Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın bacılar.
rady canım .üzülme olurmu.....herşeyde hayır vardır...
nehir bacım ALLAH HEP böle yüzünü güldürsün..geçen akşam yattıgım yerden düşünüyom.biize uzun zamandır yoldaş oldun destekçimiz oldun .seni evlendircez inş.sonra senin bebiş haberlerini alacaz inş...benden önce hamile kalırsan gücenirim he..kaydirigubbakcemile3kendimi tembel ilan edecem yoksa...:roflol::roflol:

bi doktor buldum.
daha önce bahsetmişmiydim bilmiyorum.
cerrahpaşada prof. aynı zamanda da muayenehanesi var.mehmet idil diye.muayenesi 200 tl.

başka bi tane daha var.o da normal uzman.muayenehanesi var.muayenesi 120 tl. dışişleri bakanının karısı aynı zamanda.sare davutoğlu.ondan daha önce bahsetmiştim.

naapsam ben şimdi.aslında doktorumun ünv. den olması sanki benim için avantaj gibi geliyo.di mi kızlar.muayenehane de bu işler için nasıl onu da bilmiyorum ki.yoksa hastane mi tercih etmeliyim.off naapsam ben şimdi.çok kararsızım

Yaptırdın testi rahat ettik radym işte fenamı:roflol:

Hepinize teşekkür ederim hanımlar..Allah razı olsun hepinizden..

Radyciim tabi üniversite doktoru olursa ilerde rapor filan lazım olursa daha iyi olur gibi ama bilemiyorum tabii..

nehir biraz okudum geçmişi herşey çok güzel gidiyor maşallah.....Allah sonunuzu da güzel yazsın.....

rady hayırlısı olsun canım.iyice araştır bakalım....

pinkim bekliyorum canım inşallah herşey yolunda gitmiştir....

pinkten haber vardır diye açtım ama yokkkkkkkkkkkkkkk

ilk önce hayırlısı inş herşey güzel olacak

RADY cım benim fikrim heran ulaşabileceğin gecenin kaçı olursa olsun
hastanede sana her anlamda sahip çıkacak bir dr
eğer ameliyat vs gibi çok acil durum olursa hemen müdahale edeck dr

mesela ben bir profa dr gitmiştim kadın ben ameliyat yapmıyorum onunla başka dr ilgilenecek demişti o zaman ben sana neden geleyim dedim ve gitmedim arayıncada yüzüme telefonu kapatıyordu

açıkçası öyle bi doktor var mı bilmiyorum şahsen.yani hepsi bi ayrı havalardalar.önemli olan şu infertilite tedavisinde başarı oranı yüksek olanı bulabilmek şuan benim için.
bu da nasıl bbulunuz onu da bilmiyom :sm_confused:

herkein kriterleri farklı.biri iyi diyo .aynı doktor için bi başkası kötü diyo.şaşırıp kalıyosunn

selam kızlar.
nası oluyo yaa.bu ne demekki şimdi.çatlamış mı yani o zaman.kaç mm di ki pinkim.
hay allah yaa.üzülme noolurr.hayırlısı olur inş.
anestezi aldın yani dimi.bu durumda tüp bebek ücretini aldırlar mı senden? poffff

anestezi aldım canım kestiğmiz yere kadar olan kısmını aldılar 1800 tl ödedik hastaneye 1100 gibi ilaçlar tutmuştu 3000 civarı oldu maliyeti devam etseydik 1500 gibi daha ödiyecektik sanırım sağlık olsun bakalım ileride bekli yine zorlarız iğnelerle yada tamamen silerim kafamdan bilmiyorum hiç düşünmek istemiyorum ALLAHIM en hayırlısını göstersin inş hayırda şer de ALLAHTAN sabredicez çaresi yok. kursuma gittim bugün terapi gibi geliyor ruhuma iyi geliyor:1hug:

canım yaa.çok üzüldüm inan bende.hiçbişey demekte gelmiyo ki insanın içinden.dediğin gibi.maaşallah sen çok güçlüsün.bu da geçicek inş.
yani bu sonucun mantığını da anlayamadım hala.inşallah bi üçkağıt yoktur.ama bunları konuşmakta yersiz şuanda zaten.bu sefer de nasipte yokmuş demekki.hayırlı bir zaman bekliyordur inşallah gelmek için.
rabbim yardımcın olsun...

pink yumurtanın büyüklüğü kaçtı en son?
içi boş çıkma gibi bir durum mu oldu yoksa ultrasonda da mı göremediler?
yoksa yumurtan erken çatladı da kaçırdılar mı yaaaa....ufffff

berincim ne yapıcamı hiç bilmiyorum inan...
doktorları aradım.hatta randevu bile aldım ama vazgeçtim yine.sonrası benim için zor olucak.o yüzden de kendi doktorumda bi aşılama deniycem galiba.eşim de hemfikir benimle.amaan hiç te hevesim yok açıkçası

iyi aksamlar canlarımm pöfffff...
pinkim çok üzüldüm canım okuyunca.ne diyeceğimi bilemiyorum inan rabbim hakkında hayırlısını versın canım benım..
radycım bence hastane de olan bır dr bulmalısın muayenehane olunca ıkı sefer ugrasacaksın kontrole oraya gıt,tahlillere hast git ugrasacaksın...
berıncım elifin kıosunu söylemeyım istersen 6300 kg gercı dr dogum kılosuna göre iyi diyor ama
bızde elıf hanımla evdeyız havalr soguk malum grip tehlıkesi ev hapsındeyız işte

olmadı kızlar başaramadım yumurtam toplamada görünmedi yok oldu çok üzgünüm

biliyorsunuz artık eşlerimizde az çok tanıyor sizleri

bu haberi eşime anlattım tühhhhhhhhhhhhhhh yafffffff dedi

bende ne yazacağımı bilemedim inanki çok zor çokkkkkkkkkkkkk

RABBİM karalamıştır kim bilir hangi hayırlı olayı

AMENNA

günaydın arkadaşlar.bu sabahın ilk günaydını benden olsun....opuyorumnanaktan
bu arada kaçakları fark etmedim zannetmesinler...kaydirigubbakcemile3nirdeyseniz çabuk topige gelin...lmaz:lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…