- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #17.341
Ayyy canımmm,hamiştin sen dimi:roflol:
Canım benim,nehir doğumuna gelirse,yapar gönderirim sana ben inşallah canımmmmm...
Kız giderken pastaneden falan al bitane pasta,içinde kalmasın tatlım...cokacimcoook
:roflol:dört aydır canı hiç tatlı çekmeyen şu hamilenin canını pasta çektirdiniz alkisalkisalkis
size helal olsun valla eşimin daha doğum günü pastası dün bitti nerdeyse 20 gün
oldu alalıkaydirigubbakcemile3 azıma sürmedim ben atalım diyorum eşim yiyor bende hiç elimi sürmedim
öle kaldı ama şimdi pastaneye gidip küçük pastalardan alıcamcokacimcoook
akşam söleyincede beni kovalıcak:mymeka:
bende hep ekşi yiyorum alhanım, kız bekliyorduk amma velakinnnnazcım söylemeyiver sende ne olcek :)
canın ekşili şeylermi cekıyo canım o zaman kız gelıyo sanırsam .bende hep tursu yerdım ılk zamanlar tatlıları görünce yemiş gibi midem bulanırdı.hayırlısı nazcım :)
maşaallah annene nehirim, doktorun dediklerini harfiyen yapsın tabiPasta, pikaçu, inek, buzak, pokemon:roflol::roflol:
Allah iyiliğinizi versin kızlar ya:roflol:
Annem çok şükür çok iyi. Artık basabiliyor üstüne. Yani hafif topllayarak eşbette ama her geçen saat daha rahat basabiliyor çok şükür.
Hafif ağrıları oluyor elbet.
Özellikle doktorun verdiği hareketleri yaptığı zaman. Ama doktor söylemiş iyileşmede %50 ameliyat %50'de hareketler rol oynuyor diye. Annemde kuralcı bir insan olduğundan her dediğini yapıyor doktorun :))
Bu arada hastanede üşütmüşüm arkadaşlar böbreğim ağrıyor az biraz..
Gamzem be inek hastasıyım nek..
İnekli şeylere bayılırım :))
Ve ben teşhisi koyuyorum o bir inekkkkkkkk:sm_cool:
Ve çok güzel..
Şu alt açma minderlerinden alalım yada belkim bizde nevresim takımı alırız :))
biz de seni çokk özledim swetçimselam kızlar en geldim
ara ara gelirm inşallah geçen cumartesi geldim istanbula eve yani.
memleket güzeldi
anacak evimize geldik od iyi tabi.
kızımı uyuttum eşim de bir düğüne gitmişti
az önce ablmaı yolcu ettim
onun acaip bir sorunu var herkesten dua bekliyorum onun için
allah yarımıcımız olsun .
siz lerde neler var geçmişi okumaya çalışacağım
ama kaçırıdığım .çok şey olacak biri bana anlatsın.
inşallah herkesler iyidir
hepinizi özleidm
hoşgeldin denefimmevetttt uzun aradan sonra sıkıntılarımdan zaman bulup gelebildim..
ilk önce berine ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DEMEK İSTİYORUM...
Hepinizi çok özledim...
denizli tatilim çok güzel geçti baya stres attım.ama sorunlar malesef sadece düzcede kalmış.gelince tekrar sorunlarla boguşmaya başladım...bunları tekrar anlatıp sizlerin kafanızı şişirmek istemiyorum...
nehirim.nevinim annenize acil şifalar diliyorum...ben yine gelirim....kendinize iyi bakın kızlar.beni unutmayıp, benim adımı yazan arkadaşlara ayrıca tesekkür ediyorum.sevgilerimle...
evet gördüm gördümm maşaallah alperenimize ne kadar yakılışıklı olmuş öyle yaa :teytey:kııızlarr bakın ne buldum..... zemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/323194-kk-sakaryanin-yakisiklisi-icin-bulustu.html
myhope çok güzel bir buluşma olmuşşş.maşallah alperene.....
ayy heycandan kk de arıyorum :roflol:iyiyim denefcim sağol.sen de gezdin geldin memleketi.ne güzel ben de 3 senedir gitmiyorum .çok özledim denizliyi.....
kızlar bir bomba dahaaa....................... akannehir akannehir akannehir
nehir sinanla resimlerini koymuş face e koşuuunnn............... delikafadulden
iyiyim denefcim sağol.sen de gezdin geldin memleketi.ne güzel ben de 3 senedir gitmiyorum .çok özledim denizliyi.....
nehiiiiiir masallah canım allah ayırmasın hakıkaten bomba kelebegım sagol canım.
gercekten cok yakısmmıssız bırbirinıze darısı benım ablama ve tüm bekarlara insallah :)
swetcim hoşgeldin canım merak edip duruyordum nerde bu kız diyeselam kızlar en geldim
ara ara gelirm inşallah geçen cumartesi geldim istanbula eve yani.
memleket güzeldi
anacak evimize geldik od iyi tabi.
kızımı uyuttum eşim de bir düğüne gitmişti
az önce ablmaı yolcu ettim
onun acaip bir sorunu var herkesten dua bekliyorum onun için
allah yarımıcımız olsun .
siz lerde neler var geçmişi okumaya çalışacağım
ama kaçırıdığım .çok şey olacak biri bana anlatsın.
inşallah herkesler iyidir
hepinizi özleidm
hoşgeldin cicim geldin maden insan bi ses etmezmi öldük burda dene denef diyeevetttt uzun aradan sonra sıkıntılarımdan zaman bulup gelebildim..
ilk önce berine ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DEMEK İSTİYORUM...
