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…