Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hımm iyi şükür o zaman :1hug:
bazen bende de olur o isteksizlik herşeye karşı, olağan yani

bugün işte olduğuna göre makinen yapıldı herhalde

aslında daha 10 dakka oldu yapılalı.ama evde de sıkıldım dün.
ha çağırdılar ha çağıracaklar kaygısından,ne bi yerlere gidebildik ne de ben rahat edebildim.en iyisi işe gelmek diye düşündüm geldim bugünde.şimdi bi kaç hasta çekecez inş.
zaten akşam oldu sayılır.

ya şu sağdaki işaretleri felan hiç anlamadım.pasta felan var ya.
puanı yüksek olanlarda otomatik olarak mı çıkıyo bunlar.

selam kızlarrrropuyorumnanaktan
nazımmm biz tam tersiz sanırım vejeteryan demeyelimde benimde etlerle aram yoktur el süremem sadece bol baharatlı ızgarasını yerimm oda biri yaparsaaaa:hulya:neyseki eşim bu konuda anlayışlıı etler onun alanına girerrrr gayette güzel pişirirrrcokacimcoookeşim dedimde 8 yıl önce bugün düğünüm vardııııı
radym onlar sanal alışverişle alınıyo ama puan türlerini bende anlamadım genelde etiket puanı istiyo ama benim 2 benim istediğim 20 puannnn yani benim alıp alabileceğim sadece orkideyle bonsai onlarda tükenmişşşşş:sm_confused:bakmak istiyorsan yararlı linklerden kk tecrübeye gir alışverişi tıkla canımmm:1hug:

selam kızlar

şimdi okuldan geldim ve cnm sıkılıyor okulun maddi durumu sıkıntıdaymış ve maaşlarımızı aşağı çekmişler

eşim değmez çektiğin sıkıntıya gitme evde ol diyor ama ne yapacağımı bilemiyorum

cuma günü müdürümüzle konuşup ona göre karar vereceğim

myhope evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm

darısı bizlerin başına evlilik yıldönümümüzde hayırlısıyla bebeklerimizle kutlamak

myhopem evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun allah bir ömür ayırmasın inş meleğinizle mutlu mesut
olun darısı hepimizin başına seneye bebeğimizle oluruz inş.

myhope,evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...

mumucum,bence çalış derim,evde oturup ne yapacaksın,maaşlarınız ileriki safhalarda düzelir......

GÜLYÜZÜM doğru diyorsun eşimle akşam eve gelince tekrar detaylı konuştuk şimdilik sen onları idare et daha sonrada onlar senin hakkını fazlasıyla verirler inş dedi

bekleyelim bakalım cuma gününü

mumucum doğru karar bence,hakkında hayırlısı olsun........

berrincim nasılsın???nerelerdesin,geldim geleli göremedim seni.....

berin nasılsın sizin oralara geldik el salladım gördünmü

şaka bir yana BARTINA giderken de gelirken de boluya gelince hep aklıma geldin

Hamişliğin son günlerini nasıl yaşıyorsun

mumucum doğru karar bence,hakkında hayırlısı olsun........

berrincim nasılsın???nerelerdesin,geldim geleli göremedim seni.....
selam canım ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın goruşmeyeli
berin nasılsın sizin oralara geldik el salladım gördünmü

şaka bir yana BARTINA giderken de gelirken de boluya gelince hep aklıma geldin

Hamişliğin son günlerini nasıl yaşıyorsun

selam canım insan gecerken bi uğrar dimi lmaz:
doğuma cok az kaldı kısmetse önümüzdeki pazar yani 11 ekim tabi yumurcak zamanından once veya sonra gelmezse
arada ufak sancılar gelıyor bakalım nasıl gelecek

bende iyiyim berrincim,gezdim geldim işte...doğumuna az kalmış be canım...Allah kurtarsın canım...sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.......

myhope evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm

darısı bizlerin başına evlilik yıldönümümüzde hayırlısıyla bebeklerimizle kutlamak

myhopem evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun allah bir ömür ayırmasın inş meleğinizle mutlu mesut
olun darısı hepimizin başına seneye bebeğimizle oluruz inş.

myhope,evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...

mumucum,bence çalış derim,evde oturup ne yapacaksın,maaşlarınız ileriki safhalarda düzelir......
hepinize teşekkürler kızlarrr aminnn inşallahhhhhhh:1hug:

canım bişey kalmamış yaaa Allah bir avazda kurtarsın sağlıcakla hayırla kucaklayasın meleğini inşallahhhhhhha.s.
oğluşum uyutmadıı azcık üşütmüş sanırım huzursuzlandı ancak uyuttum yatmadan bir bakayım topiğe dedimmm lotusummm senin görevi devraldım bu geceee gaakın kepenklerini ben kapatıyorummm herkeze iyi geceler tatlı rüyalarrrrrrrŞenizŞeniz

günaydın
myhopem allah mutluluğunuzu daim eylesin cnm.bir ömür huzurunuz eksik olmasın inş.
berin az kalmış.allah kurtarır inş. hayırlısıyla.vay be ne çabuk geçti gitti günler.
mumucum her iş yerinde mali sıkıntı var bu sene.edebiliyosan biraz idare et derim ben.tabi yine en güzel kararı sen verirsin.
çileğim öyle oldu cidden son zamanlarda.bayağı boş kaldı.düzelir inş.

günaydın canlarım,

myhope,geçmiş olsun bebğimize,aman dikkat et canım,bu aralar aksırık tıksırık ortalıkta bayağı var,tam grip olma havaları......

radycim,nasılsın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…