- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #1.581
ben geldiiimm hhuuhhuuuu
günaydınn kızlar .bende geldim.kızlar çok mutluyum..evime taşındım.dün akşam eşimle mum ışıgında ilk gecemizi geçirdik...yalnızdık.başbaşaydık.darısı ev isteyene...bugün elektrigim açılıyo...herşey yoluna giriyo arkadaşlarım....bu hayattan başka ne isterim bide tabi yeni eve yeni bebek...Allah herkesin gönülündekileri yaşattsın.ben çok sabır çektim evime geçtim..umutlarım gerçekleşti.:teytey::dance::sm_cool:çok mutluyummmmmmmmm
bütün arkadaşlarıma selammm olsun bakalım....
kimsecikler yok kaç gündür giremedim kk ya özledim vallahi herkesi..
yahu bu hastalık bi türlü bırakmadı beni yaa....:çok üzgünüm:
denefcim canım senin adına inan çok sevindim çok şükür kendi evine geçtin sonunda...
evinde bir ömür boyu eşinle mutlu huzurlu sağlıklı yaşayın emi.. sanay uğur getirsin inşallah... tez zamanda bebişlerinde olsun emi Allahın izniyle....
:1hug:
lotusum geldi .... canım hoş geldin nasılsın canım arkadaşım...
tedav sürecin nasıl gidiyor... başladın demi lucrine ...:1hug:
bu gün daha iyiyim canım ya bi türlü bırakmadı bu hastalık beni.... bende çok özledim sizleri ama topicde iyice sessizleşmiş yaa kimsecikler yok ...
Allah yardımcın olsun canım İnşallah ALlahaın izniyle herşey yolunda gidecek...
iğneni kendinmi yapıyosun :))
aaaa lotusum bukadar yakın bi tarih olduğunu bilmiyordum canımevet guzelım lucrının 3.gunundeyım........haftasonu gıbı reglı beklıyorum.....3.gunu de muayeneye gdıcem asıl kosturmaca o zaman ıste.....cok hızlı ılerleyecek artık hersey...bu ayın sonu gıbı transfer var.......ayyyyyyyyy heyecanlıyım ya........:teselli::1hug:
günaydın canlarım.lotusum canım insallah tüp bebekle ikizin olur bacım.dualarım seninle canım benim.artık evimdeyim .seneye boş kalan odam var çocuk odası yapacam senin dedigin gibi..
maviayım,zühalim,bebekim,burcum sagolun.ALLAH RAZI OLSUN hepinizden.çok sabır çektim.ama en sonunda artık evimdeyim..darısı isteyene.hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?