- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #1.601
Kizlar ben biraz ara veriyorum nete bugün dayanabildiğim akdar dayanacağim.iş yapmaktan alikoymaya başladi.
öpüyorum hepiniz canlarim işsiz kalmak isteeme bu krizde vallahi
muck görüşürüz
ben degeleceğin anne adayıyım heee beni de aranıza alın şuan bebiş yok ama 2010gibi düşünüyoruzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2olsun yinde de adayım pardon aday adayıyım şimdilikkaydirigubbakcemile3bir kız bir de erkek bebişim olur inşallah onun için dua ediyorum bir de tabiiki sağlıklı olmaları için öenmli ollan bu diilmi yani:CüvCüv:
denefim benim gakın kaldırım taşı
olmazsa olmazı
sen de olmasan valla hepten yalnız kalacak yaw
ben daha yeni girebildim bugün.yani artık anlam veremiyorum benim pc den mi yoksa bu siteden mi kaynaklanıyo.ama bildiğim tek şey sinirlerim iyice yıprandı yani.
herkesler iyi mi
HEEYYYY HADİ YAAA HAREKETLENİN BİRAZ.
ESRA SEN ARTIK FAZLA ASMAYA BAŞLADIN AMA BURAYI BAK.OLUYO MU BÖYLE ? HIIII
hoşgeldin canım sende bendensin desene ben 4 aylık evliyim
ama 2010 kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum allah izin verirse
2010 da kucağıma alırım bebeğimi tabiki herkesin şartları farklıa.s
hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde tarihi çokda mühim değil yeterki gelsinler:ecrin_bebek:
kızlar ben börek saracağımcokacimcoook şimdilik çıkmam lazım arada gelirim
topiki sahipsiz bırakmayın tamammı hade görüşürüznaniknanik
cnm merhaba iki haftadır hastalıklarla ugraşıyorum bir türlu iyileşemıyorum bildigınız kadarıylada kursada gidiyom onun için fazla ugruyamıyom arada bakıyom ses verıyom kımse yok oldugu için çıkıyom bu arada dahah adet olmadım yarın eşımın dogum günu test yapacam inş bu sefer pozıtıftır ne olur dua edın benım için kızlar inş hamışimdir Allahım:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
slm geleceğin süüppeerrrr anneleri bayağıdır yoktum nasılsınız bakalım a.s.hepinizi öpüyorum görüşmek üzere byyyyyy:CüvCüv:
hosgeldın canım...a.s......nerelerdesın ya asıyorsun ama bızıı:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?