• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

çileğim çok sevindim.hayırlı olsun erkekin canım :)
berinin ki kız gibi gözüküyodu sanırım...

ya durumlar çok karışmıştı burda.zaten sabahta haberlerde bizim hastanenin önünüü seyredeyim derken işe geç kaldım :))
bi polis arabasına saldırıp camını kapısını indirdiler.bi polisin motosikletini parçaladılar.e-5 trafiğini kapattılar.havadaki polis helikopterine havai fişek fırlattılar.sonra polis havaya ateş açtı.işte bayağı bi uğraştırdıktan sonra dağıldılar.bu arada hastanede de olağanüstü güvenlik önlemeri vardı tabi.
çok şükür bişey olmadan bitti.bi daha olmasın böyle şeyler yaa.çok kötü çok.savaş gibi bişey.

bi de adet olucam galiba.belim çok ağrımaya başladı.
normalde ayın 12 si gibi felan olmam lazım.
ya bi de onun kararsızlıığındayım.bu ay aşılamaya başlamaya karar vermiştik doktorumla.ama ben istemiyor gibiyim sanki yaa.naapsam bilmiyorum
sağolasın canım opuyorumnanaktan

berinin telefonu var mı birilerinde, yarın doğum yapacak muhtemelen ama haber alamayacağız

baya karışmış ortalık desene, çok büyüttüler bu zirve toplantısını ya

aşılama için neden kararsızsın arkadaşım :uhm:

nevincim,nehircim;öncelikle annenize geçmiş olsun ,acil şifalar diliyorum,inşallah ameliyatı da başarılı geçer,bu aralar bayağı yoğunsunuz demek,kolay gelsin canlarım,

nevincim sen olduğun zaman ben olmuyorum,birtürlü karşılaşamıyoruz msn de de,ben gezmelerdeyim pek gündüz giremiyorum,canımcım bazen bazı şeyleri unutmak iyi oluyor,ben inanıyorum burdaki çocuğu olmayanların hepsinin birgün çocukları olacak,yeterki umudumuzu yitirmeyelim canım...bazı şeylerle uğraşınca gerçekten kafan dağılıyor,o yüzden çalışmak,iş bulmak istiyorum ya...

yoğunluk arasında bile sinan diyor ya,bu aşk dağlara bile sığmayacakkaydirigubbakcemile3(Allahım bozmasın)

radycim,pinkcim şifayı kaptınız demek,bu aralar grip bayağı salgın,geçmiş olsun,iyi bakın kendinize...

myhope,canımcım senin ufaklık bayağı büyüdü maşallah kımıldanmalar başladı demek,ufaklığı öp yerime canım...

berinin telefonu var mı birilerinde, yarın doğum yapacak muhtemelen ama haber alamayacağız

ya ne bileyim.
yaptırmak içimden gelmiyor açıkçası.
istemiyorum aşılama felan galiba.
hevesim mi kırıldı yoksa hazır değil miiyim valla adını hiç koyamıyorum ama tek bildiğim şey istemediğim.
ya da sonuçtan korkuyorumdur belki.olumsuz sonuçlarda çok üzülüyorum çünkü.mahvediyorum kendimi.ondan da istemiyor olabilirim.
kendimde hiç güç görmüyorum mafoldumben

bende var berinin teli.
ama kendilerini lobi de görüyorum şuanda :)))

beriiiiiinnnn naaapıyon bacııımmmm

yoğunluk arasında bile sinan diyor ya,bu aşk dağlara bile sığmayacakkaydirigubbakcemile3(Allahım bozmasın)

radycim,pinkcim şifayı kaptınız demek,bu aralar grip bayağı salgın,geçmiş olsun,iyi bakın kendinize....
ay hakikatten yaaa.
bizde bizim çocuklarımıza anlatıcaz heralde elifle sinanın aşkı diye. (leylayla mecnun gibi :)) )

çok sağol gülyüzüm

Ayyy gözlerim yaşardı heee çok duygulandım gülyüzüm radymmmopuyorumnanaktan
Sinan Sinan Sinanopuyorumnanaktan
Bu kadar iyi olmak zorunda mıopuyorumnanaktan
Prenses gibi hissediyorum kendimi. Tamam diyeceksiniz ki başlarda öyledirler..ama olsun çok mutluyum işteee..
Şimdi bu kadar mutlu olunmasa evlenmeye nasıl karar verilir dimi amaopuyorumnanaktan

Gülyüzüm hadi iş bulalım bende çalışayımkaydirigubbakcemile3

Radym bencede bir ay beklesen daha iyi olacak gibi..
Zaten rahim filminden sonra çok moralin bozuldu. bence bir ay daha dinlen..
Zaten öylede istiyormuşsun...