Hepinizi çok özledim...
denizli tatilim çok güzel geçti baya stres attım.ama sorunlar malesef sadece düzcede kalmış.gelince tekrar sorunlarla boguşmaya başladım...bunları tekrar anlatıp sizlerin kafanızı şişirmek istemiyorum...
nehirim.nevinim annenize acil şifalar diliyorum...ben yine gelirim....kendinize iyi bakın kızlar.beni unutmayıp, benim adımı yazan arkadaşlara ayrıca tesekkür ediyorum.sevgilerimle...
yaramazlık yok canım
goğus uclarım yara oldu cok fenayım cokkk[/QUOTE
geçmiş olsun berincim allah şifa versin inş:Saruboceq:
ayy heycandan kk de arıyorum :roflol:
face demişin halbuki
resimler tam bir bomba hakkatenn :jeyyar: opuyorumnanaktan
komiksin ayolllldelikafaduldendelikafadulden
face kullanmayanlar nereden görecek ben bilmiyorum :mymeka:
olmadı ama böle ben hiç görmedim enişteyi:1closedeyes:
maşaallah canım maşaallahGamzem bahsetmiyorum ama Sinan işte:asigim: canım işte:asigim: maşallah sübhanallah
Tamam nazcım profilimde albümümede koyacağım.
Bu arada şeyyy bi haberim var Kurban Bayramından sonra bize tanışmaya gelecekler inşallah:kedi:
Annem çok iyi kızlar Allah razı olsun hepinizden..
Gamzem hala devam ediyor diyorsun yani bulantıların.
Olsun çok şükür bebeğimiz sağlıklı olsun inşallah napalım katlanacağız dimi canımmŞeniz
yok be güzelim hiiiç umrumda değil evim batmış kirlenmiş.sadece kendim çok yoruluyorum.yoksa misafire bayılırım ben.keşke her akşam evim misafirli olsa.RADY cim bende çok çok kalabalık misafiri sevmem vede çocuklu misafiri evimi pisletecekler diye ayakta beklerim sonra onlar rahat edemezler eşimde rahat ol gerekirse ben yıkarım halıları ama rahat etsinler yeterki bende temizlik anlayışı çok hastalık boyutunda olduğu için kendimi çok yıpratıyorum
mumucum yaaa.sen hayatta böyle herşeye üzülür,keyfini bozarsan ooohhooooooo.yandın o zaman.biraz güçlü olmak gerekmez mi be canım.hayat çok yorucu çünkü.yükü çok ağır gerçekten de.güçlü olmak lazım ki az yorulalım.deği mi.rahat ol bence biraz.insan herşeye ve her duruma alışıyo zamanla.işten ayrılanlar sevdiğim ne demek biri ablamın kızı diğeride onun çok yakın arkadaşı yani hepsi iyi kızlardaı aslında gerçekten çok üzülüyorum
ben neden çalışmaya başladım biraz stres atayım kafamı toparlayayım diye ama daha çok bunaldım
eşim sen karar ver ne yapacağına ama ablamlar çok kızıyor hemen sende ayrıl senin sağlığın herşeyden önemli boşver ne yaparlarsa yapsınlar keyfine bal diyorlar
offffffffff pazartesi günü göreceğiz yeni gelenleri
neden mi son verdiler o kızcağızlar daha çok toylar nerde ne konuşacaklarını bilemiyorlar müdür uyarıda bulununca hemen atlayıp karşılık veriyorlardı bende onları çok uyardır herşeyi duymayın görmeyin her lafı üstünüze alınmayın ama dinlemediler toplantılarda hep önde oluyorlardı ben idareci olduğum halde çok şeye karışmadan tabi yine burnumun dikine giderek onlarla tartışmaya girmedim
nitekimde onlar aslında kendi sonlarını hazırlamış oldular ama bana yazık oldu en hoşlaşmadığım arkadaşlarla kaldım başbaşa
ay alemsin kelebeğim yaaa.bi daha faceden buraya haber yazma sakın tamam mı.akşama kadar konsantrasyonum bozuluyo sooona.faceyi engellemişler iş yerinde, açılmıyo yaaaiyiyim denefcim sağol.sen de gezdin geldin memleketi.ne güzel ben de 3 senedir gitmiyorum .çok özledim denizliyi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?