- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #17.881
sagol canım amin inşallah hepımızın cocukları ananlı babalı buyur:Saruboceq:slm canlarımŞeniz
burayı cookk ozluyorm kızlar ama halımı tahmın edıyorsunuzdur......datlı sıpalarım hıcbırseye fırsat vermıyorlar.......hamdolsun ALLAHA ıyıkı varlar:ecrin_bebek::Saruboceq:haberlerınızı alıyorum kızlar.....tlfla gorustugum bacılar ve gulyuzum bacım anlatıyor.......herkers ıyıdır ınsallah:1hug:
oncelıkle berrınım oglusun hayırlı olsun....gule gule buyut ınsallah canı
pınkım tedavın hayırlı olsun canım nolur ıyı hbrler ver bıze:Saruboceq
denefımmm canım aynı guzel hbrlerı sendende beklıyoruz canım arkadasımŞeniz
nevıncım hadı tası evını mısler gıbı,gule gule otur guzelım bebıs seslerıyle cınlasın ınsallah:Saruboceq:
nehırrrrr canım bu topıcte kına gecesı yapıcaz sana anlamam ben:umursamaz:..senlenelım bıraz dımı amakaydirigubbakcemile2
alhanım canım benı hep soruyormussun sagol gulum...ıyıyım sukur elıfımızı kocamannnn optum:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
myhopem alperencım nasıl???hala ınanamıyorum ya neredeyse aynı dakıkada dogdu benımkılerle:Saruboceq:
mumucum calısıyormusun canım????kocasman optumŞeniz
radycım nber??????aılene cookkkk gecmıs olsun...hafatasonu geldı ısın stresını de atarsın ınsallah canım....
kelebecım,nasılsın canım???hep aklımdasın ınan:1hug:
gulyuzum,guzel bacım ıyıkı varsın ıyıkı yanımdasın ne dıyeyım kıŞenizŞeniz
svet buralardamısın canım neler yapıyorsun????????
naz cılek ogluslar hayırlı olsun kızlarnazım ısten ayrılacaktın sankı yanllısmı hatırlıyorum canım:uhm:
esra nerelerde kızlar????gecmıse azıcık goz attım uzun zamandır yok sanırım.........
cok acele yazıyorum kızlar kacmam lazım........gonlum burada....hatta ve hatta sepet sepet yumurta sakın benı unutmayın anacım ok:roflol::1hug:
[bir sayfa döndüm ve okudum canlarım beni merak etmişsiniz akşamhaber veremedim çünkü hep dışarıdaydık iğne aradık bir ecza deposunda bulduk aldık vurundum ve abimlere geldik ve 11 gibi yollara düştük eve dönüş için 2- 2.5 saat yol sürdü kusuruma bakmayın olurmu canlarım benim:))
cumanız mübarek olsun arkadaşlarım
allah dualarımızı kabul etsin
oyyy kıyamam ben onaaaa
ya berinim sorcam sorcam unutuyorum.
sizin böbrekle ilgili bi sıkıntınız vardı.nooldu.onunla ilgili hiç bilgi aldınızmı doktordan
hayırlısıyla cnmselam kızlar ben geldim hayırlı günler dün dr daydım 1 yumurta gördü dr hanım daha önceki diğer yumoş gelişmedi galiba göremedi çünkü 1 yumurtayla devam ediyoruz şansımız azaldı ama hayırlısıyla onunla başarmayı ALLAHIM nasip eder inşş endometriyumda 5 mm ince dedi dr menogona orgalutran eklendi yarın 11 30 da tekrar ultrasona çağırdılar hayırlısı bakalım neler olucak
radyım bebişin dogumunun ertesı gunu usg ye baktırdık bobreklerde hala genışleme var gozukuyor dr 2 3 aya gecer inş dedı gecmezse caresıne bakılacakmış
inşallah canım
inşallah geçer de gerek kalmaz hiçbişeye
selam kızlar ben geldim hayırlı günler dün dr daydım 1 yumurta gördü dr hanım daha önceki diğer yumoş gelişmedi galiba göremedi çünkü 1 yumurtayla devam ediyoruz şansımız azaldı ama hayırlısıyla onunla başarmayı ALLAHIM nasip eder inşş endometriyumda 5 mm ince dedi dr menogona orgalutran eklendi yarın 11 30 da tekrar ultrasona çağırdılar hayırlısı bakalım neler olucak
gulyuzum,guzel bacım ıyıkı varsın ıyıkı yanımdasın ne dıyeyım kıŞenizŞeniz
:
radyım bebişin dogumunun ertesı gunu usg ye baktırdık bobreklerde hala genışleme var gozukuyor dr 2 3 aya gecer inş dedı gecmezse caresıne bakılacakmış
cumanız mübarek olsun arkadaşlarım
allah dualarımızı kabul etsin
canım inşallah sorun çıkmaz...umarım ameliyatlık durum gerekmez...bol bol dua et .herşey yoluna girsin..
kızlar selam dr dan geldim ptesi o birtanecik çok kıymetli yumoşum toplanıcak hayırlısıyla inşş bu gece çatlatma iğnemi olucam hayırlısıyla inş dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim olurmu canlarım.şimdilik abimlerdeyim biraz kalıcam arada girer haber veririm size öpüyorum hepinizi
kızlar selam dr dan geldim ptesi o birtanecik çok kıymetli yumoşum toplanıcak hayırlısıyla inşş bu gece çatlatma iğnemi olucam hayırlısıyla inş dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim olurmu canlarım.şimdilik abimlerdeyim biraz kalıcam arada girer haber veririm size öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?