Berinin yarın doğumu yok yaa..Sadece ntsye girecek muayane olacak..
Normal doğum bu günü belli olurmuki:sinifsinif:

selam kızlar ben geldım

selam canım benımkı de 3 aylıkken erkek gozukuyordu sakın şımdıden mavıler almaya başlama bence
benım pazar son gun canım yarın tekrar nst ye gırıcem bakalım ne sonuç cıkacak

ya ne bileyim.
hevesim mi kırıldı yoksa hazır değil miiyim valla adını hiç koyamıyorum ama tek bildiğim şey istemediğim.
ya da sonuçtan korkuyorumdur belki.olumsuz sonuçlarda çok üzülüyorum çünkü.mahvediyorum kendimi.ondan da istemiyor olabilirim.

bende var berinin teli.
ama kendilerini lobi de görüyorum şuanda :)))

beriiiiiinnnn naaapıyon bacııımmmm

selam canım ben iyiyim sayılır cok stresteyim normalmi doğuracam kolay olacak mı olmayacak mı cok kafam karışık:uhm:
ay hakikatten yaaa.
bizde bizim çocuklarımıza anlatıcaz heralde elifle sinanın aşkı diye. (leylayla mecnun gibi :)) )

çok sağol gülyüzüm

bende geldim kızanlar rady kendini hazır hissetmiyosan hazır olunca başla canım
neden zorluyorsunki şu yorgun bünyeyi zaten bütün çalışıp duruyon bide düşünceler
yoruyor kafanı aynen bende olduğu gibi.
çalışma saatlerimiz uzadı daha ne kadar uzayacak bilmiyorum ama artık sabah 9 akşam 9
çalışacağız ve dayanacak gücüm kalmadı gibi bişiy.
berincim cevap ver bütün gün seni düşündüm ne oldu acep diye.

neden zorluyorsunki şu yorgun bünyeyi zaten bütün çalışıp duruyon bide düşünceler
çalışma saatlerimiz uzadı daha ne kadar uzayacak bilmiyorum ama artık sabah 9 akşam 9
berincim cevap ver bütün gün seni düşündüm ne oldu acep diye.

ne sordun ki canım gozumden kactı herhalde

anladım canım pardon ben bişiy sormadım hiç görmeyince merak ettim
ondan düşündüm bugün seni iyimisin doğum bellimi günü elif yarın dedi ama
hemen gelirmiki normal doğumda tecrübe olucaksın bana inş bende normal istiyorum.
allahın izniyle

anladım canım pardon ben bişiy sormadım hiç görmeyince merak ettim
ondan düşündüm bugün seni iyimisin doğum bellimi günü elif yarın dedi ama
hemen gelirmiki normal doğumda tecrübe olucaksın bana inş bende normal istiyorum.
allahın izniyle

yarın değil canım
pazar gunu son günüm tabi erken yada gec gelmezse:emir_bebek:
yarın tekrar nst ye gırecem bebek geliyorum diyormu diye bakılacak:CüvCüv:
eğer doğum yakın denirse belkide yatırırlar beni ama henüz sancılar ım başlamadı
herkes iyicene sancı cekmeden hastaneye gitme diyor
çünkü gelen giden parmaklıyormuş hastaneye yatınca :oklava:

yarın değil canım
pazar gunu son günüm tabi erken yada gec gelmezse:emir_bebek:
yarın tekrar nst ye gırecem bebek geliyorum diyormu diye bakılacak:CüvCüv:
eğer doğum yakın denirse belkide yatırırlar beni ama henüz sancılar ım başlamadı
herkes iyicene sancı cekmeden hastaneye gitme diyor
çünkü gelen giden parmaklıyormuş hastaneye yatınca :oklava:

hay allah iyiliğini versin emi
bu kadar açık sözlüsün ya öldürüyon beni gülmekten :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Radym Gülyüzüm sağolun tatlişlerim...

Gülyüzüm aynen öle,sende iş bulursun inşallah,iyi gelir eminim..

radym hazır değilsen,hiiiiiiiiiiiçççççç başlama canım...
ıstekli olman lazım,moralli olman lazım canım..
Günler kutuya girmedi ya,Rabbim sağlık sıhhat versin,istekli olduğun zaman başlarsın canım...

Nazcım,12 saat nasıl dayanıcan yavrum yaa..
Ne vicdansız bunlar böle.Bari ücretlerde artacakmı saatle birlikte..

