Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

iyiyiiym canım sağolasın hayatıum sen nasılsın
hayırlı uğurlu olsun.
hep aydınlık içinde olunuz.
sürekli aydınlık için bir dakika karanlık kampanyasına benzemil sizn ki önce mum ışığı sonra her zaman aydınlık:))
hayaytım msn açık mı senin

Günaydın kızlarrr artık en son ben geliyorum ama uyuduğumdan değil
erken kalkıyorum ama kahvaltı vs gelemiyorum eşim şimdi çıkdı işe
onunla oturuyorum inş bi iş var onun olmasını bekliyorum int yok ama,
idare edeceğiz artık olur insallahda:Saruboceq::Saruboceq:denefim çok
sevindim canım hayırlı olsun inş yeni eviniz allah bizede nasib etsin en
kısa zamanda dünde aklıma geldin taşınıyordur şimdi dedim telaş içinde
sağa sola koşturuyordur gözümün önüne geldi o halinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inş yeni evine en kısa zamanda bebeler gelir :ecrin_bebek:bebeler diyorum çünkü
seni ancak ikiz yada üçüz paklar :roflol::roflol:hadi inş inş :Saruboceq::Saruboceq:
diğer arkadaşlarım gbk swethome lotus alhan radyolojim hepinize günaydın
ismini yazmadıklarım kızmayın sizede günaydın hepinizi öpüyorumŞeniz

kızlar selamlar nasılsınız ..denefim güle güle otur evinde canım kocişinle bebişlerinle inşallah canımöpüyorum hepinizi kızlar..

günaydın kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir
mutlu haftalar diliyorum hepinize.rabbim gönlünüzdeki güzellikleri versin hepinizin
denefim hayırlı olsun canım.allah ağız tadınızı bozmasın.güle güle oturun.sabrın sonu selamettir. gördün mü.sabrettişn kazandın.inşallah diğer sabrettiğin şeylerin de mükafatını alırsın kısa zamanda

merhaba naz_24 allah dualarını kabul etsin.allah yardımcın olsun.Şeniz

arkadaşlarım çok sagolun.hepinizden Allah razı olsun..çok mutluyum..şimdi sıra bebede.
gız naz üçüzmü kafayı yerim heralde.1 tane olsun saglıklı ve hayırlı olsun.ne demişler bakabilecegin kadar çoçuk...

slm kızlarrrrr
denefım çok sevındım bacım allahım dıger nıyetlerınıde kabul eder ınsallh.kazasız belasız mutlu huzurlu bır yuvanız olsun.(amin)
pınkımmmm sen nasılsın canım?
nazzzz nerelerdesın kuzum?
g_b_k sanada merhabalar canım bıraz gec oldu ama hosgeldın aramıza...sen nasılsın?

HAYIRLI OLSUN CANIM GÜLE GÜLE OTURUMa.s.

saol canım hoşbulduk hemde çok hoş ben çok sevdim sizi...kaydirigubbakcemile5

kızlar selam ben burdayım swetçim ama çıkıcam birazdan resim kursuna yazılmaya gidiyorum.ordanda kayınvaldeme uğruycam biraz akşam üstü dönerim kendinize iyi bakın canlarım görüşürüz...:1hug: a.s.

selam bacılar nasılsınız oo denefım evıne gecmışın hayırlı olsun canım sımdı o eve bırde bebek geldımı dunyalar sneın olur
en kısa zamanda ınsallah canım
Allahım ısteyen herkese nasıp etsın

sagol seherim.ALLAH RAZI OLSUN.EEEE ARTIK YAKIŞIR DEMİ BEBE SESLERİ EVİMDE.arkadaşlarımada çok yakışır....onlarda en kısa zamanda hamiş olurlar insallah....
canım nasıl gidiyo hamişlik...a.s.

Allahım bütün isteyenlere versin inş ...
bende önce aşkıma kavusayım sona anne olcam inş.

denefim cnaım ya ne gzüelşimödisen akşam evine girnce ortalığın karışıklığı dağınıklığı ve yerleşmesi gereken onca şeyi düşünürken ,için için allah a şükrediyorsundur.
yarabbim umutlarını ve dualrını boşa çıkarmaısn.
bacım akima keni evinde mi yiyeceksin yoksa dıarda mı.bacım yemek yapmaya vaktin yoksa bile al yemeği eve götür kur sofrayı yere ayağını uzata uzata ye.
ev yerleşcek diye de telaş yapma ağırdan boşver.
keyfini çıkar.
her daim mutlu ol.
evine nazar duası as canım şimdien olur mu,
birde ayetel kürsieğer asamıyorsna hep oku tamam mı canım.

he bacım aldım dualarımı astım bile.ne yicem diye düşünmüyom.evimi kim karıştırcak diye düşünmüyom.çok huzurlu ve mutluyum.çünki artık sadece bana ait.benim hükmüm geçiyo.benim düzenim var...akşam mum ısıgında eşimle öle mutluydukki anlatamam..inan 1 ay elektrik açılmasın razıyım..eşimle ben artık çocugumuzda olmasa gerçek bi aile olduk...öpt canım seni...

:lepi::1shok:kızlar fırtına gibisiniz vallahi hızınıza yetişmek mümkün değil, hele benim bu ağrıyan sırtımla yetişmem hiç mümkün değil,bilgisayarın başında 1 saat zor oturuyorum:çok üzgünüm:,fena üşütmüşüm,1 haftadır ilaç almak istemiyordum kafamda hep acaba sorularıyla dolaşoyorum hastalanınca bu beni daha çok hasta ediyo neyseki gebelik testi yaptıktan sonra doktora gitmeye karar verdim ve ilaçlarımla eve döndüm,ve ,içim rahat rahat ilaçlarımı alıyorum, eminim bu sorunu çoğunuz yaşıyorsunuzdur

üşenmeden bi buçuk saat tüm mesajlarınızı okudum:
unuttuklarım varsa affedin bibuçuk saattir beyin kalmadıkafamçokkarıştı:roflol:
mavioje sedaa ve ismini hatırlmadığım diğer yeni arkadaşlar hoşgeliniz
denefcim evin hayırlı olsun güle güle otur
burcu kararın hayırlı olsun ben de düşünüyorum ilerde inşallah
rad. teknikeri cnm beni hem hüzünlendirdin hem güldürdünyasakkelime
mavi ay öpüyom şenia.s.
benim gibi hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum hepimize acil şifalara.s.

Selam canim arkadaşlarim kaç gündür giremedim siteye 2 gündür hastanedeydim. üçlü testimiz yapildi. Allahima şükürler olsun teyzeleri yavrum çok sağlikliymiş. Dükkandada çekimler vardi. Fox tv bir program var dekodizayn vahe kiliçaslanin onun çekimleri vardida pazar günü 12.15 yayinlanacak personel olarak bizleride çektiler ama çikacakmiyiz bakalim . çok heyecanliydi valla

sizler nasilsiniz bakalim yeni haberler varmi

CANIM ARKADAŞIM ÇOK SEVİNDİM YENİ EVİNE TAŞINMIŞSIN .

İYİŞALLAH YENİ EVİNDE BEBEK SAHİBİ OLURSUN.

YÜCE RABBİMİN İZNİYLE AMİNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…