- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #17.901
nehırım hadı gözünaydın canım benım.masallah diyelim nazarımız deymesın.ayrıca görümcelerınde cok zevklı çiçek ve çikolatan harika görünüyor.
berın hadı gecmıış olsun canım atlattınz ilk aşınızı.ai fıratın kilosunada masallah yakında elifi ikiye katlar :)))
Amanınn kimseler gelmemiş bugün:dilcikar:
Pinkim çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun inşallah..
İnşallah zamanı gelmiştir bebeğimizin gelmesinin inşallah...
Ve bugün geldiler tanışmaya çok harika bir gündü, çok sevdik tüm ailesini, saatlerce sohbetler muhabbetler edildi, yenildi içildi..
Annemle sinanın annesi tanışık çıktılar :)))
Aynı ilkokulda aynı lisede okumuşlar :)))
Rizeden adapazarından neredeyse akraba çıkıyorduk..
Maşallah sübhanallah çok harikaydılar özellikle sinanımın annesi Allah daim etsin inşallah..
Kaç kere sarıldı bana öptü annesi giderken canım kızım Allah gönlüme göre verdi dedi hep..
Bütün akrabaları çok şükür bugünüde gördükya dediler :)))
Benide annemleride çok beğenmişler. Bana bayılmışlar:kedi:
Ananemde dedi mükemmel bir aile diye..
Allah daim etsin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Haber vereyim dedim sizlere..
Biraz ani oldu ama salı günüde işe başlıyorum :))
GÜLYÜZÜM şimdi aklıma geldi ben sana face den arkadaşlık teklifi yolladım sende halen okeylemedinkaydirigubbakcemile3
ayrıca ben kapris yapmam kimseye okeylemek zorunda değilsin:lepi:
ayyyyy sanki sitemkar gibi yazdım ama gerçekten yokkkkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile2
sevmem hiç işim olmaz naz caz la:hulya:
öptümmmmmmmmm sevdiğim bütün arkadaşalarıopuyorumnanaktan
canım bana teklif falan gelmedi...gelse kabul ederdim...dur ben sana göndereyim...sen kabul et canım...
selam kızlaarr
ben de hiç vakit bulamadım iki gündür yaa.
nehirim.herşey çok harika.maaşallah.allah sonuna kadar hatta bir ömür böyle geçirmenizi nasip etsin inş.
gönlündekini hakkında hayırlı,hakkında hayırlı olana da gönlünü razı eylesin.senin mutlu olman bizi de çok mutlu ediyor.maaşallah de.bol bol nazar ayetlerini oku.
senin gibi akıllı ,ahlaklı güzel bir kızı kim beğenmeyecekmiş.maaşallahın var.inşallah sinan sana sen de sinana layık birer eş olursunuz.inşallah sağlıklı ,boy boy çocuklarınız olur.inşallah canım.
moralim bozuk benimde.soğan suyu işe yaramadı galiba.ya da yan tesir mi gösterdi nedir.adetim 1 haftadan fazla gecikti.test yapmak istemiyorum.acil bi doktor bulup gitmem gerektiğini düşünüyorum.poffff
selam kızlaarr
moralim bozuk benimde.soğan suyu işe yaramadı galiba.ya da yan tesir mi gösterdi nedir.adetim 1 haftadan fazla gecikti.test yapmak istemiyorum.acil bi doktor bulup gitmem gerektiğini düşünüyorum.poffff
BERİN harıkasın cnm
seni seviyorum arkadaşım
bu seferde pozıtıf ol radyımopuyorumnanaktan
anaaaa akannehir
sen de böyle deyince berinim,kendimi bu topiğin korkak şirini ve de mutsuz şirini olarak ilan ediyorum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?