Berincim,hadi az kaldı Allahın izniyle..
Rahat kolay doğumlar inşallah canım...
Tam doğum sancıları başlamadan yatırmazlar benim bildiğim...Çünkü sancım geldi,doğuruyorum deyip hasteneyi gidip geri dönenler çok...
Neyse senden öğrenicez inşallah normal doğumun nasıl olduğunu...
Kendine dikkat canım,bizi habersiz bırakma emi?

berincim,büyük bir ihtimalle normal doğum yapacaksın canım,doğum anında sancı çekerken edilen dua kabul olurmuş canım,bizleri unutma ne olur...Allahım seni bir avazda kurtarsın canım...yarın nts sonucunu bekliyoruz,bir bakarsın doğurdum da geldim dersin...onun da saati var elbet,yüce rabbim ol demeden hiçbirşey olmuyor işte...bekleyeceğiz....

hayırlı sabahlar kızlar
ya ne bileyim.
anlıyorum canımcım hem de çok iyi
bana kalırsa da arkadaşların dediği gibi
kendini hazır hissetmiyorsan bekle elbet, hiç başlama bu moralle
Rabbim hayırlı zamanda versin inş.
selam kızlar ben geldım
hoşgeldin berincim
bi yanlış anlaşılma oldu herhalde sankim ben sezeryandı da günü bugündü diye hatırladım nedense
demek normal olacak inşaallah
Rabbim yardımcın olsun, bol bol dua et kolay olacak inş.

hee bu arada
bizde dedik erkek için kesin demeyelim diye
sonra dr. kordonunu ayrı pipisini ayrı gösterince :)) biraz kesinleşti anlıcan :))
akannehir nazım nasıl dayanacaksın onca saat
Allah yardımcın olsun
ne düşünüyorsun ?

günaydınlarr
valla bizimki kadar kalabalık etiketleri olan başka topik yoktur sanırsam :))))
arap saçına dönmüş mübarek.

allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.bi avazda çıkarıverin inş. :))

günaydın kızlar ancak ben geldimmmmm

öncelikle BERİNCİM beni yere yıkdın resmen gülmekden acık sözlü bacım benimaklarmış
bizim ev sahibinin gelinide öle dedi hemen hastaneye gitme dedi evde biraz bekle
dayanamayacak gibi olduğun an git dedi kız benle yaşıt 3 ay önce ikinci bebeğini
dünyaya getirmiş ikisidde normal doğum sakın korkma diyor ucunda ölüm yok ya diyor
çok cesaretlendiriyor beni sağolsun

NEVİNCİM maaşa zam diye bişiy yok ben söledim müdürede zaten primle çalışıyomuşuz
bide zam yapmazlarmış müdür benim arkadaşım zaten he bu arada 5 ay oldu işe gireli
henüz prim falan da aldığımız yok yani sinir bi durum.

ÇİLEKCİM daha nekadar dayanabilirim bilmiyorum allah bana güç kuvvet verir inş
da daha 3 ay çalışabilirim hem evde kalıp napcam diyorum ama eve gidincede pestilim
çıkmış oluyor işyerinde yorulmuyorum ama genede 12 saat burda olmak beni çok yoruyor
evimi özlüyorum daha yeni taşındık biliyorsunuz daha eve alışamadım yabancı gibiyim
evde sanki misafirliğe gelmişim gibi öfffffffff:::(((

bu arada smile kullanamıyorum ondan böle boş oldu yazım:::))))

Hayırlı cumalar..

Bizim kuzen hastaneden çıktı,nehir oraya gitti sabah erenle beraber..
Bende birazdan giderim heralde..

Sezeryan zor yaa...Normal doğurabilen norml doğursun valla...
Bizin bebek 20 dakkada çıktı,annesi 40 dakka sonra geldi,sancılar içinde..Narkozun etkisinde..
Bebek yavrum,bisağa bi sola nasıl aranıyor,görmeniz lazım..Sağa çeviriyo kafayı,ağzını açıyo bakıyo meme yok,belki soldadır diyo sola çeviriyo bakıyo ordada yok,basıyo yaygarayı...
O ameliyat ağrısı nerden baksanız 1hafta sürcek..Zor yani hem anne için hem bebek için..
Mecburi durumlar apayrı tabiki...

selam kızlar hayırlı günler rady cim geçtimi grip canım ben bugün çok iyiyim şükürler olsun atlattım sanırım tekrarlamaz inş o ağırlıkta gitti hazırlanıp gezmeye gidicem şimdi berincim nts yi çektir hayırlısıyla doğumda olabilir artık ALLAHIM hayırlısıyla yardımcın olsun inşş

Back
X