Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

herkese merhaba
Denefcim hayılrı olsun evin Rabbim o evde bebişlerinle eşinle huzurlu sağlıklı mutlu bir ömür versin canım...

bütün arkadaşlarıma selammm olsun bakalım....
kimsecikler yok kaç gündür giremedim kk ya özledim vallahi herkesi..
yahu bu hastalık bi türlü bırakmadı beni yaa....:çok üzgünüm:

denefcim canım senin adına inan çok sevindim çok şükür kendi evine geçtin sonunda...
evinde bir ömür boyu eşinle mutlu huzurlu sağlıklı yaşayın emi.. sanay uğur getirsin inşallah... tez zamanda bebişlerinde olsun emi Allahın izniyle....

:1hug:

yaşa be denefım ıste gunun haberı bu:sm_cool:hadı hayırlı olsun canım sen bu mutlulugu coktan haketmıstın........gec oldu ama temız oldu desene.......hadı bakalım bır yerles sonra hemen tedavıye canım evınde bebıs odası duzenlıcen guzelım daha cok ısın var senınnnnnnnnkaydirigubbakcemile:CüvCüv:

huuuuuuuu kimsecikler yokmu yahuuuuu nerelerdesinizzz :sm_confused:

topic gitgite sessizleşiyor :çok üzgünüm:

lotusum geldi .... canım hoş geldin nasılsın canım arkadaşım...
tedav sürecin nasıl gidiyor... başladın demi lucrine ...:1hug:

amanda aman kımler gelmıs??????????ıyılestınmı guzelım..........cok ozledık yahukaydirigubbakcemile5acemde yok ortalıkta....gelın gorumce epey ozlettınız kendınızıŞeniz

lotusum geldi .... canım hoş geldin nasılsın canım arkadaşım...
tedav sürecin nasıl gidiyor... başladın demi lucrine ...:1hug:

evet guzelım lucrının 3.gunundeyım........haftasonu gıbı reglı beklıyorum.....3.gunu de muayeneye gdıcem asıl kosturmaca o zaman ıste.....cok hızlı ılerleyecek artık hersey...bu ayın sonu gıbı transfer var.......ayyyyyyyyy heyecanlıyım ya........:teselli::1hug:

bu gün daha iyiyim canım ya bi türlü bırakmadı bu hastalık beni.... bende çok özledim sizleri ama topicde iyice sessizleşmiş yaa kimsecikler yok ...

Allah yardımcın olsun canım İnşallah ALlahaın izniyle herşey yolunda gidecek...

iğneni kendinmi yapıyosun :))

cok gecmıs olsun canım..........ıyı dıleklerın ıcınde sagol........
bacım ben gerekırse burada tek basıma nobetteyım bızım kızlar asıyor ama sıkayetım var:mymeka: herkes yogun ama bu ara napalımmmm:1no2:

bütün arkadaşlarımızın iyi ağlıklı olduğu haberini alalımda merak da kalmayalım...a.s
yağöur bi gitti pir gitti ses seda yok ben merak ediyorum yağmuru yaaa... umarım inşallah iyidir...

canım ya vallahi inan senin kadar heyecanlıyım ben yafff senin yerine sanki ben yaptırıyorum :dance:
inşallah yeğenimiz bize yakında merhaba diyecek inşallahhhhhhh:Saruboceq:

ınsallah guzelım topıgımız bebıs seslerıyle cınlayacak:dance:dualarımız sayesınde......:Saruboceq:.
ınan yagmuru bende cok merak edıyorum...........ıcıme dogdu kız aramıza hamıs olarak donermısssssss.........ayyyyyyyyy super olur ya:sm_cool:

haha keşke öyle olsa dönüşü muhteşem olur ve süper olur :dance:
az kaldı inşallah sırada sen varsın canım benim hihoyyyt

günaydın canlarım.lotusum canım insallah tüp bebekle ikizin olur bacım.dualarım seninle canım benim.artık evimdeyim .seneye boş kalan odam var çocuk odası yapacam senin dedigin gibi..
maviayım,zühalim,bebekim,burcum sagolun.ALLAH RAZI OLSUN hepinizden.çok sabır çektim.ama en sonunda artık evimdeyim..darısı isteyene.hepinizi öpüyorum.

aaaa lotusum bukadar yakın bi tarih olduğunu bilmiyordum canım
allah yardımcın olsun canım inş çoklu sonuç verir ikiz üçüz vskaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlarım günaydın denefim yahu hiç görüşemiyoruz artık
ben evde siz işde olmuyor sanırım:çok üzgünüm boş kalan odan en kısa zamanda
dolar inş canım allahın izniyle.ya seninde saydığın gibi gelmeyen kızlar var
burcu yok yağmur acem kızı nevin daha sayamadığım bir kaç kişi yoklar
inş onlarda iyidirler herkese sevgilerŞeniz

günaydın kzılar.
herşey güzle olacak inşallah hepimiz için .
arkadaşlar zeynep kamil hastanesini duyan var mı ,kadın doğum konusnda nasıl sizce?

Kizlar ben biraz ara veriyorum nete bugün dayanabildiğim akdar dayanacağim.iş yapmaktan alikoymaya başladi.
öpüyorum hepiniz canlarim işsiz kalmak isteeme bu krizde vallahi
muck görüşürüz

nazım evet sen ev hanımı oldun artık daha az görüşebiliyoz.işte olsaydın iyi kaynatırtık bacım..nasılısın gardaşım.
pinkrosem sanada günaydın
g.b.k sanada günaydın.tesekkürünü gördüm.buralardasın ama ne den yazmıyon bacım.bi sesini duyalım gardaşım...
swethome canım güle güle.bizi unutma ha.küseriz sonra.canım kıyamam ben sanada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…