Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nehırım hadı gözünaydın canım benım.masallah diyelim nazarımız deymesın.ayrıca görümcelerınde cok zevklı çiçek ve çikolatan harika görünüyor.
berın hadı gecmıış olsun canım atlattınz ilk aşınızı.ai fıratın kilosunada masallah yakında elifi ikiye katlar :)))

elıf kac kılo şimdi acaba
hem kızlar daha narın olur dımızemuszemus
benımkıde babayigit olacak dermişimsırnaşık şey

nehirim,herşey çok güzel olmuş maşallah,Allahım tamamına erdirsin...yüzünden gülücükler hiç eksilmesin canım...varsa faceden resimde görmek isterim ona göre...

berincim nasılsın??

nehircim çok tebrik ediyorum canım aALLAH tamamına erdirsin inş ne güzel anlaşıp kaynaşmışsınız çok sevindim nasıl başlarsa öyle gider derler hayırlı olur inşş çiçek ve çikolatalarında çok güzel görünüyor cnm:))a.s.

GÜLYÜZÜM şimdi aklıma geldi ben sana face den arkadaşlık teklifi yolladım sende halen okeylemedinkaydirigubbakcemile3

ayrıca ben kapris yapmam kimseye okeylemek zorunda değilsin:lepi:

ayyyyy sanki sitemkar gibi yazdım ama gerçekten yokkkkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile2

sevmem hiç işim olmaz naz caz la:hulya:

öptümmmmmmmmm sevdiğim bütün arkadaşalarıopuyorumnanaktan

canım bana teklif falan gelmedi...gelse kabul ederdim...dur ben sana göndereyim...sen kabul et canım...

selam kızlaarr
ben de hiç vakit bulamadım iki gündür yaa.
nehirim.herşey çok harika.maaşallah.allah sonuna kadar hatta bir ömür böyle geçirmenizi nasip etsin inş.
gönlündekini hakkında hayırlı,hakkında hayırlı olana da gönlünü razı eylesin.senin mutlu olman bizi de çok mutlu ediyor.maaşallah de.bol bol nazar ayetlerini oku.
senin gibi akıllı ,ahlaklı güzel bir kızı kim beğenmeyecekmiş.maaşallahın var.inşallah sinan sana sen de sinana layık birer eş olursunuz.inşallah sağlıklı ,boy boy çocuklarınız olur.inşallah canım.

moralim bozuk benimde.soğan suyu işe yaramadı galiba.ya da yan tesir mi gösterdi nedir.adetim 1 haftadan fazla gecikti.test yapmak istemiyorum.acil bi doktor bulup gitmem gerektiğini düşünüyorum.poffff

as canım
inş bebiş vardır :Saruboceq:

selam kızlaarr

moralim bozuk benimde.soğan suyu işe yaramadı galiba.ya da yan tesir mi gösterdi nedir.adetim 1 haftadan fazla gecikti.test yapmak istemiyorum.acil bi doktor bulup gitmem gerektiğini düşünüyorum.poffff

gönlündekini hakkında hayırlı,hakkında hayırlı olana da gönlünü razı eylesin.senin mutlu olman bizi de çok mutlu eder cnm

senin duanı bende sana ediyorum inş herşey gönlünce olur

ayrıca stres yokkkkkkkkkkkkk

herşey güzel diyelim ve relaxxxxx olalım

ŞUNA SONSUZ İNANIYORUM BİZLER SIRAMIZI BEKLİYORUZ
EN HAYIRLI ZAMANDA BEBEKLERİMZE KAVUŞACAĞIZopuyorumnanaktan

allah razı olsun kızlar.
inşallah öyledir.her ne kadar ihtimal vermesem de.

ben ne zaman adet olmasam ya prolaktinim fırlamıştır.ya da nur topu gibi bi kistim oluşmuştur.yine öyle bişey diye düşünüyorum.
ama soğan suyunu da içtiğim için eşim çok ümitleniyor.yani o da 13 gün felan içtim.harfiyle kurallarına da uymayarak.

belim ve kasıklarımda ağrılar var.olurum gibi geliyo.bakalım.biraz daha bekleyip bi doktora gitmek en iyisi galiba...

canlarım tünaydın...ail hemen geri çıkmam lazım...

pinkim için bugün heyecanlı bir gün,inşallah bize güzel haberle döner...seni çok seviyoruz canım...bebişin sana bu sefer gelecek canım....

radycim,üstün körü okudum yazdıklarını ama sana şimdi pek birşey söylemek istemiyorum...inşallah akşama msn de falan karşılaşır,konuşuruz canım....istersen bugün bir test alıp yapsan canım...hiçbirşey belli olmuyor çünkü...inşallah hamile çıkarsın da düşüncelerinde yanılırsın...

hepinizi öpüyorum canlarım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…