- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #1.561
günaydınn kızlar .bende geldim.kızlar çok mutluyum..evime taşındım.dün akşam eşimle mum ışıgında ilk gecemizi geçirdik...yalnızdık.başbaşaydık.darısı ev isteyene...bugün elektrigim açılıyo...herşey yoluna giriyo arkadaşlarım....bu hayattan başka ne isterim bide tabi yeni eve yeni bebek...Allah herkesin gönülündekileri yaşattsın.ben çok sabır çektim evime geçtim..umutlarım gerçekleşti.çok mutluyummmmmmmmm
Günaydın kızlarrr artık en son ben geliyorum ama uyuduğumdan değil
erken kalkıyorum ama kahvaltı vs gelemiyorum eşim şimdi çıkdı işe
onunla oturuyorum inş bi iş var onun olmasını bekliyorum int yok ama,
idare edeceğiz artık olur insallahda:Saruboceq::Saruboceq:denefim çok
sevindim canım hayırlı olsun inş yeni eviniz allah bizede nasib etsin en
kısa zamanda dünde aklıma geldin taşınıyordur şimdi dedim telaş içinde
sağa sola koşturuyordur gözümün önüne geldi o halinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inş yeni evine en kısa zamanda bebeler gelir :ecrin_bebek:bebeler diyorum çünkü
seni ancak ikiz yada üçüz paklar hadi inş inş diğer arkadaşlarım gbk swethome lotus alhan radyolojim hepinize günaydın
ismini yazmadıklarım kızmayın sizede günaydın hepinizi öpüyorumŞeniz
günaydınn kızlar .bende geldim.kızlar çok mutluyum..evime taşındım.dün akşam eşimle mum ışıgında ilk gecemizi geçirdik...yalnızdık.başbaşaydık.darısı ev isteyene...bugün elektrigim açılıyo...herşey yoluna giriyo arkadaşlarım....bu hayattan başka ne isterim bide tabi yeni eve yeni bebek...Allah herkesin gönülündekileri yaşattsın.ben çok sabır çektim evime geçtim..umutlarım gerçekleşti.:teytey::dance::sm_cool:çok mutluyummmmmmmmm
slm kızlarrrrr
denefım çok sevındım bacım allahım dıger nıyetlerınıde kabul eder ınsallh.kazasız belasız mutlu huzurlu bır yuvanız olsun.(amin)
pınkımmmm sen nasılsın canım?
nazzzz nerelerdesın kuzum?
g_b_k sanada merhabalar canım bıraz gec oldu ama hosgeldın aramıza...sen nasılsın?
Allahım bütün isteyenlere versin inş ...
bende önce aşkıma kavusayım sona anne olcam inş.
denefim cnaım ya ne gzüelşimödisen akşam evine girnce ortalığın karışıklığı dağınıklığı ve yerleşmesi gereken onca şeyi düşünürken ,için için allah a şükrediyorsundur.
yarabbim umutlarını ve dualrını boşa çıkarmaısn.
bacım akima keni evinde mi yiyeceksin yoksa dıarda mı.bacım yemek yapmaya vaktin yoksa bile al yemeği eve götür kur sofrayı yere ayağını uzata uzata ye.
ev yerleşcek diye de telaş yapma ağırdan boşver.
keyfini çıkar.
her daim mutlu ol.
evine nazar duası as canım şimdien olur mu,
birde ayetel kürsieğer asamıyorsna hep oku tamam mı canım.
arkadaşlarım çok sagolun.hepinizden Allah razı olsun..çok mutluyum..şimdi sıra bebede.
gız naz üçüzmü kafayı yerim heralde.1 tane olsun saglıklı ve hayırlı olsun.ne demişler bakabilecegin kadar çoçuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?